Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 05:56 #27782

Köszi szépen majd délután megpróbálom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 07:00 #27787

A Saboteur tényleg nagyon jó.

Kérném a (degenerált)nem megfelelő szavak mellőzését<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-02-10 15:19
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 13:01 #27799

Panzer2 sajnos rossz hírem van még mindig nem tudok vele játszani mert szerintem online játék!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 16:02 #27824

Lenne egy kérdésem.

Nem tudok a Brothers in Arms Hell\'s Highway-el online játszani, pedig csináltam fiókot meg minden.
Már mindenütt kérdezősködtem , még az SG-n is és nem tudják mi lehet a probléma.
Szerintetek mi lehet a baj????
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 16:39 #27829

Panzer General 2vel játszok... De valami nagyon nehéz. Egyszerűen képtelenség az adott idő alatt bevenni a pályákat... Kész... Campaignba mit mondtok milyen elit egységekre menjek, német kampányban, gondolom zuhanóbombázók, meg tankok, de gyalogság is kellene. Valaki végignyomta régen?

Saturn of the Chir Scenarióval szórakoztam sokat a románokkal kivédeni az oroszokat. Tiszta élvezet hogy végigsöpörnek a vonalaimon. Két várost tudtam bevédeni,a két legalsót, de azt is vérrel veríjtékkel, elképesztő mennyi tankot hoznak meg millió gyalogost. De végülis 2 88assal meg erős tüzérséggel ki lehet őket tartani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 17:15 #27834

• Oberstgruppenführer
Én most a Panzer General 3-al tolom az oroszos részével.
Épp Leningrádot mentem fel 1942 novemberében Zsukovval .

A 2-őt is végigcsináltam vagy 4 szer minden pályát meg lehet csinálni a Németekkel arany fokozatra egyedül a Moszkvásat nem sikerült asszem valami Klin a neve. ha van kedved multizhatnánk valamelyik nap vele majd írj privátban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 17:27 #27835

andy50 írta:
Panzer2 sajnos rossz hírem van még mindig nem tudok vele játszani mert szerintem online játék!

Hát akkor mindegy én is sajnálom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 10 19:52 #27886

• szenszej95
Ezt nézzétek! Egy II. világháborús böngésző játék indult, mely magyar fejlesztésű! A link:www.worldwaronline.net
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 05:33 #27920

• HunBütyök
Magyar fejlesztésű... gratulálok... nagy betűkkel hirdetik: NÉGY NEMZET. Ennyit róluk. Jéátszanak vele sokat akik megcsinálták. Magyar létükre, lehetek Tommy, Fritz vagy Iván, véletlenül sem Jóska...<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-02-11 06:33
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 12:44 #27928

• koszta
Egyetértek Bütyivel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 12:52 #27931

Oberstgruppenführer írta:
Én most a Panzer General 3-al tolom az oroszos részével.
Épp Leningrádot mentem fel 1942 novemberében Zsukovval .

A 2-őt is végigcsináltam vagy 4 szer minden pályát meg lehet csinálni a Németekkel arany fokozatra egyedül a Moszkvásat nem sikerült asszem valami Klin a neve. ha van kedved multizhatnánk valamelyik nap vele majd írj privátban.

Akkor jól nyomod... Kösz a meghívást de nekem valahogy nincs érzékem hozzá,meg multizni sincs kedvem, régen játszottunk, aztán a haveromnak még a Konrád is sikerült ellenemben... néha hobbi szinten előveszek egy két pályát aztán játszok.

De tippet adhatnál német kampányhoz, mire menjek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 14:15 #27938

szenszej95 írta:
Ezt nézzétek! Egy II. világháborús böngésző játék indult, mely magyar fejlesztésű! A link:www.worldwaronline.net

Nem tudom megnyitni, azt írja ki hogy 404 FOUND !!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 14:36 #27940

StormtrooperJelly írta:
szenszej95 írta:

Nem tudom megnyitni, azt írja ki hogy 404 FOUND !!!!

Mert rosszul írták a linkjét. Így próbáld:

http://www.worldwaronline.net
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 14:45 #27942

Ti már hallottatok a Plane Arcade nevű játékról? én tegnap töltöttem le az internetről és nekem sok kikapcsolódást nyújt! Egy Spitfiréval kell repülni több küldetésen át ahol német vadász és bombázó gépeket, teherautók, mozgó légvédelmi ütegek, tankok és egyéb ellenféllel küzdhetünk meg.

Csinálok egy kisebb ajánlót is majd, az oldalja!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 15:39 #27946

• Álmos97
StormtrooperJelly írta:
Lenne egy kérdésem.

Nem tudok a Brothers in Arms Hell\'s Highway-el online játszani, pedig csináltam fiókot meg minden.
Már mindenütt kérdezősködtem , még az SG-n is és nem tudják mi lehet a probléma.
Szerintetek mi lehet a baj????

Én se tudok.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla