A mai Sudden-csata eredménye:
Ismét összecsaptak a német-magyar és a szovjet csapatok. A magyar csapatok érték el először ezt a szakaszt, így beásták magukat. Még a szovjet oldalnak sem volt elegendő ereje egy támadáshoz. Persze tüzérségi tűz folyamatosan pásztázta a terepet, és néhány harckocsimat meg is semmisítette. Az erősítés megérkezte után nem sokkal az orosz csapatok támadásokat indítottak, de nem óriási offenzívákat, én inkább erőfelmérésnek nevezném. Mikor rájöttek, hogy a német csapatok még nincsenek itt, megelőző csapásokat mértek csapatainkra. Számos ágyút és harckocsit semmisítettek meg, de a várt hatást nem érték el. Majd nem sokkal később - erőgyűjtés után - újabb támadást intéztek, de ekkor összetalálkoztak a német csapatokkal is. A támadás így is jó ütemben haladt előre, és sikerült elszigetelni néhány egységet. Ekkor társam segítségére siettem: két Tigris I-est vittem a helyszínre, és fogtam egy pár orosz harckocsit:) Ezután az egyiket otthagytam, a másikat visszavontam az én zónámba. Ezután még néhány harckocsi feltűnt, de semmi egyéb. Bütyök tábornagy, és von Manstein támadás mellett döntöttek. Elindult Bütyök tábornagy egy Tigrissel, és szétverte az arra található szovjet egységeket. Eközben én is elindultam két db Panzer III-sal, de egy ágyúval találkozatk, és ronccsá lettek. Ekkor bevetettem a megmaradt Tigrisemet, és ellopóztam a térkép szélén Zekij tábornagy állásaihoz, és elfoglaltam a Zepet. Közben Bütyök tábornagy is elfoglalta a léghajót. Ezzel megszűnt az érdembeli szovjet ellenállás a környéken. Az OKH vezetőségének, és a OKW vezetőinek üzenem: nyitva áll az út a továbbhaladáshoz!
Német-magyar csapatok: Szenszej95 (alias von Manstein) és Bütyök
Szovjetek: Zeki és Jagdpanther