Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 17:31 #45412

Zeki írta:
Hát szimulátor? Még ennek se hallottam. Tény, hogy élethű és ettől hiteles, de azt hiszem ez egy játéknál sosem hátrány. De igazad van, valamelyest van szimulátor beütése, de inkább terepasztal jellege van, ami igen izgalmas. Te vagy a nagy tábornagy, akinek a kezében ezrek élete van. Sosem felejtem el azt a mérkőzést amikor Szenszejjel az utolsó katonáig tartottuk a Voronyezstől délre fekvő területeket. kb. 110 harckocsit küldtem a roncstemetőbe, és több ezer embert. No de a németek csak jöttek, jöttek, jöttek... és elbaltáztuk a védelmet. De azóta sokat fejlődtünk és bátran kimerem jelenteni jobbak lettünk.

Terepasztal szimulátor akkor, de szimulátornak szimulátor. Legalábbis nekem az, a bonyolultsága miatt. Nekem valahogy nem jött be az egész, annyi felelősséged van mint egy ezred parancsnoknak, és külön külön irányíts minden egyes bakát... háát.

Valahogy jobban jött volna be ha kicsit leszűkül a tevékenységi kör, mint az életben. Ergó vannak raj-szakaszparancsnokok, és csak nekik kell adni az utasítást aztán a szakasz tagjai teljesítik azt.

Lehet nem merültem el eléggé a játékban, vagy nem tudom. De amikor single playerben pl időre ment a móka, hogy bizonyos idő alatt foglalj el valamit, akkor sose tudtam az arany középutat megtalálni. Tehát vagy szép lassan haladtam kevés veszteséggel de lejárt az idő vagy túl gyorsan de iszonyatos veszteségeggel ésa cél előtt elfogytam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 okt. 31 21:36 #45428

• HunBütyök
Err jó a Multiplayer. Nekem pl. vannak kedvenc tábornokaim. Pl. Zewi kiváló tüzértiszt, de pl. volt hogy elfeleztük a hadihajót is. Ő volt a hajógépész én meg a tüzér.

Szenszi, Panzer2 stb stb is kiváló tábornokok. MP-ben kiszoktuk hazsnálni, azt hogy a tapasztalt játékos figyel, a kevésbé tapasztaltak javarészt utasításra cselekszenek. Viszont nincsenek kötött utasítások. Hasonlóan a német Blitzkrieges hadvezetéshez, amikor a tábornokok tudtak önállóan is döntéseket hozni.

Most már 1942-ben járok.

Amúgy hányféle sudden van?

millió!

Alapvetően 4 fajta van:
Sudden Strike 1 és a kiegészítője a Forever
Sudden Strike II
Sudden Strike Resource War
Sudden strike 3

És ezekhez van kismilló mód.

Fel sem tudnám sorolni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 01 08:25 #45434

• Roland
HunBütyök írta:
Err jó a Multiplayer. Nekem pl. vannak kedvenc tábornokaim. Pl. Zewi kiváló tüzértiszt, de pl. volt hogy elfeleztük a hadihajót is. Ő volt a hajógépész én meg a tüzér.

Szenszi, Panzer2 stb stb is kiváló tábornokok. MP-ben kiszoktuk hazsnálni, azt hogy a tapasztalt játékos figyel, a kevésbé tapasztaltak javarészt utasításra cselekszenek. Viszont nincsenek kötött utasítások. Hasonlóan a német Blitzkrieges hadvezetéshez, amikor a tábornokok tudtak önállóan is döntéseket hozni.

Most már 1942-ben járok.

Amúgy hányféle sudden van?

millió!

Alapvetően 4 fajta van:
Sudden Strike 1 és a kiegészítője a Forever
Sudden Strike II
Sudden Strike Resource War
Sudden strike 3

És ezekhez van kismilló mód.

Fel sem tudnám sorolni...

Majdnem. Kihagytad a Sudden Strike: The Last Stand-ot. (legújabb)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 01 09:32 #45439

• Zeki
Nekem is vannak kedvenc tábornokaim. Pl.: Butyoki, aki kiváló páncélos parancsnok, Kißler, aki kiváló zárótüzet szór az ellenségre...és mindenki jeleskedik valamiben. Tény hogy néha van amikor a gyalogságot rosszul kezeled és lekaszálják őket, van hogy a páncélosaidat pukkasztják ki, van hogy lekapják az első öt percben a tüzérséged stb. Nem lehet ott mindenhol az ember, de egyszer összejön, hogy mindenre tudsz valamennyi figyelmet fordítani. Én már valamelyest képes vagyok összehangolt támadásra, tehát a tüzérséggel aprítom a népet közben mennek a páncélosok és a gyalogosok...gyakorolni kell és menni fog, de ebbe a legjobb Bütyi, aki mindenhol ott van. Néha nem figyel, de csak annyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 01 12:25 #45455

Én már a MOH-ból is kinőttem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 01 15:30 #45475

• Roland
101.Légideszant írta:

Egészségedre:laugh:

A Sniper Art of Victory c. játékot ismeritek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 01 17:58 #45480

• Bazooka Joe
101.Légideszant írta:

WOW! Aztaaa!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 06:28 #45497

• szenszej95
101.Légideszant írta:

Hmm... Hány éves is vagy?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 06:57 #45499

• Zeki
Hát nem tudhatja mi a jó. Én-Bütyi vs. két SST. tag.
Mekkora csata volt tegnap a szovjet-brit erők ellen. Mi kis irániak voltunk, minden egyes emberért megszenvedtünk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 13:54 #45524

13 éves lettem 2 hete.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 14:05 #45533

• Bazooka Joe
Tyűha!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 14:15 #45543

Előttem áll az élet(ami nem mindig jó).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 14:19 #45547

• Bazooka Joe
A MOH-al tudod, hogy nagy átlagban kik játszanak? A 30-50 éves korosztály.

Mára sokkal kevesebben vannak fent a szervereken, mint 5 éve.

És tudod, hogy miért van ez? Mert a mai fiatalok már nem ezen a játékon nőnek fel. Ennyi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 14:23 #45549

30-50 évesek?
Ez komoly?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 02 15:10 #45565

• koi
101.Légideszant írta:
Előttem áll az élet(ami nem mindig jó).
Előttem még inkább,mert pénteken leszek 13.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla