Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Filmek

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 16:07 #30614

Mi a családommal közös program a hétvégén.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 16:16 #30615

Bazooka Joe írta:
mai történelemkönyvek anyagai hangzanak el bennük!

Az sajnos már rossz:( A nemzeti tankönyvkiadó történelemkönyve (sajnos ez a legelterjedtebb) hazudik mint a vízfolyás.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 17:05 #30616

• Liberator
Bazooka Joe írta:
Szokta valaki még rajtam kívül nézni a Magyarország története c. sorozatot? Az m1-en szokták adni, minden vasárnap, 17:35-től. Igaz, hogy a kormány TV-n megy, de ennek ellenére nem ostobaságok, és mai történelemkönyvek anyagai hangzanak el bennük!

Tehát ajánlom mindenkinek!

Én egy részt láttam belőle, de az tetszett, színvonalas volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 17:37 #30617

• Bazooka Joe
Jagdpanther írta:
Bazooka Joe írta:
mai történelemkönyvek anyagai hangzanak el bennük!

Az sajnos már rossz:( A nemzeti tankönyvkiadó történelemkönyve (sajnos ez a legelterjedtebb) hazudik mint a vízfolyás.

Pont azt írtam, hogy NEM...

panzer2 írta:
Mi a családommal közös program a hétvégén.

Helyes! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-03-28 19:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 17:53 #30618

GIXeRCool írta:
Bazooka Joe írta:
Egyszerűen valami hiányzik nekem a The Pacific-ból... nem tudom megmondani, hogy pontosan mi, de valami + még kéne a filmbe.

Megértelek.....
Nekem a cselekmény felpörgése a hiányzó momentum, mert ez így ahogy van, egy gagyi...

Igazad is van, meg nem is.

Egy film dramaturgiájában szükség van a feszültség keltésére, fokozására, és a megoldásra is.

A háború viszont nem ilyen. Az őrült öldöklések pillanataiból, és a tömény unalom és semmittevés időtlen idejéből áll.

Ezt kellett volna, kellene megértetni, ábrázolni is a filmben.<br><br>Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-03-28 19:53
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:01 #30619

• Liberator
Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Bazooka Joe írta:
Egyszerűen valami hiányzik nekem a The Pacific-ból... nem tudom megmondani, hogy pontosan mi, de valami + még kéne a filmbe.

Megértelek.....
Nekem a cselekmény felpörgése a hiányzó momentum, mert ez így ahogy van, egy gagyi...

Egy film dramaturgiájában szükség van a feszültség keltésére, fokozására, és a megoldásra is.

A háború viszont nem ilyen. Az őrült öldöklések pillanataiból, és a tömény unalom és semmittevés időtlen idejéből áll.

Ezt kellett volna, kellene megértetni, ábrázolni is a filmben.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-03-28 19:53

Amiket itt felsoroltál, azokat talán a Das Boot című film adja vissza a legjobban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:07 #30620

• Bazooka Joe
Hajcihő írta:

Én eddig úgy tudtam, hogy egy katonának sosem szabad engedni, hogy unatkozzon, mert akkor tesznek meg bizonyos dolgokat, amiket nem kéne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:09 #30621

• Bazooka Joe
Liberator írta:
Amiket itt felsoroltál, azokat talán a Das Boot című film adja vissza a legjobban.

Húúú az tényleg nem semmi. Egyszer elég is volt megnéznem.

Hogy is mondjam... talán a művészfilm kategóriába tenném (a film hossza miatt).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:22 #30622

• HunBütyök
Én nost nem nézek hábrús filmet, pedig a The fallen is megvan már. A City of life and death (Nanking! Nanking!) egy időre betette nekem a kaput.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:32 #30624

• Liberator
Bazooka Joe írta:
Liberator írta:

Húúú az tényleg nem semmi. Egyszer elég is volt megnéznem.

Hogy is mondjam... talán a művészfilm kategóriába tenném (a film hossza miatt).

Én nem rég kezdtem el másodjára is megnézni, de kicsit már untam, miután a 62. vízi bomba is felrobbant a tengeralattjáró körül. Az viszont érdekes hogy a legénység hogy viszonyul Hitlerhez, és alapból a német vezetéshez. És amikor valamilyen német indulót raknak be? -azt egyből leállítják, de viszont az angolt meg elkezdik hangosan énekelni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:45 #30627

• koszta
Nem rossz film, bár hogy megnézzem mégegyszer, ahhoz nagy erő kellene. Főleg a hossza miatt. Mondjuk két részben esetleg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:48 #30629

Liberator írta:
Hajcihő írta:
GIXeRCool írta:
Bazooka Joe írta:

Megértelek.....

Ezt kellett volna, kellene megértetni, ábrázolni is a filmben.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Hajcihő, Időpont: 2010-03-28 19:53

Talán igen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 28 18:50 #30630

Bazooka Joe írta:
Hajcihő írta:

Én eddig úgy tudtam, hogy egy katonának sosem szabad engedni, hogy unatkozzon, mert akkor tesznek meg bizonyos dolgokat, amiket nem kéne.

Ez igaz, de harchelyzetben nincs lehetőség \&quot;szórakoztatni\&quot; a jónépet, még gyakorlatozással sem.

Jelzem, az is a tömény unalom kategóriája, és, ha túlzásba viszik, akkor megspékelve a piszkálással, szóval nem jó megoldás, mert arra meg berág a jónép.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 30 17:11 #30836

• koszta
Mit szóltok a Pacific 3. részéhez? Számomra eddig eléggé csalódás a sorozat.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-03-30 19:11
Téma zárolva.

Válasz/Re:Filmek 2010 már. 30 17:30 #30838

• HunBütyök
Én ma tervezem megnézni a The Fallent. Hogyan kapnak az amcsik az olasz alpiniktől a szemük közé Breda golyókat.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc
Joomla templates by a4joomla