HunBütyök írta:
Na látjátok? Ezt szeretem! Nem, nem az amcsis lövöldözős esztelenségre gondolok, hanem a Mohácsi csatás és a győri csatás játékra! Ez kell a magyar srácoknak, nem a 1001-edik hős Johnny seggberúg egy egész SS hadosztáélyt típusú vannila-arcade hatásvadász maszatolás! Remélem valakinek eme videók felkeltik a figyelmét és készít pl. egy \"Half moon and double cross\" címen egy magyar-török háborús reális RTS-t.
Hú de lennék janicsár vagy magyar vértes lovas.
Ezzel az a baj, hogy ha csak a magyar piacra készítik a játékot akkor, nagy az esélye hogy bukás lesz a vége. Sőt a fiatalság egy részét nem is érdekli az ilyesmi, inkább szimulátor meg FPS játékok. Anno a Cossacks-ot is az ukránok csak ukrán piacra szánták, de végül kitolták Európára és kasszasiker lesz. A megoldás szerintem olyan játék lenne ami eladható egész Európában, de középpontban, részletesen kidolgozott hadjáratban pl ott lenne a magyar török-háborúk.
Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van.
<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00