Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 25 16:04 #26381

• HunBütyök
Ja nem: te Ninját fogtad ki a reptérnél...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 25 16:19 #26382

• szenszej95
Akkor a te lövegeid lőtték szét a harckocsijaimat?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 25 17:45 #26390

• Tomi222
Kaphatnék egy linket magánüzenetben mert én is játszanék veletek lécci lécci lécci:side:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 25 18:21 #26391

Én is kaphattok?
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 05:57 #26448

• HunBütyök
Képzeljétek! Úgy néz ki nem lesz folytatása az egyik legjobb sudden módnak, a Pacific Warfare Modnak. Bíztattam, a srácokat, hogy nehogy abbahagyják...
Meg majd mi is toljuk. Majd az őserdőkben gyepáljuk egymást.

A srác panaszkodott, hogy senki nem játszik ezzel a móddal. Én meg leírtam neki, hogy ez biztosan nem igaz, meg azt is, hogy a többi mód nyomába sem ér a PWM-nek és a PWM totál hangulatos mód. A Liberationban van távol-kelet de az egy hulladék. (Emlékszel Zeki? A japán hadsereg az angolokat buciraverte benne könnyűszerrel, és annyi japán tank volt a pályán, mint 1941-45 között a teljes japán páncélosállomány. Ráadásul a Comet harckocsit is megoffolta benne a kis japán bogyótank.)

Úgyhogy srácok bár nem jutottam el odáig, de a PWM-hez készítek egy standalone-t és felrakom valahová.

Ízelítőnek itt egy kép a filippínó katonákról az egyik pályámról. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-01-26 07:00
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 11:13 #26450

• Zeki
Ja ja emlékszem rá, durva meccs volt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 12:51 #26459

Kaphatnék én is egy linket nagyon szeretném már kipróbálni.
kiire laenu online
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 13:07 #26461

Én is kaphatnék!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 18:45 #26498

• Tomi222
Én is kaphattok?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 26 18:48 #26500

• Liberator
Írjatok Kosztának pm-et, és akkor elküldi a letöltési linket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 09:30 #26526

• HunBütyök
Találtam ismertetőt egy orosz oldalon a népszerű orosz modernkori sudden strike legújabb verziójáról.

translate.googleusercontent.com/translat...ZIVJsla5q0Q97RtsYLvA

kedztem reménykedni hogy legalább az oroszok nem fgnak 3D-síten...

A screenshotokat lesve itt azt kell mondjam hogy írtó gagyi lesz.

translate.googleusercontent.com/translat...br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-01-27 10:31
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 12:05 #26535

Panzer Elitel nem nyomjátok multiban?
Tegnap óta játszogatok néha egész poén, single player nem tettszett. Arcade tankozás, lövészet, mesterlövészet. Foglald el a spawnpointokat, tartsd meg stb játékmenet. A legjobb hogy ki lehet döntögetni a fákat, meg megmaradnak a pályán a kilőtt tankok, a pálya végére egész hangulatos lesz a pálya nagy csaták esetén kidőlt fák, a csatamező tele kilőtt tankokkal. És persze jól lehet ezek mögött rejtőzködni, rejtőzködni szeretek, aztán lesből kilövöldözgetni az ellent, nemhiába Pantherral nyomulok.

De épp most húztam fel magam a játékon, Valami cheat lehetett de létezik hogy Pantherral 20-30 mes távolságon beül 8szor egymás után telibekapok egy Shermant (kb 4 a tornyára, a többi a lánctalpára) és túléli?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 14:37 #26544

• Zeki
Nekem a vh-s Sudden elég, nem kell nekem semmilyen modern háború, meg 3D
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 14:39 #26545

• művésznő
Zeki írta:
Nekem a vh-s Sudden elég, nem kell nekem semmilyen modern háború, meg 3D

Zeki a hagyományőrző konzervatív!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 14:52 #26546

• Zeki
Hát igen, de nem veszetten ragaszkodom a régi hagyományokhoz (Sudden-ben)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.37 másodperc
Joomla templates by a4joomla