Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 21 06:46 #37015

Roland írta:
Ismeri valaki a D-day cím stratégiai játékot? Szerintem egész tűrhető, tartalmas játék.

Hogyha tényleg jó stratégiai játékot akarsz, akkor a Sudden Strike 2 topicban néz szét;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 21 06:50 #37016

• Zeki
És mi lesz most a manóiddal Bütyi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 21 16:55 #37021

• Roland
Jagdpanther írta:
Roland írta:
Ismeri valaki a D-day cím stratégiai játékot? Szerintem egész tűrhető, tartalmas játék.

Hogyha tényleg jó stratégiai játékot akarsz, akkor a Sudden Strike 2 topicban néz szét;)

Oké, kösz a tippet!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 21 19:09 #37022

• Roland
HunBütyök írta:
Nem, de eléggé tucatnak ígérkezik a neve alapján. Csinálhatnának mér végre egy Algériai partraszállást is. Mondjuk ne csináljanak, mert azt én akarok csinálni.

Amúgy a manóseregem kikapott Heroes V-ben.

Hm, Algériai partraszállás,? Elég szűz ötletnek tűnik! Még egy stratégiai játékban sem találkoztam vele. Bár úgy emlékszem, hogy a Medal of Honor Allied Assault-ban az első hadjáratot tette ki Algéria, de ott sem konkrétan a partraszállás pillanatait idézhettük fel...
De egyébként is a MOHAA akció FPS játék, nem stratégiai.

(De ha emlékezetem nem csal, nagy kedvencemben, a Wolfenstein Enemy Territory-ban konkrétan a partraszállás van feldolgozva. De szintén akció FPS játék.)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 22 04:35 #37028

• HunBütyök
Na srácok, a manóseregem... de mint panzer2 barátom felvilágosított, ők nem manók, hanem törpék. Panzer elmondta hogy a manók azok kis homoszexuálisok és az erdőben laknak a bokrok között, a törpék meg 150 cm magasak, kövérek és baromi nagy csatabárdjuk van és széjjelb*sszák az ellenség fejét fele. És a képeket nézve a játékban, nekem tényleg törpéim vannak. Na szóval Lászlót, a gonosz lovagot és seregeit sarokba szorítottam és kegyetlenül levertem. Úgyhogy a követekező campaignban vagyok már. Most a manók szövetségeseivel vagyok, ilyen földalatt élő \"Dungeon\" népekkel. Igazából fene tudja mik ezek, de van köztük minotaurusz, és gárda-minotaurusz is. Meg orvgyilkosok, akik mérgező nyilakat lőnek. Meg hidra is van, de sztem ez bug, mrt inkéább 7fejű sárkánynak néz ki. Mert a hidra az egy nőci kígyó hajjal. Ez meg egy négylábú, pikkelyes, sok fejű állatka. Na de nem is ez a lényeg. A 3. pályán vagyok ezzel a furcsa földalatti néppel és a küldetésem az hogy a sárkányistennő lányát, egy sz*ros sárkányt kell a földalatti világból kimenekítenem. Közben a pokolbéli lények kergetnek. Nagyon galád a pálya, mert ha kiveszem seregemből zt a f*stos sárkányt akkor mission failed van. Tehát nem dughatom be egy bánya mélyére szegény párát, amig leverek mindenkit, mert akkor vesztek. Kötelező a hadseregemben magammal vinni. De könyörgöm: megütközök valami pokolbéli démonlorddal, és az a szemét démonlord a csatabárdjával mit vág mindig ketté? Azt a k*csög sárkányt! Hiába van 20 hidrám, meg csomó másom amit az ellenség simán gyepálhatna, mert nekik csak az a telibeb*szott sárkány kell. Már vagy 4-szer kellett betöltenem a pályát, mert mindig kinyiffant a sárkány. Ja, és ha elhagyom a városomat, egyből elveszik tőlem a démonlordok. Aztán ugye meg kell ostromolnom saját váramat. Ilyen gonosz, nehéz és igazságtalan küldetést max sudden strikeban készítek én a campaignban. Úgyhogy valami távoli lelki társam késízthett ezt a Heroes kiegészítőt.

Hogy értsétek a pálya nehézségét:
képzeljétek el AXPRM-ben, hogy a feladat az, hogy egy 512-es pályán vigyetek keresztül egy generálist egy Kübelwagenben, amit 10 T-38-cal (magyar Pz 38(t)) kísérsz és közben T-34 csordák mászkálnak a pályán, mindenhol ML-20-asok és A-19-ek lesnek rátok, Il-2 sturmovikok repkednek, minden 20 cm után egy katyusatámadás zúdul rátok stb stb...

Na de sebaj, ma kicsit afrikát moddolunk, ma kéne afrikázni. <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-07-22 06:42
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 22 06:00 #37033

• Zeki
LOL
Így már értem a nehézségét...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 júl. 22 08:07 #37035

Ehhez ennyi a hozzászólásom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 14 19:00 #38626

• Roland
Ismeri valaki a Dogfight - Battle for the Pacific c. játékot?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 14 22:06 #38668

• GIXeRCool
Sajna nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 14 22:12 #38669

• Roland
GIXeRCool írta:
Sajna nem.

Érthető, elég népszerűtlen, pedig roppant igénytelen, de ugyanakkor jó szimulátorjáték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 15 07:15 #38678

• Zeki
Én sem ismerem, én most a Sudden Strike és a SW kivételével semmivel sem játszok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 15 08:07 #38689

• Roland
Zeki írta:
Én sem ismerem, én most a Sudden Strike és a SW kivételével semmivel sem játszok.

Akkor te nagy stratéger vagy.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 aug. 15 08:55 #38697

• HunBütyök
Nekem aztán mondhatjátok, én talán 5-6 játékot ismerek.
De ha már Csends-Óceán akkor Pacific Warfare mod a SS2 Resource Warhoz.
Abban benn evan minden és hihetetlenül reális is. Sajnos eléggé instabil a sok egység miatt, azért MP-ben nem állítjuk hadrendbe. Pedig többiek is élveznék a hajókázást és repülőzést.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 szep. 25 18:43 #43266

Én a Brothers In Arms játékokat szeretem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 16 18:44 #44379

• koi
101.Légideszant írta:
Én a Brothers In Arms játékokat szeretem.
Abba hogy kell mászkálni,mert (Bagi-Nacsa idézet)nom tedom:woohoo:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.33 másodperc
Joomla templates by a4joomla