Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 15:49 #27949

Valaki hallott már a Medal of Honor Pacific A ssault-ról?? én kijátszottam singlebe de még nem próbáltam nekem bejött!!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 16:03 #27951

Persze én már többször is végigjátszottam.

Egyébként szerintem ez a legjobb MoH.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 18:27 #28024

Történelem p írta:
Ti már hallottatok a Plane Arcade nevű játékról? én tegnap töltöttem le az internetről és nekem sok kikapcsolódást nyújt! Egy Spitfiréval kell repülni több küldetésen át ahol német vadász és bombázó gépeket, teherautók, mozgó légvédelmi ütegek, tankok és egyéb ellenféllel küzdhetünk meg.

Csinálok egy kisebb ajánlót is majd, az oldalja!

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Ha repülőszimulátor akkor Il2 Forgotten Battles;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 18:39 #28028

• Álmos97
andy50 írta:
Valaki hallott már a Medal of Honor Pacific A ssault-ról?? én kijátszottam singlebe de még nem próbáltam nekem bejött!!

Tudsz segíteni?Tarawánál vannak ott azok a konzerv féleségek.Na ott engem mindig lelőnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 18:41 #28029

• Álmos97
Hansen írta:
panzer2 írta:
Igen én nyomom az alapot is meg a Road to Romet is és nagyon jó kis játék tekintve az életkorára egy kérdés Hansen a kis partraszálló hajók ajtaját hogy kell lenyitni?

Sajnos nem tudom, hogy egyáltalán nyithatóak e.
Egyébként jól megszívtam, mert tegnap vettem meg eredetiben 1490 forintért a Battlefield 1942 Anthologyt. Coraban, bontatlanul. Felment a \"főgame\" serial okés, felment a Road to Rome serial oké. Erre berakom a 4. cd-t (Secret weapons of world war II) beírom a serialt és lőn csoda, INVALID SERIAL.... Akárhogy néztem a kézikönyvét, ez a kód volt megadva jól írtam be, de nem fogadta el. Írtam az EA magyar csapatának, és küldtek egy új serialt kb 8 óra alatt (tehát szokatlanul gyors reagálás volt). De azért ez elég ciki, és igen szégyen, hogy a frissen fóliából kibontott eredeti játékhoz nem jó a serial....

Segítenél Hansen? Hova kell küldeni az email, hogy megkapd az új CD kulcsot?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 19:33 #28044

• Bazooka Joe
Álmos97 írta:
Tudsz segíteni? Tarawánál vannak ott azok a konzerv féleségek.Na ott engem mindig lelőnek.

Mik?! Kicsit ha pontosabban leírnád, akkor talán tudnám is, hogy miről beszélsz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 19:48 #28049

• Álmos97
Na, ez nem jön össze.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 11 20:45 #28085

Milyen konzervek?? Álmos97!
Hol tartasz mond el pontosabban! köszi!
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 12:01 #28123

• Álmos97
Tarawa!
Van egy lyuk ott közpen és két \"konzervdobozban\" vannak a japcsik!!
HÁromszög alakúak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 12:04 #28126

• Bazooka Joe
Páncélozott japán géppuskafészek? Ilyen kúp alakú?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 15:48 #28143

• Zeki
Felmész a hegytetőre és ott lehet felrobbantani a bunkert, egy időzítővel. Azt hiszem ha arra gondolok...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 18:14 #28151

• Bazooka Joe
De az földdel meg homokkal van befedve, tehát nem konzervdoboz, mint ahogy azt Álmos97 mondotta.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 20:05 #28160

• Oberstgruppenführer
Koszta te vagy a G5:8:6-os koordinátán WOO-ban vagy az egy másik Koszta?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 12 20:09 #28162

• koszta
Szerintem másik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 feb. 13 07:39 #28211

• Álmos97
Bazooka Joe írta:
Páncélozott japán géppuskafészek? Ilyen kúp alakú?

Igen, igen.Pont olyan.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla