Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 10 17:51 #34106

Bazooka Joe írta:
portillo írta:
Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van. <br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00

Akkor próbálj meg könnyebb fokozaton játszani. Az 1. részében már a Magyar Királyságomhoz tartozik durván fél Európa és Ázsia majdnem teljes egésze.

Stratégiai játékot csak a legnehezebb szinten érdemes játszani, éppen arról szól hogy használd a fejed és a logikád minnél jobbat minnél többet stb, easy szinteken unalmasak a strat. játékok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 10 17:59 #34109

• Bazooka Joe
Én még csak tanulom ezeket a típusú játékokat, hisz eddig jobbára FPS-ekben utaztam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 10 19:06 #34112

• HunBütyök
portillo írta:
Bazooka Joe írta:
portillo írta:
Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van. <br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00

Akkor próbálj meg könnyebb fokozaton játszani. Az 1. részében már a Magyar Királyságomhoz tartozik durván fél Európa és Ázsia majdnem teljes egésze.

Stratégiai játékot csak a legnehezebb szinten érdemes játszani, éppen arról szól hogy használd a fejed és a logikád minnél jobbat minnél többet stb, easy szinteken unalmasak a strat. játékok.

Én mint stratégiai játékot bütykölő ember megvétózom eme állítást. A stratégiai játék lényege: sakk. Járj túl ellenfeled eszén. Stratégiai játék a gép agyával nem játék. De pl. ma ahogy a magyar Zrínyik széétaposták a román stugokat, mert Bálintka-HC beenegdte őket a vonalaink mögé... na az stratégia volt. Az egész román haderő el lett taposva Szenszej és Jagdpanthe ráltal. Mert túljártak kettőnk eszén is. A stratégia lényege szerintem az hogy élő ember ellen játsz, abban van kihívás. Ha pl. egy küldetést én megcsinálok egy idő után kiszámítható miden lépés annak aki játsza. Mert pl. elrontok valamit és elmentem és betöltöm hogy újra játszam a gép ugyanazt fogja csinálni nagy eséllyel. De ha ezt Zeki ellen csinálom meg, a betöltés után Zeki nem ugyanazt fogja tenni mint előtte. Ezt mondom suddenen kívül a Red alertre és a heroes of might and magicre is, sőt a cossacksra is.

Úgyhogy szerintem stratégiai játékot, legyen az bármilyen, élő ellenfél ellen menjen.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-10 21:07
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 16:02 #34139

HunBütyök írta:
portillo írta:
Bazooka Joe írta:
portillo írta:
Egyébként a neven említett játék egész jó mint írták, Medieval Total War 2, a magyarokkal játszottam elég sokat legnehezebb szinten. De mintha a sors is azt akarná hogy eltünjek a térképről vagy a német-rómaiak vagy délről valaki mindig bedarált, hát ez van. &lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-07 09:00

Én mint stratégiai játékot bütykölő ember megvétózom eme állítást. A stratégiai játék lényege: sakk. Járj túl ellenfeled eszén. Stratégiai játék a gép agyával nem játék. De pl. ma ahogy a magyar Zrínyik széétaposták a román stugokat, mert Bálintka-HC beenegdte őket a vonalaink mögé... na az stratégia volt. Az egész román haderő el lett taposva Szenszej és Jagdpanthe ráltal. Mert túljártak kettőnk eszén is. A stratégia lényege szerintem az hogy élő ember ellen játsz, abban van kihívás. Ha pl. egy küldetést én megcsinálok egy idő után kiszámítható miden lépés annak aki játsza. Mert pl. elrontok valamit és elmentem és betöltöm hogy újra játszam a gép ugyanazt fogja csinálni nagy eséllyel. De ha ezt Zeki ellen csinálom meg, a betöltés után Zeki nem ugyanazt fogja tenni mint előtte. Ezt mondom suddenen kívül a Red alertre és a heroes of might and magicre is, sőt a cossacksra is.

Úgyhogy szerintem stratégiai játékot, legyen az bármilyen, élő ellenfél ellen menjen.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-05-10 21:07

A játékos elleni játék megint más, ott természetesen számít a taktika és a stratégia főleg suddenben, de alapból a sudden olyan játék pont amit leírtál váratlanságot, furfangot kíván. De én azokról a játékokról beszéltem, amibe termelni kereskedni kell, ott bizony nem számít a legtöbben hogy milyen jó taktikus vagy mert beledöngölnek a földbe ha nem jól termelsz, nincs jól megszervezve a nyersanyag utánpótlás, minnél többet kell minnél gyorsabban. A cossacks is ilyen pl lehet jó taktikus ha nem érsz semmit vele és a gépi játékos kétszer nagyobb, sereggel jön nagyobb hatótávú puskákkal, azért mert jobb a gazdasága. De szerintem a Heroes III is arról szól hogy minnél több vár minnél több egység illetve minnél jobb hős, és kész.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 16:44 #34144

• HunBütyök
Igaz amit írsz, viszont Suddenben pont multiplayerben van, hogy ha elfoglalsz egy objektumot, akkor kapsz erősítést. Ha pl. te németként birtokolsz 3 célterületet, a lengyelek 9-et, akkor a lengyelek téged agyon fognak taposni. Na jó, csinálhatnék olyan MP-t is ahol nem ad semmit a célterület zeppelinje, de akkor mi lenne az ösztönzőerő az elfoglalásukra?akkor csak várnám az ellenséget, hog yelfogyjon minden ereje a támadásokban és a megmaradt 2 katonáján átmegyek egy 7TP-vel.

n ameg suddenben is számít milyen hőseid vannak. Most AXPRMben ha Kardos Csaba hadnagyot birtokolod, ő a jelzőpisztollyal be tud hívni 149 mm-es 1931 tarackokat. Egyet lő a jelzőpisztollyal egy távoli területre és a pályán kívüli magyar tarackok odasózbnak egyet. De pl. Galazek Gergely hadnagy erxtra morálnövelést ad a katonáknak, és nem engedi a morál csökkenni sem. Sipos Mátyás, mesterlövész hadnagyi rangban meg pl. minél tapoasztaltabb annál precízebben lő és annál messzebbre. Ja és csak a magyaroknak vannak hősei. Most pihen az AXPRM mert közkívénatra átnyergelek afrikára.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 16:47 #34145

• Zeki
Hát igen, mikre nem vagyunk jók
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 17:27 #34146

HunBütyök írta:
Igaz amit írsz, viszont Suddenben pont multiplayerben van, hogy ha elfoglalsz egy objektumot, akkor kapsz erősítést. Ha pl. te németként birtokolsz 3 célterületet, a lengyelek 9-et, akkor a lengyelek téged agyon fognak taposni. Na jó, csinálhatnék olyan MP-t is ahol nem ad semmit a célterület zeppelinje, de akkor mi lenne az ösztönzőerő az elfoglalásukra?akkor csak várnám az ellenséget, hog yelfogyjon minden ereje a támadásokban és a megmaradt 2 katonáján átmegyek egy 7TP-vel.

n ameg suddenben is számít milyen hőseid vannak. Most AXPRMben ha Kardos Csaba hadnagyot birtokolod, ő a jelzőpisztollyal be tud hívni 149 mm-es 1931 tarackokat. Egyet lő a jelzőpisztollyal egy távoli területre és a pályán kívüli magyar tarackok odasózbnak egyet. De pl. Galazek Gergely hadnagy erxtra morálnövelést ad a katonáknak, és nem engedi a morál csökkenni sem. Sipos Mátyás, mesterlövész hadnagyi rangban meg pl. minél tapoasztaltabb annál precízebben lő és annál messzebbre. Ja és csak a magyaroknak vannak hősei. Most pihen az AXPRM mert közkívénatra átnyergelek afrikára.

Ilyen célpontfoglalós játékoknál szokott lenni hogy van a területen adva pl 6 pont. És a pontokat kell befoglalni, és van egy számláló, attól függően hogy hány stratégialiag fontos pontot birtkololsz olyan gyorsan pörög fel, és aki elér egy bizonyos pontot azt nyert. De gondolom ismered
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 17:33 #34147

• HunBütyök
Igen, vannak zeppelinkapcsolások néhány MP pályámon is. Pl. ha a kék zeppeket elfoglalod akkor jön csak erősítés. Pl. egy csodás bekerítéssel, közreműködve a társaddal tudod egyszerre megszerezni a zeppelint. Hú tegnap románokkal voltunk, és a magyarok úgy bekerítettek minket mint a huzat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 17:44 #34149

HunBütyök írta:

Megsértődtem mert engem kihagytál.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 17:53 #34150

HunBütyök írta:
Igaz amit írsz, viszont Suddenben pont multiplayerben van, hogy ha elfoglalsz egy objektumot, akkor kapsz erősítést. Ha pl. te németként birtokolsz 3 célterületet, a lengyelek 9-et, akkor a lengyelek téged agyon fognak taposni.

Nem, ha a németek 45ös technikát kapnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 18:33 #34155

• HunBütyök
Hm... 45-ös haditechnika? Akkor a lengyelek éppen nyugatról támadtak az angolokkal együtt, és bizony sherman Firefly-juk is volt.

a 45-ös haditechnika ellen is lehetne küzdeni 39-es pályán, de ez nem az a game. Mondjuk egy 105 mm dalekonośna armata polowa wz. 29 tarackkal lekapkodnám a tigrisek lánctalpait, vagy be is robbantanám a tetejüket. Városi harcban meg molotov koktéllal megpörkölném őket. Volt régen egy varsói pályánk, ott volt ilyen. Mármint molotov koktél.

Amúgy panzer2 megsértődött. Igen panzer2, van az AXPRM-ben Bagyinka András huszár hadnagy is. Ő lóhátról is nagyon pontosan tud lőni, egy golyóval kapkodja le a szovjeteket. Extra morált tud adni, plusz 2% a mozgási sebessége, tehát előre tud szaladni a csatában a többi lovastól, és megnövelt hatósugarú távcsövével tudja kukkerolni a harcmezőt.
Mivel lóháton ül puskagolyó és sniper által könnyen sebezhető, de gyors mozgása miatt (mint a többi lovas is) ágyúval nehezen eltalálható, és mire a szovjet kiskatona észbekap hogy lőjön addigra panzer2 simán lelövi. Vagy panzer2 beosztottjai levágják karddal. Nyissz-nyissz... Na igen ahogy Emil bácsi írja: harckocsik ellenében igen sérülékeny panzer2 és minden kis barátja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 18:35 #34156

• HunBütyök
Amúgy a közepes és nehéz tüzérség rendelkezik páncéltörő lövedékkel, úgyhogy a kései pályákon ilyen wz.29 tarack(másnéven 105 mm Schneider ágyú vagy az oalsz megfelelője, vagy a román megfelelője) németek kezében jó fegyver T-34-esek ellen is. De még milyen jó...

Hú, ha már itt tartunk, ne tudjátok meg, hogy a finn 21 cm-es tarack mit rombolt a Bt-k soraiban...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 11 20:11 #34157

HunBütyök írta:
Hm... 45-ös haditechnika? Akkor a lengyelek éppen nyugatról támadtak az angolokkal együtt, és bizony sherman Firefly-juk is volt.

a 45-ös haditechnika ellen is lehetne küzdeni 39-es pályán, de ez nem az a game. Mondjuk egy 105 mm dalekonośna armata polowa wz. 29 tarackkal lekapkodnám a tigrisek lánctalpait, vagy be is robbantanám a tetejüket. Városi harcban meg molotov koktéllal megpörkölném őket. Volt régen egy varsói pályánk, ott volt ilyen. Mármint molotov koktél.

Szerintem meg 45ben a lengyelek éppen a földön leverve feküdtek, cafatokban lógó döghús amin a sötét és a vörös hiéna harcol. A hús meg csak azt várja ki uralkodjon legközelebb rajtuk, mivel valaki fog. Sajnos a lengyel antillop foghatja a fejét néhány hét alatt meg adta magát náci rémnek. Nahát.

Elképzelem a helyzetet míg a tarackjaiddal próbálod lekapni a mozgó tigriseket, közben a német gyalogság átgázol a vonalaidon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 12 04:24 #34158

• HunBütyök
Hát a helyzet az hogy 6-szoros német túlerő ellen tudtuk tartani állásainkat 3 és fél órán át.

A tigris ellen meg jó egy harckocsiakna is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 12 04:27 #34159

• HunBütyök
portillo írta:
HunBütyök írta:

Szerintem meg 45ben a lengyelek éppen a földön leverve feküdtek, cafatokban lógó döghús amin a sötét és a vörös hiéna harcol. A hús meg csak azt várja ki uralkodjon legközelebb rajtuk, mivel valaki fog. Sajnos a lengyel antillop foghatja a fejét néhány hét alatt meg adta magát náci rémnek. Nahát.

Elképzelem a helyzetet míg a tarackjaiddal próbálod lekapni a mozgó tigriseket, közben a német gyalogság átgázol a vonalaidon.

Mivel élő ember ellen játszol, gondolod hogy megismétlődhet mindez? Engem a minap tapostak le panzer2-ék franciákkal, mert nem elaprózva vetették be a harckocsijaikat.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla