Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 08:16 #35120

Na most próbáltam ki a Wing of Prey-t csak ajánlani tudom olyan jó mint a Battle Staion Paicfic csak Európai.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 08:18 #35121

A videó ne tévesszen meg senkit nem csak szövetséges oldalon harcolhatunk vannak benne németek és szovjetek is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 08:54 #35123

• koszta
panzer2 írta:
A videó ne tévesszen meg senkit nem csak szövetséges oldalon harcolhatunk vannak benne németek és szovjetek is.

A szovjetek beletartoznak a szövetséges oldalba, nem?
Magyar nincs benne?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:35 #35124

• Janix
szenszej95 írta:
Hát a Rush for Berlint senki nem értékeli? Szerintem nem a legjobb... 2/5
1 pont mert magyar fejlesztésű
1 pont, mert vh-s, egyébként Maussal harcolsz, tehát sz*r

máe évek óta keresem nem valami híres játék na meg senki nem seedeli
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:42 #35125

• szenszej95
Janix írta:
szenszej95 írta:
Hát a Rush for Berlint senki nem értékeli? Szerintem nem a legjobb... 2/5
1 pont mert magyar fejlesztésű
1 pont, mert vh-s, egyébként Maussal harcolsz, tehát sz*r

máe évek óta keresem nem valami híres játék na meg senki nem seedeli

Nem sokat veszítesz rajta... Ahhoz képest, hogy magyar fejlesztésű, egy magyar emberrel nem harcolhatsz... És ebben a játékban sorozatban gyárthatod a Mausokat(!) is, plusz 4 szakasz katonával (Molotov koki nélkül, simán puskával) kicsinálhatsz egy Tigrist is... Ja, és pl. az utolsó német küldetésben, a seelöwei magaslatokon harcolsz. Itt gyárthatod a Mausokat, még benzined is van, sőt annyi nyersanyagod, hogy úgy gyártod a harckocsikat, ráadásul Königstigert, meg Maust:lol: , mintha csak 1939-ben járnánk...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:43 #35127

koszta írta:
panzer2 írta:

Magyar nincs benne?

De de külön szokták őket megemlíteni a játékokban nincs benne de nem nagy baj most minek azért a két repülő gépért ami volt nekünk feleslegesnek tartanám.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:48 #35128

• Bazooka Joe
szenszej95 írta:
Ja, és pl. az utolsó német küldetésben, a seelöwei magaslatokon harcolsz.

Ilyen nevű helyről nem tudok. Amire te gondolsz azt szerintem seelow-i magaslatoknak kéne írni.

Amit pedig te írtál: \"Seelöwe\" azaz Oroszlánfóka, Anglia meghódításának, megszállásának német hadműveleti terve volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:52 #35129

Bocsáss meg neki ó nagy mester mert véletlenül elírhatta vagy egyéb oka is lehetett neki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:53 #35130

• szenszej95
Bazooka Joe írta:
szenszej95 írta:
Ja, és pl. az utolsó német küldetésben, a seelöwei magaslatokon harcolsz.

Ilyen nevű helyről nem tudok. Amire te gondolsz azt szerintem seelow-i magaslatoknak kéne írni.

Amit pedig te írtál: \"Seelöwe\" azaz Oroszlánfóka, Anglia meghódításának, megszállásának német hadműveleti terve volt.

Hülye én sem vagyok:P Elírtam, úgy emlékeztem, hogy seelöwe, nem seelow:blush: Elnézést:blush:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 09:55 #35131

• szenszej95
panzer2 írta:
Bocsáss meg neki ó nagy mester mert véletlenül elírhatta vagy egyéb oka is lehetett neki.

Kösz, Panzi:laugh: De elírtam, és rosszul is emlékeztem, ráadásul még a töritanárom is belém \&quot;ragasztotta\&quot; ezzel a névvel:unsure:<br><br>Szerkesztette: szenszej95, Időpont: 2010-05-29 11:57
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 10:01 #35132

• Bazooka Joe
1. nekem aztán nem kell megbocsájtanom.

2. Örülök, ha segíthetem a fiatalokat!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 29 10:25 #35133

• koszta
panzer2 írta:
koszta írta:
panzer2 írta:

Magyar nincs benne?

De de külön szokták őket megemlíteni a játékokban nincs benne de nem nagy baj most minek azért a két repülő gépért ami volt nekünk feleslegesnek tartanám.

Azért jó lenne szerintem magyar gépekkel is menni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 máj. 31 19:41 #35256

• HunBütyök
Én most a Heroes Of Might And Magic 5-tel tolom. Nagyon reális game, mint a COH például. Na ez csak vicc volt. A HOMM5 fantazstikus lett, de a 3d-s dolgot nem tudom mire vélni. Szerencsér ebe lehet állítani az optionsban a klasszikus Heroes 2d-s nézetet. Egyrészt úgy kisebb a gépigénye, másrészt a kamera nem ugrál. Ha meglöktem az egert, mindig eltévedtm a pályán. A hülye kameraállás kiakasztott. Volt hogy meglöktem az egeret és az addig két cm-es Lich nevű szörny szomnyája alatt találtam magamat. Vagy éppen a sátán szeméb néztm közvetlen közelről. Annyira zavart hogy megkerestem hol lehet visszarakni a klasszikus nézetet. Amikor az egységink harcolnak akkor rájuk lehet közlíteni, de igazából ki a fenét érdekel, hogy milyen nyaklánca van a lovagnak, vagy az Archlich ruhájára akasztott koponyának hány foga van meg. Engem továbbra is zavar a 3D a stratégiai játékokban. De ennek ellenére nem lett rossz game.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 jún. 09 18:33 #35529

Na most ezt a játékot várom nagyon. Rockstar game egyelőre csak xbox360-ra és ps3-ra adták ki de a GTAIV is így volt semmi hír nem volt róla aztán kiadták és jobb lett mint a konzolos verziók. Eddig amik jók voltak westernből azok a Call of Huarez 2 Bound in Blood meg a Gun remélem ez is olyan jó lesz mint ezek vagy jobb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 05 11:22 #36230

Na most ezzel játszok ez az Arma2 kiegészítője nagyon tetszik akár csak az alap játék ez katonai szimuláció nem arcade mint a CoD vagy a BF úgyhogy fejeket le ha lőnek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.38 másodperc
Joomla templates by a4joomla