Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 15:42 #27732

• Oberstgruppenführer
Hansen írta:
panzer2 írta:
Igen én nyomom az alapot is meg a Road to Romet is és nagyon jó kis játék tekintve az életkorára egy kérdés Hansen a kis partraszálló hajók ajtaját hogy kell lenyitni?

Sajnos nem tudom, hogy egyáltalán nyithatóak e.
Egyébként jól megszívtam, mert tegnap vettem meg eredetiben 1490 forintért a Battlefield 1942 Anthologyt. Coraban, bontatlanul. Felment a \"főgame\" serial okés, felment a Road to Rome serial oké. Erre berakom a 4. cd-t (Secret weapons of world war II) beírom a serialt és lőn csoda, INVALID SERIAL.... Akárhogy néztem a kézikönyvét, ez a kód volt megadva jól írtam be, de nem fogadta el. Írtam az EA magyar csapatának, és küldtek egy új serialt kb 8 óra alatt (tehát szokatlanul gyors reagálás volt). De azért ez elég ciki, és igen szégyen, hogy a frissen fóliából kibontott eredeti játékhoz nem jó a serial....

Nyithatóak a partraszálló hajók alapból az előre nyíllal tudod lenyitni a hátra nyíllal felcsukni ugyan ezekkel tudsz merülni a tengeralattjáróval.

Újra kell raknom a Battlefieldet mert valamiért nem jelzi a szervereket tegnap még írta őket ma meg egyik szerverre se tudok felmenni utálom telepíteni a Forgotten hope kiegészítőjét mert 1,5 óra de az a legjobb azt nem szabad nem felrakni .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 17:37 #27736

Én még nem is találtam benne tengeralattjárót nem is tudtam hogy az is van kösz az infot és azt a Forgotten Hopet majd tudnál küldeni egy linket a letöltéséről pm-ben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 17:43 #27741

• Zeki
Ez a két játék engem soha nem nyűgözött le, lehet hogy finnyás vagyok, de nem egy szenzációk...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 17:49 #27742

Hát a grafikája az tényleg nem egy nagy szám de a játék élmény ami jó benne.
Zeki ha így vagy vele akkor a suddent miért szereted az sem egy szép játék még egy közepes sem de annak is a játék élménye viszont az egyik legjobb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 17:53 #27744

• Zeki
Ezzel meg is magyaráztad a kérdésedet....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 17:57 #27745

• HunBütyök
StormtrooperJelly írta:
Az Order of War az egy egész jó kis játék, mondjuk nem a legjobb.
A grafikában nincs mit nagyon ki fogásolni.
Nekem tetszett.
itt egy link:

Battleground Europe , hát az meg egy nagy kupac ló citrom:sick:
A grafika szánalmas.
Csak annyi az extra hogy online, meg egyszerre RTS és FPS.

Elcsépelt, unalmas témák, unalmas egységek, tipikus gépfüggő ovisoknak való.
nekme olyat mondjatok ahol olaszokkal kell a Don partján helytállni, románokkal eljutni Sztálingrádba, litvánokkal moltovozni a Bt harckocsikat, jugoszláv partizánokkal vasutakat robbantgatni, görögökkel hágókat védeni, székel yhatárőrökkel lovacskákkal meg szamarakkal átkelni a hegyeken... NEM kell D-nap és Berlin és Kurszk, sem Falaise, sem semmi unalmas lerágott csont.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 18:01 #27747

• HunBütyök
panzer2 írta:
Zeki ha így vagy vele akkor a suddent miért szereted az sem egy szép játék még egy közepes sem de annak is a játék élménye viszont az egyik legjobb.

A sudden nem szép, hanem aranyos. Kedves grafikája van, kedves házikókkal, kedves kis mokány katonákkal, pofás picurka centis harckocsikkal.

Viszont a harcélményt az adja meg, hogy másik ember ellen játszol, és nagyon hangulatos!

PRM videó hamarosan!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 18:06 #27749

• HunBütyök
andy50 írta:
És erről nagyon érdekelne a véleményetek ezekről a játékokról! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A PRM készítője, és egyben munkatársam játszik vele.
Kifejezetten jó lövöldözős játék. Angol, francia vag ynémet hjadseregbe állhatsz be é snapról napra megy ajáték. Már asszem átírták a történelmet, mert jelenleg már Németországban vannak a Somua harckocsik.

Moddlókéánt van benne pár baki és sületlenség, pl. 0.55 Boys páncéltörő puskával egy lövéssel kikaphatod a Panzer IV D-t.
Viszont a gyaloigsági harck nagyn reálisak. és nagyon hangulatos. Egyfajta szerepjárék is, és van benne rangsor is. Eg yidő után akár Luftwafe pilóta is lehetsz vagy angol harckocsizó Matildával.

Jó game, aki szereti az ilyet az regisztáljon és harcoljn! nem bánja meg!
J aés a hangok REÁLISAK benne!

Aki 1940-es hadszínteret imádja (már lehet hogy 1942-t írnak benne) annak tetszene. én majd bekaksiztam a gyönyörtől amikor meghallottam az igazi B1 hangot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 18:37 #27759

• Álmos97
HunBütyök írta:
StormtrooperJelly írta:
Az Order of War az egy egész jó kis játék, mondjuk nem a legjobb.
A grafikában nincs mit nagyon ki fogásolni.
Nekem tetszett.
itt egy link:

Battleground Europe , hát az meg egy nagy kupac ló citrom:sick:
A grafika szánalmas.
Csak annyi az extra hogy online, meg egyszerre RTS és FPS.

Elcsépelt, unalmas témák, unalmas egységek, tipikus gépfüggő ovisoknak való.
nekme olyat mondjatok ahol olaszokkal kell a Don partján helytállni, románokkal eljutni Sztálingrádba, litvánokkal moltovozni a Bt harckocsikat, jugoszláv partizánokkal vasutakat robbantgatni, görögökkel hágókat védeni, székel yhatárőrökkel lovacskákkal meg szamarakkal átkelni a hegyeken... NEM kell D-nap és Berlin és Kurszk, sem Falaise, sem semmi unalmas lerágott csont.

Próbáld ki a The Saboteurt.Az nem lerágott csont.Csak nem lengyel vagy szovjet partizán, ha nem francia.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 18:38 #27760

• HunBütyök
Amúgy vígasztal hogy vannak hozzánk hasonló elvetemült alakok oláh szomszédainknál is.
Pl. a red orchestrához készült egy román mod.

Román egységekkel.

carpathiancrosses.com/index.php?s=media

Ez már nekem való!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-02-09 20:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 18:48 #27761

HunBütyök írta:
panzer2 írta:

A sudden nem szép, hanem aranyos. Kedves grafikája van, kedves házikókkal, kedves kis mokány katonákkal, pofás picurka centis harckocsikkal.

Viszont a harcélményt az adja meg, hogy másik ember ellen játszol, és nagyon hangulatos!

PRM videó hamarosan!

Ezzel teljesen egyetértek Bütyök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 20:41 #27768

Ezért a BattleGrundért fizetni kell?
Mert regisztráltam és nem enged játszani mi lehet a baj légyszíves segítsetek előre is köszi.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-02-09 21:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 22:33 #27777

Hát ez nagyon jó kérdés én is letöltöttem és nem tudok vele játszani valami ilyesmit ír ki nekem \'Account és Password\' szóval én sem tudok vele játszani és is igénylem a segítségeteket !! Előre is köszi!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 23:22 #27778

Hát játszottam vele és igen gáz nekem nem tetszik!
Ha feltelepítetted akkor menny be a start menüpontba és keresd meg hogy minden program és ott a gyártó nevét Cornered Rat Software utána kattints rá hogy Partice Offline és ott tudsz egyedül játszani csak ennyit tudtam meg én is de holnap letöltöm a játékot máshonnan és akkor majd szólok holnap hogy mire jutottam! Okés panzer2? Megoldjuk ezt az ügyet!!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 09 23:33 #27779

Megvan! Talán ez jó lesz elküldöm a linket töltsd le!
www.gamershell.com/download_12353.shtml
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla