Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:40 #27266

• szenszej95
Jagdpanther írta:
A The West-el játszik valaki?

Én:laugh: Világ 4: Silers
Város: Monterey
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 16:52 #27267

Én 7.-en, a városunkba kéne ember.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 18:14 #27274

andrew97 írta:
sziasztok!én új vagyok itt még meg kell ismerkednem ezzel az oldallal de tetszik. Ez atz utobbi játék a company of heroes? mert nekem is megvan és nagyon jó.
Valaki játszik klánháborúval mert ha igen akkor írjon rám légyszi!Üdvözlök mindenkit!

Mi nem játszunk fantasy játékkal:ohmy: .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 18:30 #27277

Nem nagyon tudok játszani a Sudden Strike - Real Combat játékkal sehogy sem még singlebe sem sem multiba kérlek titeket segítsetek! köszi!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 18:33 #27281

panzer2 írta:
andrew97 írta:
sziasztok!én új vagyok itt még meg kell ismerkednem ezzel az oldallal de tetszik. Ez atz utobbi játék a company of heroes? mert nekem is megvan és nagyon jó.
Valaki játszik klánháborúval mert ha igen akkor írjon rám légyszi!Üdvözlök mindenkit!

Bocs:S már én se csak kell-e vkinek a profilom azért!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 18:47 #27286

• Zeki
A Singleplayer a Winteresben nem indul.
Ha kell valami felveszünk MSN-re, ha kell privátba küldd el a címed.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 02 18:50 #27289

okés
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 09:09 #27324

• szenszej95
Szingliben van egy Testmap, abban tudod kipróbálni a dolgokat:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 09:23 #27325

• Oberstgruppenführer
andrew97 írta:
panzer2 írta:
andrew97 írta:

Panzer2 moderáld már magad!
Én igen is szeretem a Company of Heroest is és a múltkor beszéltük meg bütyökkel, hogy mind a két játék jó a maga nemében és nem összehasonlítható úgyhogy légy szives!

Andrew engem nem érdekel az accountod, miért akarod eladni amúgy?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 12:46 #27335

• Álmos97
Jagdpanther írta:
A The West-el játszik valaki?

Én igen, testvéremmel van egy városunk 5-ösön.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 13:19 #27336

Oberstgruppenführer írta:
andrew97 írta:
panzer2 írta:
andrew97 írta:

Panzer2 moderáld már magad!
Én igen is szeretem a Company of Heroest is és a múltkor beszéltük meg bütyökkel, hogy mind a két játék jó a maga nemében és nem összehasonlítható úgyhogy légy szives!

Andrew engem nem érdekel az accountod, miért akarod eladni amúgy?

mert csak ki próbáltam és nem jött be igazán:D amugy nem baj hogy ámírt panzer 2;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 18:30 #27364

• szenszej95
A mai Sudden-csata eredménye: A szovjet és német csapatok ismét megküzdöttek Harkov birtoklásáért. A szovjet erők elfoglalták a fontosabb vasútvonalakat. A németek is próbálkoztak ennek elfoglalásával, de az oroszok hamarabb odaértek. A kapcsolatainknak, és a Szovjetunióhoz hű elvtársaknak hála, láttuk a német egységeknek nagy részét, így felkészülten tudtuk őket várni. Sok kisebb támadás ért minket, főleg gyalogság. Mi tartalékoltuk erőinket egy nagy támadásra. Sértetlen maradt sok gyalogság, 7 db T-34, 4 KV-2. A nagy támadás előtt még betörtünk a jobbon, és számtalan egységet elpusztítottunk. Mivel az a támadás kifulladt, én megindultam a jobbon a fent említett egységekkel, és elfoglaltam két léghajót. Majd az utolsó Zeppelint már nem tudták védelmezni a kimerült Wehrmacht katonák, és kevesen is voltak. De az utolsó pillanatban jött nekik erősítés, de elpusztítottuk őket. Harkovot visszafoglaltuk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 18:56 #27370

• Zeki
Hát, leléptek a csapattársaim, szóljon mentségemre...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 20:23 #27383

sziasztok. szívesen játszanék a rcm. 2.7-tel de nem akar elindulni. van egy bolti sudden strike rw.-rom feltelepítettem. fölraktam rá az 1. patchet meg a ruszki campaign-t. letöltöttem az instalálós 2.7 modot meg a fixét. sudden maps.de-ről.rátelepítettem a rw-ra.mindkettőt.switcher ok. fixeltem ok. kiválasztom 2.7 et elindul a játék ki is írja menüben hogy ez a mod ok. be akarok tölteni egy single missiont kidob a játék. be tuduk menni az editorba is , csinálok valamit, elmentem single -nek de ezt sem tölti be.csak így láttam a magyar egységeket editorba de így is jó volt.amugy asszem 2.3 as a rw-om tescos.a 2. patchet nem raktam rá.a sima játék rw. simán megy nincs gond . segítsetek légyszi valahogy mert már régóta szeretnék játszogatni magyarokkal, meg magyar pályákat szerkesztgetni . előre is köszi bárkinek aki ír.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 03 20:28 #27384

• HunBütyök
bence! a téli RCM az standalone. A SP mapok nem mennek rajta mert azk nyáriak. Ez meg téli. Más objektumkat használ. A 2.7-et leszeded és már játszhatsz is. Tudom nem aleglegálisabb de le kell sz*rni. és egy SP van csak a téli RCM2.7-ben, amin ki tudod próbálni majdnem az összes egységet. És csak 1941-42 és 42-43 tele van benne a keleti frontn. Magyarok-olaszok-románok-németek-szovjetek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla