Zeki írta:
Hát szimulátor? Még ennek se hallottam. Tény, hogy élethű és ettől hiteles, de azt hiszem ez egy játéknál sosem hátrány. De igazad van, valamelyest van szimulátor beütése, de inkább terepasztal jellege van, ami igen izgalmas. Te vagy a nagy tábornagy, akinek a kezében ezrek élete van. Sosem felejtem el azt a mérkőzést amikor Szenszejjel az utolsó katonáig tartottuk a Voronyezstől délre fekvő területeket. kb. 110 harckocsit küldtem a roncstemetőbe, és több ezer embert. No de a németek csak jöttek, jöttek, jöttek... és elbaltáztuk a védelmet. De azóta sokat fejlődtünk és bátran kimerem jelenteni jobbak lettünk.
Terepasztal szimulátor akkor, de szimulátornak szimulátor.
Legalábbis nekem az, a bonyolultsága miatt. Nekem valahogy nem jött be az egész, annyi felelősséged van mint egy ezred parancsnoknak, és külön külön irányíts minden egyes bakát... háát.
Valahogy jobban jött volna be ha kicsit leszűkül a tevékenységi kör, mint az életben. Ergó vannak raj-szakaszparancsnokok, és csak nekik kell adni az utasítást aztán a szakasz tagjai teljesítik azt.
Lehet nem merültem el eléggé a játékban, vagy nem tudom. De amikor single playerben pl időre ment a móka, hogy bizonyos idő alatt foglalj el valamit, akkor sose tudtam az arany középutat megtalálni. Tehát vagy szép lassan haladtam kevés veszteséggel de lejárt az idő vagy túl gyorsan de iszonyatos veszteségeggel ésa cél előtt elfogytam.