Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 ápr. 24 11:26 #32853

Medieval nagy szerelmem volt Gold Editonba hozta a jézuska:woohoo: de most Napoleonozok az is jó.
Meglesem ezt a Silent Huntert.<br><br>Szerkesztette: panzer2, Időpont: 2010-04-24 13:27
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 01 10:32 #33476

• Bazooka Joe
2010. november 9.-re jön a Call of Duty: Black Ops. Már kijött róla az első videó is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 01 14:02 #33492

Bazooka Joe írta:
2010. november 9.-re jön a Call of Duty: Black Ops. Már kijött róla az első videó is.

Tudjuk nem nagy szám Kuba:sick: Vietnam:sick: Északi sarkkör:sick: én nem nagyon várom:whistle:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 06 17:52 #33839

• Bazooka Joe
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 04:34 #33868

• HunBütyök
Na látjátok? Ezt szeretem! Nem, nem az amcsis lövöldözős esztelenségre gondolok, hanem a Mohácsi csatás és a győri csatás játékra! Ez kell a magyar srácoknak, nem a 1001-edik hős Johnny seggberúg egy egész SS hadosztáélyt típusú vannila-arcade hatásvadász maszatolás! Remélem valakinek eme videók felkeltik a figyelmét és készít pl. egy \&quot;Half moon and double cross\&quot; címen egy magyar-török háborús reális RTS-t.
Hú de lennék janicsár vagy magyar vértes lovas.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 05:22 #33870

• Bazooka Joe
Pedig már kezdtem reménykedni, az első soraidat olvasva! Amúgy, igen, én is reménykedek abban, hogy ezzel a Medieval II: Total War nevű játékkal, jól le fognak tudni modellezni, még jó pár híresebb magyar középkori csatát.

Én a magyar nehézpáncélos lovasságot, illetve a végvári vitézeket próbálnám ki szívesen!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 05:40 #33871

• HunBütyök
Én szívesen lennék III. Draculea a Várnai csatában, ha Ti lennétek Hunyadiék. Ti támadnátok én meg átállnék a törökhöz. Bár Földi Palibánál olvastam ezt, nemtudom így volt-e.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 05:42 #33872

• HunBütyök
Jajj, tegnap Zekiéka Don kanyarnál elevertek engem és lenygel szövetségesemet. Mi voltunk a lenygel spannal magyarok, Zekiék szovjetek. Átmentek rajtunk mint f*s a libán! (by Patton) A lengyel srác csak nézett mint a vettmalac.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 06:50 #33873

HunBütyök írta:
Én szívesen lennék III. Draculea a Várnai csatában, ha Ti lennétek Hunyadiék. Ti támadnátok én meg átállnék a törökhöz. Bár Földi Palibánál olvastam ezt, nemtudom így volt-e.

Nekem megvan az a könyv nagy csaták 1700ig azthiszem? Mennyiszer elolvastam. De az biztos hogy ne támaszkodj arra a könyvre, aki alapból a keresztény sereg létszámát 4000-re(vagy 2000-re pontosan már nem tudom) rakja azt nem kell komolyan venni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 06:54 #33874

HunBütyök írta:
Na látjátok? Ezt szeretem! Nem, nem az amcsis lövöldözős esztelenségre gondolok, hanem a Mohácsi csatás és a győri csatás játékra! Ez kell a magyar srácoknak, nem a 1001-edik hős Johnny seggberúg egy egész SS hadosztáélyt típusú vannila-arcade hatásvadász maszatolás! Remélem valakinek eme videók felkeltik a figyelmét és készít pl. egy \&quot;Half moon and double cross\&quot; címen egy magyar-török háborús reális RTS-t.

Ezzel az a baj, hogy ha csak a magyar piacra készítik a játékot akkor, nagy az esélye hogy bukás lesz a vége. Sőt a fiatalság egy részét nem is érdekli az ilyesmi, inkább szimulátor meg FPS játékok. Anno a Cossacks-ot is az ukránok csak ukrán piacra szánták, de végül kitolták Európára és kasszasiker lesz. A megoldás szerintem olyan játék lenne ami eladható egész Európában, de középpontban, részletesen kidolgozott hadjáratban pl ott lenne a magyar török-háborúk.

Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van. <br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 11:52 #33878

• HunBütyök
portillo írta:
HunBütyök írta:

Ezzel az a baj, hogy ha csak a magyar piacra készítik a játékot akkor, nagy az esélye hogy bukás lesz a vége. Sőt a fiatalság egy részét nem is érdekli az ilyesmi, inkább szimulátor meg FPS játékok.

Szerintem a megoldás a küldetéstudat és a szándék, ingyér\' kell játékot készíteni mint én. Vagy az 1948-as játék.
És voálá, ha megkérdezek valakit, hogy mondjanak a finnek által használt tüzérségi eszközökből 4-et, egyből jönnek a válaszok. Szerintem a játék az játék, a lényeg hogy játsz és lekössön, a népbutító, pénzhajhász hatásvadász gyökérségeket nem szeretem. Inkább az ismereteket szeretem szerezni és átadni játszva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 14:10 #33882

• Zeki
Bütyi te mondtad, hogy mutassuk meg neki milyen kemények vagyunk
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 15:35 #33886

Jaja:laugh:
Megmutattuk neki, hogy ez nem RWM:P Bütyi azt mondta, hogy csak ennyit szólt mikor megindultunk: \&quot;Oh my God! Everywhere russians!\&quot;

Ahogy Patton mondaná (ha élne): Átmentük rajtuk mint f*s a libán.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 07 15:40 #33887

• Zeki
Reméljük nem ment el a kedve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 10 17:42 #34103

• Bazooka Joe
portillo írta:
Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00

Akkor próbálj meg könnyebb fokozaton játszani. Az 1. részében már a Magyar Királyságomhoz tartozik durván fél Európa és Ázsia majdnem teljes egésze.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla