Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 19 20:45 #25842

andy50 írta:
Valaki nyomja multiban a COD 2 ?

Én toltam, de most szünetel a dolog, mert eladtam az eredeti cod2-m.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 14:30 #25868

Eladtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad egy olyan értékes játék eredeti cd jét?

Amúgy valaki játszik ikariam.hun
Ha nem akkor érdemes regisztrálni a lota világra és légyszíves jelentkezzetek a Horda akadémia nevű klánba.
Mármint ha regisztráltok.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 18:08 #25896

csunyabácsi írta:
Eladtad egy olyan értékes játék eredeti cd jét?

Amúgy valaki játszik ikariam.hun
Ha nem akkor érdemes regisztrálni a lota világra és légyszíves jelentkezzetek a Horda akadémia nevű klánba.
Mármint ha regisztráltok.

Iotán nem, csak másik négyen:woohoo:

Ja és ilyen játékokban utálom a nagy, híres szövetségeket:pinch:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 18:11 #25898

• Zeki
Kérném, hogy figyeljünk az írásra, köszönöm.
Ma már valami eléggé sokat ér a játékiparban ami eredeti...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 18:22 #25903

Zethán fent vagy mert ott én is és talán meghívhatnálak az egyik legnagyobb klánba.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 18:33 #25908

csunyabácsi írta:
Zethán fent vagy mert ott én is és talán meghívhatnálak az egyik legnagyobb klánba.

Nem, Alphan, Betan, Deltan, és Epsilonon vagyok. És mondtam, hogy a kicsi 30-50 fős szöviket szeretem;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 20 20:09 #25928

Tudok néhány szervercímet mondani neked? és tudom hogy hogy kell beírni! ha érdekel.
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 21 15:17 #25970

• Zeki
Az Ógörög ABC lekicsinyítése
Pedig, milyen szép nyelv
Az fura azért, hogy COD 2-őn szinte annyian játszank, mint a COD legújabbfajtáin....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 08:18 #26125

• szenszej95
Tegnapi Sudden-meccs eredménye: a Vörös Hagsereg előre tört Harkov városában a sínekig. Ott a szívós német ellenállás miatt a támadás elakadt. A vörös katonák elfoglalták a lövészárkokat. A német hadsereg folyamatosan zaklatta ágyútűzzel a szovjeteket. Mivel az áldozatok egyre nagyobbak lettek, az orosz vezetők támadásra szánták el magukat: Előretörni, és elpusztítani az ellenséget. A támadás gyorsan haladt előre, de egy géppuska, és a német ágyúk megállították. Ekkor visszavonulót fújtak. Ezután még egy támadás indult a jobbon, de szintén elakadt. Mivel a tartalékos gyalogság felőrlődött, védekező állást foglaltak el az oroszok. A német támadás megindult, ekkorra már nekünk, oroszoknak csak teherautók, és néhány katona maradt. Ekkor jötten a német tankok, és a másvilágra küldték a maradék egységeinket is.

Németek: Bütyök és Zeki
Oroszok: Hawk és én<br><br>Szerkesztette: szenszej95, Időpont: 2010-01-23 09:20
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 10:48 #26129

• Oberstgruppenführer
Köszönöm a jelentést katona Sztálin nem lesz elragadtatva ha az asztalára teszem legépelt formában!

Majd közbenjárok az ügyében igyekszem kierőszakolni egy utolsó esélyt magának Harkovot holnap de legkésőbb holnapután foglalják el odaküldöm az 5.gárda harckocsihadserget és megkapják a 62. és 64. hadsereget is az SS-páncéloshadtest nem állhat ellen ilyen koncentrált erőnek és el is fáradtak a tegnapi harcokban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 10:59 #26131

Csak egy baj van panzer2steneir SS-brigadeführer oda érkezett SS páncélosaival és ő utatokat állja:evil:
Amúgy Oberstgruppenführer te miért nem játszol velünk?
vagy csak a fantasykat szereted mint pl. a Company of Heroest?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 11:18 #26133

• Oberstgruppenführer
Nem tom ma kikaptam 3szor COH-ban lehet elkérem bütyöktől MSN-en és majd felnézek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 13:13 #26141

• Zeki
Milyen szovjet támadás?
az a pár ember volt a támadás???
A szovjetek végig védekeztek, egyszer-kétszer az öngyilkosok kimentek lelövetni magukat
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 13:27 #26143

• szenszej95
Tudod, a marsallisszimusznak nem úgy akartam jelenteni, hogy öngyilkos roham... De igen, az az lett volna, egyébként harckocsik is mentek, de azokat mindig lekaptátok...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 23 16:43 #26164

• HunBütyök
Na, Oberst-tel együtt jól kikaptunk. De nem adtuk könnyen magunkat.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.36 másodperc
Joomla templates by a4joomla