Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:14 #14799

• Bazooka Joe
Ismeri valamelyikőtök a Silent Hunter nevű tengeralattjáró szimulátor sorozatot? Csak mert gondolkozom, hogy beszerzem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:23 #14808

• Liberator
Én játszottam a 3-al igen jó hangulatú játék, kicsit nehéz is, meg egy idő után meg lehet unni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:25 #14812

• koszta
Én is játszottam vele, hasonló vélemény.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 07 18:26 #14813

• Bazooka Joe
Hát akkor majd kipróbálom. Kösz a véleményeket!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 23 16:56 #15038

• Bazooka Joe
Húúú srácok, megszereztem az IL-2 Sturmovik nevű játékot és el kell mondjam, hogy teljesen lenyűgözött. Ha még nem játszottatok még vele akkor feltétlenül próbáljátok ki. Nekem az eddig játszott repülő szimulátoros játékok közül ez tetszik a legjobban!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 24 07:59 #15041

• Zeki
Repülős, és lenyűgöző engem meggyőzött, de a M of H Pacific Assault végén van pl. egy repülős szerintem az nagyon jó.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 24 20:25 #15051

• HunBütyök
Mi meg nagy fába vágtuk a fejszénket.
Jelenleg is folytatom a sebességrealizálást.
Nagyon érdekes lesz. A portál Suddenes tagjai meg lesznek velünk elégedve.
A repülőink meg egyszerűen eszméletlenek lettek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 25 15:32 #15065

• Oberstgruppenführer
Ezt a ti modotokat csak jogtiszta sudden strike-al lehet játszani? Vagy egyébbel is? Mert akkor kipróbálnám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 25 15:33 #15066

• koszta
Elég csak a modukat letölteni. Nem is kell hozzá a sudden.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 25 15:43 #15069

• Oberstgruppenführer
És tudtok adni linket vagy azt nem szabad? Elég kezdő vagyok még Sudden Strike témában egyiket sem ismerem ciki de én valahogy másik fajta stratégiák irányában tevékenykedtem (Company of Heroes,Steel Panzers,Panzer General, Blitzkrieg, Panzers Phase 1).
Ezek közül hasonlít valamelyikhez?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 25 15:43 #15070

• Álmos97
Bazooka Joe írta:
Ismeri valamelyikőtök a Silent Hunter nevű tengeralattjáró szimulátor sorozatot? Csak mert gondolkozom, hogy beszerzem.

Én megvettem egy U-Boat nevű játékot és amikor fölakartam telepíteni kiderült róla,hogy ez csak egy javító kiegészítő.És még az is kiderült,hogy a Silent Hunter III. kell a játékhoz.Egyébként itt van az ismertetője:pcdome.hu/cikk/1672/silent_hunter_iii_pc
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 máj. 25 17:46 #15075

• Zeki
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 07 05:43 #15498

• HunBütyök
Helló skacok!

A www.masodikvh.hu honlap oktató játékának mododlása folytatódik és most már nyilvánosak a változtatások amik a k9vetkező verzióban lesznek.

Eddig is a legreálisabb RTS játék volt, de most elkezdtük ezt az RTS-t az arcade típusú RTS-ből átvinni egyfajta szimulátor stílusba.

Az arányokat átdolgoztuk, így sok sebesség teljesen más lesz.
A légierőnél kb 30 új egység lesz várható, a szárazföldön további katonák fognak megjelenni.

De a lényeg:
A repülők és harckocsik megkapják a \"kritikus sebzés %-ot\" mai azt jelenti, hogy az ellenség jármóvét eltalálhatják úg yhogy az lekapja a lánctalpat, vagy berobbantsa a motorteret. Így pl. van bizonyos százalék esély, hogy shermannel Párducot pukkasszálk ki.
Vagy repülőgéppel van rá esély, hogy a gépben a pilütát eltaláld, vagy hasonló.

A légvédelem nem fog találni mindent el eg ylövéssel, viszont a nehézlégvédelem megkapja az időzített repeszgránátot ami felrobban alevegőben és nem kell eltalálni a repcsit, hanem elég ha az belerepül, akkor is sebzi.
A 75-90 mm közötti légvédelem nem lesz hatékony a vadászgépek ellen, azonban ha mégis eltalálja őket, akkor azoknak jujj lesz.

Teházt fontos szerepe lesz ahoni és vonuló légvédelemnek, éppúgy mint a valóságban.

A szárazföldi változások, és az \"RST-szimulátor projekt\" azután lépnek érvényben, amint a légierő és légvédelem realizálása befejeződött.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 07 21:56 #15522

• HunBütyök
Oberst!

A Blitzkrieg amikor előszőr kijött egyből mindneki azt mondta hog ysudden kopppintás. Leginkább ebből kifolyólag a BK-hoz hasonlít a sudden is.

Kezdőként tökéletes a sudden 2-vel elindulni, mert a resource war orbitálisan kemény.

Moddal együtt játszani a legjobb. De várj kérlek amíg elkészülünk az új verzióval. A régihez privátban adok linket. Meg küldetéséket is tudok adni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 16 16:15 #15788

• Wolf
Vki játszott már a StrongHold Crusaderrel? Nagyon jó középkori keresztes háborús , kardos, öldöklős, stratégiás játék.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla