Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 15:02 #27669

Sam & Max nagyon jó.
Mind két szezont végigjátszottam.

Egyébként is meri valaki a Theatre of War 2 :Africa 1943 nevű játékot??
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Moderálva.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2010-02-08 17:34
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 15:31 #27678

Én ismerem de nem sokat játszottam vele!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 15:34 #27680

Valaki ismeri a WWII Tank Commander játékot??

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 17:27 #27683

Álmos97 írta:
A nyíl billentyűkkel.Fel illetve le gombokkal!

Köszönöm szépen ez elég nyilvánvaló volt nem tudom mért nem gondoltam rá.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 17:27 #27684

Nem de felkelteted bennem az érdeklődést iránta. andy50

Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-02-08 18:28<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-02-08 18:29
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 17:50 #27688

• HunBütyök
andy50 írta:
Valaki ismeri a WWII Tank Commander játékot??

És ez milyen harckocsi? Nagyon ronda!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 19:47 #27693

panzer2 írta:
Igen én nyomom az alapot is meg a Road to Romet is és nagyon jó kis játék tekintve az életkorára egy kérdés Hansen a kis partraszálló hajók ajtaját hogy kell lenyitni?

Sajnos nem tudom, hogy egyáltalán nyithatóak e.
Egyébként jól megszívtam, mert tegnap vettem meg eredetiben 1490 forintért a Battlefield 1942 Anthologyt. Coraban, bontatlanul. Felment a \&quot;főgame\&quot; serial okés, felment a Road to Rome serial oké. Erre berakom a 4. cd-t (Secret weapons of world war II) beírom a serialt és lőn csoda, INVALID SERIAL.... Akárhogy néztem a kézikönyvét, ez a kód volt megadva jól írtam be, de nem fogadta el. Írtam az EA magyar csapatának, és küldtek egy új serialt kb 8 óra alatt (tehát szokatlanul gyors reagálás volt). De azért ez elég ciki, és igen szégyen, hogy a frissen fóliából kibontott eredeti játékhoz nem jó a serial....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 20:32 #27694

• Bazooka Joe
Battlefield 1942 Anthology-nal így van! Nálam is ugyanez volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 08 20:37 #27695

Bazooka Joe írta:

Nem mondod???..??
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 06:37 #27696

• HunBütyök
A másik topicban szób akerült a ki skaliberű légvédelmi gépágyúk vs. alacsonyan támadó repülőgépek.

Egy darab Sd.Kfz7/1 (4X20 mm csúzlivel) lő egy P-631-re.

A kis pamacsok a repülő mellé ment golyókat jelzik.
Amint látjátok, a közeledő repülőt egyre nehezebb lelőni.
A P631 nem is számított gyors gépnek és mégis ez az eredmény. Hogy legyen esélyünk leszedni kb 3-4 ilyen légvédelmi gépágyú kell hozzá.
De elgondlkdtató: ha ilyen nehéz megvédeni a kis panzer II-es harckocsikat, milyen nehéz lesz megvédeni Typhoonok ellen a mozgó koprsókat? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 11:14 #27705

• Zeki
Jó lesz ez nagyon
Megnéztem az Europe 2015 Editor-ját, de nem olyan jó, szebb a grafikája, de modern...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 13:37 #27711

• Álmos97
Hansen írta:
Bazooka Joe írta:

Nem mondod???..??

Nekem is ugyanez történt.
Szerintem az összes Anthologys Secret Weaponsnak hibás a kódja.Olvastam valahol ahol egy gyereknek ugyanez volt a problémája, csak neki nem volt meg a blokkja, így nem kaphatott CD kulcsot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 14:20 #27726

Valaki hallott már erről a játékról? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 14:21 #27727

És erről nagyon érdekelne a véleményetek ezekről a játékokról! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 15:25 #27731

Az Order of War az egy egész jó kis játék, mondjuk nem a legjobb.
A grafikában nincs mit nagyon ki fogásolni.
Nekem tetszett.
itt egy link:

Battleground Europe , hát az meg egy nagy kupac ló citrom:sick:
A grafika szánalmas.
Csak annyi az extra hogy online, meg egyszerre RTS és FPS.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla