Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 17 08:03 #44425

Úgy ahogy a MOH-ba
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 28 18:48 #45192

• koi
Mi az a Suddent Strike?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 08:02 #45278

Passz,valami videó játék.
Engem ezek nem nagyon izgatnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 08:28 #45290

• Zeki
Mea culpa! Mea maxima culpa!
Bovi! bovi! bovi!
Hát nem is tudom, mit mondjak a kis arrogáns megjegyzésedre. Csak annyit mondok te kis butus. Ha tudnád mi az okosabb lennél, tehát a - 10-es tudásodat felhozhatnád 0-ra. Kicsi vagy még igaz 11-12 éve, hát csak játsszál ilyenekkel, ne COD, MOH, COH...etc.

Koi, hát ez a játék tartalmazza mindazt amiről a világháború szól, fantasztikus szituációkba tanulhatod meg a a világháború fegyvereit, helyszíneit. Nem csak német, szovjet, hanem vannak franciák, görögök, irániak, skótok, indiaiak meg minden nemzet van s lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 14:36 #45324

Még most se izgat!
Még most is **** tartom.
Amúgy aki 10 éves korig ilyenekkel játszik azt megértem,de aki azon felül,az...

Moderálva!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-10-30 19:12
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 14:43 #45326

• szenszej95
101.Légideszant írta:
Még most se izgat!
Még most is hülyeségnek tartom.
Amúgy aki 10 éves korig ilyenekkel játszik azt megértem,de aki azon felül,az...

Vigyázz a szádra! Moha mitől jobb?? Mert ott állandóan durr-durr van? A Sudden Strike (Bütyök modjaival) a világ legjobb játékai lehetnének, és mindenki számára elérhetőek. Hogy miért? Mert nincs egekbe szökő gépigénye! Aki tízen felül ilyennel játszik, az okos ember! Kreativitásra, és logikus játékmódra tanít.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 15:40 #45336

• koi
Én nem értem az ilyeneket,ugyanis nincs még PS-ünk se.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 30 18:57 #45357

• Zeki
Fityfiritty
Ehhez nem kell PS, de ez nem is olyan videojáték, mint amit légi izé mondd. Nem is ismeri....<br><br>Szerkesztette: Zeki, Időpont: 2010-10-31 10:28
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 08:33 #45376

• szenszej95
Zeki írta:
Csak hogy téged a kutya se hív ebbe a játékba \&quot;légicsavar\&quot;. Hiányzol mint púp a hátunkra. És hogy nem érdekel az a jobbik, mert hát a csökkent képességű intelligencia nem terjed ki olyan dolgokra amikből tanulni is lehet.
Még megártana neked, okos lennél.
Ehhez nem kell PS, de ez nem is olyan videojáték, mint amit légi izé mondd. Nem is ismeri....

Zekinek igaza van... Először nézz utána a dolgoknak!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 09:50 #45385

Mondjuk a Sudden Strike inkább szimulátor mint játék, annyira élethűek a sebzések, meg a harcjárművek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 11:43 #45392

• Zeki
Hát szimulátor? Még ennek se hallottam. Tény, hogy élethű és ettől hiteles, de azt hiszem ez egy játéknál sosem hátrány. De igazad van, valamelyest van szimulátor beütése, de inkább terepasztal jellege van, ami igen izgalmas. Te vagy a nagy tábornagy, akinek a kezében ezrek élete van. Sosem felejtem el azt a mérkőzést amikor Szenszejjel az utolsó katonáig tartottuk a Voronyezstől délre fekvő területeket. kb. 110 harckocsit küldtem a roncstemetőbe, és több ezer embert. No de a németek csak jöttek, jöttek, jöttek... és elbaltáztuk a védelmet. De azóta sokat fejlődtünk és bátran kimerem jelenteni jobbak lettünk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 12:11 #45396

• szenszej95
Zeki írta:
Hát szimulátor? Még ennek se hallottam. Tény, hogy élethű és ettől hiteles, de azt hiszem ez egy játéknál sosem hátrány. De igazad van, valamelyest van szimulátor beütése, de inkább terepasztal jellege van, ami igen izgalmas. Te vagy a nagy tábornagy, akinek a kezében ezrek élete van. Sosem felejtem el azt a mérkőzést amikor Szenszejjel az utolsó katonáig tartottuk a Voronyezstől délre fekvő területeket. kb. 110 harckocsit küldtem a roncstemetőbe, és több ezer embert. No de a németek csak jöttek, jöttek, jöttek... és elbaltáztuk a védelmet. De azóta sokat fejlődtünk és bátran kimerem jelenteni jobbak lettünk.

Csak a magad nevében beszélj! De akkor még majd megfagytunk kinn, az orosz sztyeppen. Mostmár majd\' megsülünk:side:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 14:21 #45402

• Roland
portillo írta:
Mondjuk a Sudden Strike inkább szimulátor mint játék, annyira élethűek a sebzések, meg a harcjárművek.

Már mint melyik része? Kiegészítővel együtt öt is van neki.

Feltételezem, hogy a II-re gondolsz:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 15:56 #45405

• Zeki
Huh át ja, van vagy 10.
Keleti Front - Sudden Winter - RCM2.7
Téli háború - Winter War
+ kiegészítős szlovákok-magyarok
Észak-Afrika - North Africa
És még van több másik, de ezek az igaziak a by Bütyisek.
Sudden I-II
Resource War
Liberation
Forever
Summer battles
és még van valami tengeres, meg több másik verzió.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 16:12 #45406

• szenszej95
Zeki írta:
Huh át ja, van vagy 10.
Keleti Front - Sudden Winter - RCM2.7
Téli háború - Winter War
+ kiegészítős szlovákok-magyarok
Észak-Afrika - North Africa
És még van több másik, de ezek az igaziak a by Bütyisek.
Sudden I-II
Resource War
Liberation
Forever
Summer battles
és még van valami tengeres, meg több másik verzió.

Plusz ottvan még az FMRM, RWM (ehez kell az RW), és tényleg, rengeteg más.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla