Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 már. 31 17:22 #13984

• Oberstgruppenführer
Ma nekiáltam tesztelni a Steel Panzers World WarII játékban harckocsikat és érdekes dolgokra jöttem rá a játékkal kapcsolatban pl:Panther G-vel tüzeltem IS2-re 2400 métertől kezdve, 1700 méternél értem el az első hatásos lövést páncéltörő löszerrel aztán 1500-nál sikerült újra páncéltörő lövést elérnem. Míg az IS2-vel 1650-méterről sikerült kilőnöm az első párducot.
Ez után Királytigrist teszteltem IS2 ellen mivel azt olvastam az IS2 185 mm páncélt képes átütni 1000 méterről felállítottam egymással szembe a két tankot azt próbáltam ,hogy az IS2 át tudja-e lőni a KT torony páncélját szemből 1000 méterről de nem sikerült neki egyszer sem sőt közelebb mentem egészen 650 méterig de ott kilőtte a lánctalpát a KT-nek majd miután kifogyott a páncéltörő lőszere elmenekült.
Valaki tudja ezt ,hogy a Párduc vagy KT ágyúja képes-e kilőni az IS2-őt szemből? és milyen messziről a valóságban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 már. 31 18:34 #13986

• Bazooka Joe
Szemből elég nehéz kilőni egy ilyen monstrumot.

Azt viszont tudom, hogy egy Tigris I-nek minimum 1,8 km-en belül kell kerülnie, hogy ki tudja lőni az IS-2-t.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 01 13:02 #13993

• Zeki
Sudden Strike abban a tigris szemből kilövi csak nehezen, de mennyire élethű?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 03 12:26 #14019

• koszta
Sudden Strike Bütyökék módjával 99%-ban életű
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 04 18:06 #14052

• koszta
Most játszottam végig a CoD 5-öt, elég jó élményt nyújtott. Szépen ki van dolgozva, pl. a búzamezőket fel lehet gyújtani. Az utolsó pálya nagyon tetszett, tényleg jól meg van csinálva. Meg a betöltési időnél az áttöltő jelenetek is nagyon jók (bár nem mindegyik néztem végig, mert egy pályát kb. 5 mp alatt betöltött ). A végén megnyílt ez a különleges zombi-mód, erről inkább nem nyilatkoznék, nekem valahogy nagyon nem jöttek be a náci zombik, akiket lövöldözni kell...
Ahogy időm engedi írni is fogok róla.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-04-04 20:07
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 04 20:41 #14057

• Bazooka Joe
Pedig amikor én említettem, hogy játszottam vele hangoztattátok a hallott lehúzó kritikát vele kapcsolatban!!!

Amúgy még egyszer leírom aki szaki a témában az sok olyan dolgot talál benne ami igazán realisztikussá teszi.

Viszont van benne egy elég nagy hiba. Mivel neked van meg (eddigi tudomásom szerint) koszta a Sztálingrádi pálya első részében lehet látni kilőtt Királytigris roncsot. Nem tudom feltűnt-e?! Szóval azért néhol, itt-ott hiba is van benne.

De azért hadd mondjam el, hogy nagyon izmos gép kell ahhoz, hogy vki maxon akarja v. szeretné nyomni ezt a játékot.<br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-04-04 22:48
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 05 08:46 #14063

• Oberstgruppenführer
Hogykell postot törölni nemtalálom a gombot
Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2009-04-05 10:50<br><br>Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2009-04-05 10:51
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 09 05:06 #14134

• Zeki
Hát az régen volt, most már megvilágosodtunk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 21 18:07 #14271

• PanzerfaustHans
Játszott már valaki a Rush for Berlinnel ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 21 18:31 #14279

• koszta
Egy kicsit. Nem nagyon tetszett. De nem is igazán emlékszem már rá
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 22 14:29 #14298

• Zeki
Szerintem rossz a grafikája.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 22 17:14 #14313

• PanzerfaustHans
Énnekem nem akar elindulni egy küldetés és így nem tudok továbbmenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 ápr. 23 04:51 #14333

• HunBütyök
Hát ha sudden strike felőlközelítünk, akkor akkor azt kell moindjam, hog ynem tudja szemből a Péárduc kilőni a Sztálin tankot.

Nálunk 500 m-re vannak bekalibrálva a páncéltörő képességek (jó, ez nem szimuláétor, ez stratégiai game).

De 500 m-en csak sebzi a Párduc a sztálin II-t.
Tehát kopogtatja. Ha ugyanott találja el akkor több lövéssel szemből kivégezheti, de kell pumpálni bele az ólmot rendesen.

Mondjuk mi a Panzergranate 39/42 (Pzgr. 39/42)-t vettük alapul, mert tudtommal ebből volt a legtöbb.

És 500 m-en 16 centis páncélt tudott átütni, döntött páncélból meg ha nem tévedek 12 centist. A Sztálinnak meg volt vagy 20 centis szemből...

De oldalról könnyebb szétpumőálni ólommal.... BUMMMMMMMMMMM!

A Királytigris a mi modunkban is az régebbi páncéltörő gránátot hazsnálja, ami 500 méteren 185 mm-t tudott átótni elméletben. De ha döntött valaminek a páncélja akkor lehet hog ynémiképp megússza a dolog.
A mi modunkban valószínóleg a Királytigris ki tudja lőnia sztálint, de kell neki két lövés (a döntés miatt a játékban a 2 centis páncélnak van plusz védettsége, ami miatt valószínűleg a második lövéssel fog elpusztulni.

U.i.: de megjegyzem: a sudden strike nem szimulátor!

Mondjuk szimulátor mert itt ezredesnek meg tábornoknak szimulálod magad és valós csatákat modellezel le.

Ja jó hírek: a légierő reális szintén realizálva lett.

u.i.: Koszta ez nem reklám volt!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:04 #14788

• Liberator
Bütyök leszedtem pár single mapodat, egyiket se bírom megcsinálni, de egyébként jók. Amúgy tegnap játszottunk Kosztával egy német-franciát. Egy ideig tartottam magam a Char-B-vel meg a moszkítóval ( ), de aztán jöttek a stukák meg a messzerek. Valamiért ma nem tudtunk játszani, csatlakoznásnál kifagyot, aztán már nem is láttam a szervert.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:06 #14792

• koszta
Pedig jó csata volt tegnap. Char B keresztül jött még a korai Panzer 4-esem is De aztán emberekkel kigránátoztam, mert a lánctalpa megsérült, és nem tudott menekülni, hogy megjavítassa. És mit szóltál a kicsi 103 mm-eshez? Az is aprított azért.

Én sem értem. Elküldtem Liebratornak az én maps mappámat, lecserélte rá, de így sem jó. tegnap pedig jó volt.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla