Számomra a 3ds stratégiai játék maga a halál, nem is értem az egészet. A nagy tábornokok se látták 3dben az egységeit, csak kis maketteken, térképeken, nem szálltak össze vissza a harc felett és lebegve adták az utasításokat. Izometrikus 2dben átláthatóbbak a seregmozgások, nagyobb tömeg, többet lehet velük stratégiázni, jobban átlátható az egész(sudden,stronghold,cossacks stb, régi klasszikusok)
Nekem hiányozni fognak a pixelkatonák, helyette jönnek a csillogó szemű 3ds gijoek, kit érdekelnek. A háborúban se az volt a lényeg hogy lásd hogy néz ki a katonád, meg a csillog az izzadság a homlokán hanem hogy oda menjen ahová kelljen és azt csinálja amit parancsolsz neki. Vagy lehet 23 éves koromra kinőttem a játékokat és azért nem tettszenek érdekes, nem tudom...
Mindenesetre az ajnározott Red Alert 3 full 3d, első pálya, valami beidomított medvékkel kell harcolnom, a medvéken valami rájuk szerelt fegyver, 3 ilyen medvével kell menni és végig bandukolni a pályán. Hát ez mi kérdem magamtól, harmadik világháború? Idomítot állatok undorító színek. Azt is töröltem.
<br><br>Szerkesztette: portillo, Időpont: 2010-05-14 12:26