Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 13 21:48 #34288

HunBütyök írta:
portillo írta:
HunBütyök írta:
Hm... 45-ös haditechnika? Akkor a lengyelek éppen nyugatról támadtak az angolokkal együtt, és bizony sherman Firefly-juk is volt.

a 45-ös haditechnika ellen is lehetne küzdeni 39-es pályán, de ez nem az a game. Mondjuk egy 105 mm dalekonośna armata polowa wz. 29 tarackkal lekapkodnám a tigrisek lánctalpait, vagy be is robbantanám a tetejüket. Városi harcban meg molotov koktéllal megpörkölném őket. Volt régen egy varsói pályánk, ott volt ilyen. Mármint molotov koktél.

Szerintem meg 45ben a lengyelek éppen a földön leverve feküdtek, cafatokban lógó döghús amin a sötét és a vörös hiéna harcol. A hús meg csak azt várja ki uralkodjon legközelebb rajtuk, mivel valaki fog. Sajnos a lengyel antillop foghatja a fejét néhány hét alatt meg adta magát náci rémnek. Nahát.

Elképzelem a helyzetet míg a tarackjaiddal próbálod lekapni a mozgó tigriseket, közben a német gyalogság átgázol a vonalaidon.

Mivel élő ember ellen játszol, gondolod hogy megismétlődhet mindez? Engem a minap tapostak le panzer2-ék franciákkal, mert nem elaprózva vetették be a harckocsijaikat.

Hát nem tudom, élő ember ellen, főleg ellened akiről hírlik hogy jól nyomod szerintem fikarcnyi esélyem se lenne. Még gépi ellenfél által kiterített védelemmel sem bántam a kampányban, vagy blitzrkieg volt és hamar elvéreztem, vagy szép lassan apránként pusztultam el, a lényeg az hogy nem tudtam kiverni az oroszt.

Egyébként mostanában kicsit játszottam, Blitzkrieg 2-vel, hát... 3D. Ezzel együtt oda a sokmillió egység amit irányíthatsz(), a gyalogságot rajonként irányíthatod(hurrá:(). A varázs elveszett, jelentem a beásott Soumák ellen nem tudtam mit kezdeni , Franciaországot megvédték a csigaszippantók, a játék törlésre került.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 04:31 #34289

• HunBütyök
Én nem is próbálkozom 3D-s RTS-sel. Na jó, a Heroes 5 tetszik, de az körökre osztott, és akár 6000 fős sereged is lehet, akkor is cska a főhős látod lovagolni. Hú, és atomjól néz ki a főhős csajszi a Griff birodalom vezetője. És már egy vágással agyontudok vele csapni vagy 10 sátánkutyát!

Na de visszatérve erre. A sudden 3 is 3D-s, sőt az oroszok a siudden motort hazsnáló Evropra 2015 és társaikat is 3D-sítik. Ezzel eltűnnek végleg a kedves kis pixelmatyik a suddenből (pedig az Evbrope 2015 2008(!)-as game volt, a Compulsion to peace 2009(!)-es. Ezek voltak a 2D-s RTS utolsó mohikánjai. Szerencsére a nemzetközi sudden közösséggel tartom a kapcsolatot és nem kell aggódnotok: amig mi vagyunk, nem hagyjuk veszni a kedves pixelmatyikat! Az Evrope 2015-ben is kb 30 cm-esek lettek az emberek és egykaptafára készült gyilkosoknak néznek ki. A Sudden 3-ban meg pálcikaemberek vannak, ja és hát persze a Blitzkrieg katonái sem tetszenek.

Na ez az Evropa 2015... 3D-ben

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

vagy már panaszkodtam emiatt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 04:45 #34290

• HunBütyök
Amúgy nem vagyok profi. Előnyöm csak annyi, hogy tutom hogy mit tudnak az egységek, mivel én állítotam be őket. Taktikailag lassú vagyok, és lassan is reagálok.

Játék és taktika szempontjából Zeki már aláz engem. Igazi Zsukov marshall. Szovjetekkel ha harcol lehetetlen megállítani.
Mindig olyan mintha mintha tudná mire készülök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 06:00 #34294

Milyen játék ez??
Sok ifjú van itt ma, akik a háborúban dicsőséget keresnek, de fiúk, ez itt maga a pokol. Elvihetitek ezt a figyelmeztetést a következő generációnak. Én rémülettel tekintek a háborúra. William Tecumseh Sherman
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 10:25 #34302

Számomra a 3ds stratégiai játék maga a halál, nem is értem az egészet. A nagy tábornokok se látták 3dben az egységeit, csak kis maketteken, térképeken, nem szálltak össze vissza a harc felett és lebegve adták az utasításokat. Izometrikus 2dben átláthatóbbak a seregmozgások, nagyobb tömeg, többet lehet velük stratégiázni, jobban átlátható az egész(sudden,stronghold,cossacks stb, régi klasszikusok)

Nekem hiányozni fognak a pixelkatonák, helyette jönnek a csillogó szemű 3ds gijoek, kit érdekelnek. A háborúban se az volt a lényeg hogy lásd hogy néz ki a katonád, meg a csillog az izzadság a homlokán hanem hogy oda menjen ahová kelljen és azt csinálja amit parancsolsz neki. Vagy lehet 23 éves koromra kinőttem a játékokat és azért nem tettszenek érdekes, nem tudom...

Mindenesetre az ajnározott Red Alert 3 full 3d, első pálya, valami beidomított medvékkel kell harcolnom, a medvéken valami rájuk szerelt fegyver, 3 ilyen medvével kell menni és végig bandukolni a pályán. Hát ez mi kérdem magamtól, harmadik világháború? Idomítot állatok undorító színek. Azt is töröltem.<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-14 12:26
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 11:46 #34303

• HunBütyök
andy50 írta:
Milyen játék ez??

Protivostojanie \&quot;3\&quot;

A Protivostojanie \&quot;1\&quot;: Evropa 2015 és a Protivostojanie \&quot;2\&quot;: Compulsion To Peace folytatása.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 11:56 #34306

• HunBütyök
Az Protivostojanie: Evropa 2015-öt ismerik többen is a portálról, játszottunk is vele többször is egymás ellen, és a kis terepszínű pixelmatyikkal volt az igazi.
Most hogy látom a 4 BMP-n az utolsó szegecset is már nem is tetszik annyira. Jó volt nekem az a BMP másfél centis méretben is. A lényeg az volt hogy a 911k3 rakétával kiszedte akár az abramset is.

A fiatalok pl. a külsőségekre adnak. Lásd Panzer 2barátomat aki ajnározta nekem a Men of wart. Ahol egy pumával berombolt a shermanek közé a játékos a Shermanek meg lestek nagyokat, ahelyett hogy a pumát darabokra kapták volna. Közben egy T29 prototípus jött elő amcsi részről. Az igaz hogy szép, de semmi extra.

Sok külföldi suddenessel tartom a kapcsolatot és mind 20 év felettiek de egyikük sem szereti a 3D-s RTS-t. Sőt a sudden 3 is megbukott 3D-sen. Amúgy érdekes: amint köjött a Sudden 3, újra elkezdték kinyomni egybecsomagolva az első 2 és fél suddent. Az jobban fogyott.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 15:12 #34320

Nem baj, csinálják csak a 3D-s gépzabáló játékokat, nekünk marad a Sok sudden mod. Na meg a forever:pinch:
Arról aztán sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy reális:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 14 15:21 #34321

• HunBütyök
Az igaz, viszont nagy a játékélménye és nagyon szép.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 15 06:56 #34371

• szenszej95
Jagdpanther írta:
Nem baj, csinálják csak a 3D-s gépzabáló játékokat, nekünk marad a Sok sudden mod. Na meg a forever:pinch:
Arról aztán sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy reális:lol:

Az biztos:pinch:
Ma reggel is játszottunk egyet vele, és a sivatagban Királytigris, Tigris, Párduc, sőt még Sturmtiger is volt... Ehez az arzenálhoz már csak a Maus hiányzott volna... Ha már csak egy épült belőle:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 15 07:10 #34378

• Zeki
Ez a játék tényleg nem ügyel a hitelességre
Maus ha lett volna 2-prototípus készült, és mindkettő túl kövér volt. De azért megnézném a Grant-ot, vagy a Matildát vele szemben
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 15 08:57 #34394

Zeki írta:
Ez a játék tényleg nem ügyel a hitelességre
Maus ha lett volna 2-prototípus készült, és mindkettő túl kövér volt. De azért megnézném a Grant-ot, vagy a Matildát vele szemben

Ellenben a terep kedvezett volna neki, nagy leszorítóerejő, széles futómű a sivatagi homokban ha portalanítják akkor jól ment volna.

Nem mellesleg nem találta volna szembe magát a folyóvölgyeket átszelő hidakkal melyekkel nehezebben boldogult volna, egy két német híd ha bevetették volna megsínylette volna az biztos, de az biztos hogy a bent ülő maus harckocsizók gyöngyöző homlokkal ültek volna bent a hosszú procedúra alatt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 15 09:02 #34395

• Zeki
Mint kb. egy kazán úgy funkcionálhatott volna, és benn voltak a mézeskalács figurák...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Számítógépes játékok 2010 máj. 15 09:24 #34400

• Bazooka Joe
Ám szerintem, ez jellemző volt minden tankra (mármint a páncéltesten belüli hőség), amelyik a sivatagban szolgált.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2010 máj. 17 20:34 #34577

Az a baj, hogy nekem még nem volt alkalmam semelyiket kipróbálni! De!:
IL2 Sturmovik
Blitzkrieg 1

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Történelem p, Időpont: 2010-05-17 22:34
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.33 másodperc
Joomla templates by a4joomla