Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 19 19:57 #34666

• HunBütyök
Ez alapján én biztosan nem:

\"Olyan legendás harcjárműveket „lovagolhatunk meg”, mint a németek Tigrise, a szovjetek T-34-ese, a jenkik 155 mm-es M40 Gun Motor Carriage önjáró lövege, sőt kísérleti/prototípus jószágokat is, például a félelmetes Panzer VII Maus szörnyeteget is. Garázsunkba akárhány ilyen harcjárművet beállíthatunk, és ezeket tucatnyi módon fejleszthetjük a lövegtornyoktól és a páncéltesttől a fegyverzeten át a motorig, rádióig és különféle lőszertípusokig, sőt a személyzet is szintet lép, tehát megéri vigyázni mind a technikára, mind az állományra. \"

Egy: a Gun Motor Carriage az az önjáró löveg megnevezése. Minek leírni kétszer? M40 önjáró tarack pl. elég lett volna.

n ameg amcsi-angol-német... maus, t-34, tigris... Komersz szemét lesz... Azt nem tudom, hogy ha én mint hobbiból valóságot modellező modder veszem a fáradtságot és utánaolvasok dolgoknak egy játékgyár miért nem tud ilyet csinálni? meg minek telerakni Maussal meg T-44-gyel meg Is-3-mal? Fogadjunk lesz T28 prototípus is, meg M6 nehézharckocsi, és persze M26 hordák fognak gyalogolni a Párizsi harcokban... Tök gáz....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 19 20:03 #34667

• HunBütyök
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Ezért a harcjárműcsaládfáért meg azonnal tarkólövés...

A T-18-ból sosem lett T-26, a T-26-ból sosem lett T-28 és a T-28-ból sosem lett KV....
na meg a szintek.... Mintha a méret lenne a lényeg...

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

Én komolyan mondom, ezt csak a gép előtt ülő 10 éves kockák fogják megkajálni, meg az amatőrök.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 20 11:18 #34668

Ha nem is nagyon hű játék, de az ilyen 3ds tankszimulátorokkal el lehet babrálni egy ideig. Annó játszottam a Panzer Elite-el, mindig bujkáltam, mintha valami páncélvadász lennék. De a sűrűr növényzet és az alakítható környezet miatt szépen lehetett rejzőzni álcázni magad, főleg nagy monitor és felbontás mellett.
Itt pl 3 orosz tank a közelemben és nem szúrtak ki. Elmegy mellettem, aztán hátulról betámadva egyet, esélye nincs
http://kepfeltoltes.hu/view/100520/tank_...kepfeltoltes.hu_.jpg
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 20 15:54 #34679

• Bazooka Joe
A Panzer Elite nevű játékkal még én is játszottam régen. Valóban, ez a játék annak a sorozatnak a következő generációjának tekinthető.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 05:31 #34815

• HunBütyök
Miközben majdnem nagyon szorgosan bütykölöm az Észak-Afrikai módomat, kicsit körülnéztem a nagyvilágban, milyen hulladék játékok vannak piacon. Természtesen a legszembtűnőbb, hogy minden Afrika Korps hadseregben a játékokban Tigrisek találhatók. A kb 20 darab Tigris az a helyzet hogy nem osztott és nem szorzott Afrikában. Kilőttek pár Stuartot és annyi.

Na meg amásik szempont, hogy Észak-Afrikában nem csak angolok és németek harcoltak, hanem legalább 30 nép fiai.

Másik szívfájdalmam, hogy sehol nem lelem a legsivatagibb, legszuperebb járművet, a puputevét.

Pedig ha hiszitek, ha nem, még lövegvontatásra is használták! Azt meg nem is említem, hogy a francia gyarmati hadsereg egyik legelitebb egységei a tevegelő \"muharist\"-ok voltak.

A teve amelett hogy egy tüneményes állatka, a sivatag legjobb járműve is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 05:33 #34816

• HunBütyök
Ja a képen a németnek jó sok gógyija van... Fekete ruhában a sivatagban.

Na szóval a lényeg, a legjobb 1939-43-as RTS játék mellett meg fogom alkotni a legjobb Észak-Afrikai játékot!
Ja és Almássy László is benne lesz ám!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 06:38 #34820

• Bazooka Joe
HunBütyök írta:
A kb 20 darab Tigris az a helyzet hogy nem osztott és nem szorzott Afrikában. Kilőttek pár Stuartot és annyi.

Khmmm. Nos hát ez egy jókora nagy baromság. Alig pár hete beszéltünk erről, Norbi még a pontos számukat is leírta, sőt mi több még azt is, hogy mennyi páncélost lőttek ki!

www.masodikvh.hu/index.php?option=com_jo...br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2010-05-23 08:39
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 07:04 #34822

• Zeki
Tehát lényegesen \"osztottak és szoroztak\" a sivatagban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 11:53 #34833

Bazooka Joe írta:
Ma találtam ezt a cikket a PC Gurun. Láttam rajta a Tigris I-est, úgyhogy rögtön rákattintottam!

www.pcguru.hu/pcguru/hirek/world-of-tanks
jó játéknak nézki, leszámítva a családfát, ami tényleg szörnyű! De, biztos kifogom próbálni! Harcra fel!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 23 17:53 #34858

• HunBütyök
A 300 nekem kicsit soknak tűnik, bár szövetséges szemmel az is elenyésző veszteség.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 25 18:05 #34929

• Janix
én szinte az összes mv-s játékkal játszotam
1-5 értékkeltem

Commandos 1-3 4/5 pont
Comandos Strike Force (ez is commandos csak fpsben) 5 pont
Call duty 2 - 4pont
Battlefield 1942 - 3pont
Medal of Honor - 2pont
Faces of war - 4pont
Soldiers of heroes World Warr II - 2 pont (Csak azért mert az Első map orosszal Csepelen játszódik)
Sudden strike 1-3 (egyértelmű)
Blitzkrieg 1-2 minden moddal minden verzióval 5 pont a 2 a best
Codename Panzers 1-2 best 5 pont
Hearts of Iron 2-3 csak 2
Company of heroes - 4 pont nincs magyon balance-os
Moscow to berlin Rd Siege über szar 1 pont magyar fejlesztés de atom szar
1944 Battle of the Bulge úgyan az mint a fenti csak más a név és pályák
Axis and Allies ez egész jó 4 pont
Il-2 Sturmovik unalmas 3 pont csak mert van magyar légierő
WWII Tank Commander (ez jó kis tank szimulátor csak rövid ezért csak 3)
Tank Combat úgyan az csak nehezebb 2
Tiger vs T-34 ultrarealista olyan mint az Il-2 csak tankkal 2
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 25 18:42 #34931

• HunBütyök
Én vh-s játékkal nem sokkal játszottam, de értékelem a PC játékokat:

Sudden Strike 1-től resource War-ig 5 pont, és a modok hozzá más tészta

Plant Tycoon - itt virágboltot/kertészetet kell menedzselni. Unalmas game, arra nőnek meg a virágaim amire hazaérek melóból... Mire kitenyésztem a 6 csodavirágot addig nagyapa leszek, ezért csak 3 pont.

Transport tycoon - szenzéciós game, 5 pont

Cossacks Back to War - 4 pont.

Red Alert 1 - nagyon tetszett, fősulin nyomtam vele pár kört. Kicsit primitív a grafika de élvezetes game, úgyhogy 4 pont.

John Deere American Farmer - atomjó parasztszimulátor de a végére unalmas már, és akkora a farmod, hogy nem bírod kontrollálni.

heroes of might and magic 4 - nagyon szeretem 5 pont

Heroes of might and magci 5 - ez sem rossz de néha akad a gépemen. Mondjuk a 3D-vel elcseszték kicsit. de 5 pont.

Más game-et nem ismerek szerintem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 25 18:47 #34932

• koszta
HunBütyök írta:
Transport tycoon - szenzéciós game, 5 pont

Egyetértek. Örök klasszikus!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 26 11:27 #34939

• Zeki
Az nagyon komoly kis játék, el lehet vele lenni
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 26 16:02 #34970

Janix írta:
én szinte az összes mv-s játékkal játszotam
1-5 értékkeltem

Il-2 Sturmovik unalmas 3 pont csak mert van magyar légierő

Az IL2-t inkább a szimulátor kategóriába sorolnám, de szerintem jó kis játék.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.33 másodperc
Joomla templates by a4joomla