Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 27 21:07 #26596

Kösz Liberator a tanácsot!!!Hálás vagyok neked!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 28 17:50 #26743

Valaki tudna segíteni a Sudden Strike - Real Combat játékban hogy hogyan lehet multizni? Segítsetek !
Előre is köszi!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 28 18:04 #26746

Még egyet kérnék tőletek hogy ha valakinek megvan a teljes játék az kérem hogy küldje el a linket nekem köszi! Különben a játék neve:Theatre of War
Előre is köszi!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 29 19:56 #26963

• szenszej95
A mai Sudden-csata eredménye:
Ismét összecsaptak a német-magyar és a szovjet csapatok. A magyar csapatok érték el először ezt a szakaszt, így beásták magukat. Még a szovjet oldalnak sem volt elegendő ereje egy támadáshoz. Persze tüzérségi tűz folyamatosan pásztázta a terepet, és néhány harckocsimat meg is semmisítette. Az erősítés megérkezte után nem sokkal az orosz csapatok támadásokat indítottak, de nem óriási offenzívákat, én inkább erőfelmérésnek nevezném. Mikor rájöttek, hogy a német csapatok még nincsenek itt, megelőző csapásokat mértek csapatainkra. Számos ágyút és harckocsit semmisítettek meg, de a várt hatást nem érték el. Majd nem sokkal később - erőgyűjtés után - újabb támadást intéztek, de ekkor összetalálkoztak a német csapatokkal is. A támadás így is jó ütemben haladt előre, és sikerült elszigetelni néhány egységet. Ekkor társam segítségére siettem: két Tigris I-est vittem a helyszínre, és fogtam egy pár orosz harckocsit:) Ezután az egyiket otthagytam, a másikat visszavontam az én zónámba. Ezután még néhány harckocsi feltűnt, de semmi egyéb. Bütyök tábornagy, és von Manstein támadás mellett döntöttek. Elindult Bütyök tábornagy egy Tigrissel, és szétverte az arra található szovjet egységeket. Eközben én is elindultam két db Panzer III-sal, de egy ágyúval találkozatk, és ronccsá lettek. Ekkor bevetettem a megmaradt Tigrisemet, és ellopóztam a térkép szélén Zekij tábornagy állásaihoz, és elfoglaltam a Zepet. Közben Bütyök tábornagy is elfoglalta a léghajót. Ezzel megszűnt az érdembeli szovjet ellenállás a környéken. Az OKH vezetőségének, és a OKW vezetőinek üzenem: nyitva áll az út a továbbhaladáshoz!

Német-magyar csapatok: Szenszej95 (alias von Manstein) és Bütyök
Szovjetek: Zeki és Jagdpanther
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 29 20:03 #26969

• Zeki
Hát igen, ez volt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 30 11:23 #27020

Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni arról lenne szó hogy még régebben megvettem a panzer elite action játékot de elment tőle a kedvem mert a tankok fel függesztése nagyon sokszor vagy teljesen össze nyomódott vagy a harckocsi teljesen előre dőlt de pl a sherman ha fordultam vele kis ívben akkor felborult ez mitől lehet minden játékban ilyen rossz vagy 1 újra telepítés megoldaná a dolgot ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 30 12:11 #27024

Hú de jó ez az Euro 2015 sudden mod én először voltam Német Bütyök Orosz és Szenszej95 meg Amerikai mindenki mindenki ellen volt és én nyertem.
Aztán 2. meccs én meg Szenszej95 ő Amerikai én med Francia Bütyök meg Brit és mi nyertünk kemény volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 30 12:18 #27026

• szenszej95
Az ám! Jó ez a modern kori dolog is
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 30 12:35 #27027

Na majd jövök én is;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 30 12:37 #27028

Jó már nagyon várunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 08:01 #27083

• Zeki
Én Campingben, még találkozó előtt gyorsan nyomtam a gép ellen egy USA vs. Irak...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 10:35 #27092

• szenszej95
Nekem a szingli pályák nem tetszenek:
1. Mert oroszul és portugálul van minden. Az angolból még ki tudnám silabizálni a célokat, de így...
2. A multiban viszont (szerintem) nagyon jó, de nem ér fel a RCM-al
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 10:48 #27096

• Zeki
Az biztos, nincs egy szinten vele...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 12:33 #27107

Sziasztok! Mi ez a játék amivel játszotok? Engem is érdekelne. Hol lehet megvenni és mennyiért?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 12:40 #27110

Nicsak valaki\"k\"nek van pénzük eredeti game-ekre...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla