Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 12:44 #27113

• Zeki
Ohh, hogy eredetibe...a nem eredeti ár nem jó?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 12:44 #27114

Már megint mire akarsz kilyukadni? Jó hogy nem illegális szoftverekkel rakom tele a számítógépemet!
Tudtátok hogy a letöltögetés, krekkelés potenciális vírusforrás? Ráadásul Európában tilos a letöltés!

Ja meg valaki készít egy játékot nem azért készíti, hogy ingyen letöltsék. Becsüljétek meg mások munkáját! Ő megdolgozik azért a pénzért amit ti fizettek egy játékért például. De igaz ez bármilyen programra. Gondolkodjatok emberek!<br><br>Szerkesztette: Panzerstrike, Időpont: 2010-01-31 13:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 12:49 #27115

Panzerstrike írta:
Már megint mire akarsz kilyukadni? Jó hogy nem illegális szoftverekkel rakom tele a számítógépemet!
Tudtátok hogy a letöltögetés, krekkelés potenciális vírusforrás? Ráadásul Európában tilos a letöltés!

Ja meg valaki készít egy játékot nem azért készíti, hogy ingyen letöltsék. Becsüljétek meg mások munkáját! Ő megdolgozik azért a pénzért amit ti fizettek egy játékért például. De igaz ez bármilyen programra. Gondolkodjatok emberek!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panzerstrike, Időpont: 2010-01-31 13:47

Akkor jelents fel... Majd biztos a szerencsétlen átlagos ember kiad 10-15.000 HUF-ot
új játékért miközben a fizetése 80.000 HUF.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 13:11 #27120

Hát ha mindent eredetibe vettem volna meg, akkor ráment volna az egész IMF hitel.
Bár lehet hogy újgazdagéknál a pénz nem számít...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 jan. 31 13:24 #27124

• Liberator
Panzerstrike írta:

Ja meg valaki készít egy játékot nem azért készíti, hogy ingyen letöltsék. Becsüljétek meg mások munkáját! Ő megdolgozik azért a pénzért amit ti fizettek egy játékért például. De igaz ez bármilyen programra. Gondolkodjatok emberek!&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panzerstrike, Időpont: 2010-01-31 13:47

Mi az hogy Európában tilos a letöltés? Ezt hogy érted? A játékkészítők így is elég jól megélnek, hidd el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 01 18:04 #27230

• szenszej95
A mostani Sudden-csata eredménye: A német és szovjet csapatok ismét megküzdöttek Harkov birtoklásáért. A legtöbb Zepelint a németek birtokolták: németek: 6 zep, ruszkik: 3 zep... A síneknél támadtak (itt voltam én), de nem értek el sikereket. Mivel sok egység elpusztult az orosz oldalon, nem próbálkoztak újból, csak az erősítés megérkezte után. Egy T-34, és pár egyéb jármű, na meg persze gyalogság. Ezt visszavertem, és utána még egy támadás ért minket: T-34-esek, kb. 5 darab. Ezt is sikeresen visszavertem. Ezután nem jött több támadás. Majd a balon (nekem balról;) ) indított támadást Bütyök, majd Oberst, meg én is bekapcsolódtunk, és megszabadítottuk az oroszokat egy Zeppelintől. Próbálták visszaszerezni, de nem sikerült. Sőt, ellentámadásba mentünk át, és még egy léghajót elfoglaltunk. Majd megindítottuk a végső rohamot, és elpusztítottuk az utolsó megmaradt egységeiket is. Harkovot elfoglaltuk!

Szovjetek: Zeki, és Jagdpanther
Németek: Bütyök, Oberst, Szenszej
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 11:38 #27240

Jóvan, 3v2-be, ráadásul azt se tudtuk, hogy a vasútért erősítés jön:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 15:16 #27249

• szenszej95
Én sem tudtam:P De ti viszont néhány StuG rohamlövegünket kilőttétek, úgyhogy annyival kevesebbet használhattunk fel a végső rohamhoz;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 15:36 #27254

• Zeki
Csak mert jó helyre raktam a lövegemet, és az leszedte őket...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:22 #27260

sziasztok!én új vagyok itt még meg kell ismerkednem ezzel az oldallal de tetszik. Ez atz utobbi játék a company of heroes? mert nekem is megvan és nagyon jó.
Valaki játszik klánháborúval mert ha igen akkor írjon rám légyszi!Üdvözlök mindenkit!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:27 #27261

• Zeki
Nem nem, ez a Sudden Strike...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:30 #27262

• szenszej95
Ez a Sudden Strike RCM:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:30 #27263

Nem, ez a Suddden Strike 2 Real Combat Modja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:37 #27264

A The West-el játszik valaki?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:38 #27265

• szenszej95
Ez igen;) Egymás után 3-man:laugh: Abból ketten ugyanakkor:woohoo:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla