Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 10 13:21 #46692

Ha valki tadja hogya cod5-ben multiplayer módban hogyan lehet előhozni a konzol ablakot és el is mondja nekem azt nagyon megköszöném
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 16 11:22 #47835

• Einer spinnt immer!
Salamon írta:
Én személy szerint a battlefieldel játszottam sokat az 1942-vel

Azzal én is! + Cod, Cod UO, Cod 2, Medal of Honor Pacific Assault, Wolfenstein...

Nem msn-en vagy einer spinnt immer! Helyesírás!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-20 18:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 16 11:23 #47836

• Einer spinnt immer!
zsen1 írta:
Ha valki tadja hogya cod5-ben multiplayer módban hogyan lehet előhozni a konzol ablakot és el is mondja nekem azt nagyon megköszöném

Én még nem játszottam a Cod 5-öt, de Cod 2-be úgy van, hogy engedélyezni kell a multibeállításoknál. Szerintem próbáld meg.

Helyesírás!<br><br>Szerkesztette: cserpakszabi, Időpont: 2010-11-20 18:45
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 15:24 #49401

• Messerschmitt
Hali! Van aki jelenleg aktívan játszik IL2 1946-ot?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 16:03 #49410

Messerschmitt írta:

Én szoktam, de általában csak magamban, esetleg az öcsém ellen:P
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 16:07 #49411

• Messerschmitt
Jagdpanther írta:
Messerschmitt írta:

S nem lenne kedved neten is játszani vele?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 16:08 #49412

Messerschmitt írta:
Jagdpanther írta:
Messerschmitt írta:

Akár még olyat is el tudnék követni, de mikor legutóbb próbáltam az ubisoft szerver meg volt épp halódva.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 16:16 #49413

• Messerschmitt
Jagdpanther írta:
Messerschmitt írta:
Jagdpanther írta:
Messerschmitt írta:

Akár még olyat is el tudnék követni, de mikor legutóbb próbáltam az ubisoft szerver meg volt épp halódva.

Sajnos az nem túl ritka eset HyperLobby-n is érdekelne a játék?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 17:01 #49421

• HunBütyök
Mesélnétzek ezekről a Hyperlobbiról meg Ubisoft meg ilyesmikről? régót akeresünk egy hamachinál jobb szervercsináló programot. A Remobo-t próbáltu zekiékkel, de azzal az volt a baj, hogy egyszerre 3-szor is rácsatlakoztatott minket a játékban. Így pl. 3 Zeki ellen is suddenezhette volna..

Szóval ha valaki tud a hamachinál stabilabb és robosztusabb ilyesmit az legyen szíves szóljon nekünk a sudden topicban Köszi előre is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 17:09 #49423

HunBütyök írta:
Mesélnétzek ezekről a Hyperlobbiról meg Ubisoft meg ilyesmikről? régót akeresünk egy hamachinál jobb szervercsináló programot. A Remobo-t próbáltu zekiékkel, de azzal az volt a baj, hogy egyszerre 3-szor is rácsatlakoztatott minket a játékban. Így pl. 3 Zeki ellen is suddenezhette volna..

Szóval ha valaki tud a hamachinál stabilabb és robosztusabb ilyesmit az legyen szíves szóljon nekünk a sudden topicban Köszi előre is!

Az ubisoft egy játékgyár Bütyi, és van servere, olyan mint az a francia suddenes oldal. De a hyperlobbyt nem ismerem:S

Egyébként az IL2-ben most raktam össze eredeti jelentések alapján egy küldetést, minden hajó a helyén van, és tényleg 173 géppel támad az első japán hullám:whistle:<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2010-11-30 18:14
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 17:17 #49424

• Messerschmitt
A HyperLobby egy olyan program mint pl az X-fire, azzal a különbséggel, hogy ez szinte csak IL2-re van optimalizálva. Az előbb említett játékon kívül még egy-két repülőszimulátort támogat, de azok elenyésző számban vannak jelen, s nagyon kevés szerverrel. Ugyan úgy tallózhatsz a szerverek között mint például az X-fire-ban, vagy akár az Ubisoft szerverein. Órási előnye az, hogy néhány szerver támogatja a moddolt IL2-es játékokat (pl. Új mapok, gépek, stb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 nov. 30 18:49 #49443

• Zeki
Három Zeki ellen? Érdekes lehet, egyszer szívesen mennék magam ellen xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 04 18:02 #49736

• koi
Az nem lenne túl könnyű.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 06 19:16 #49907

Mellesleg Panzer General 2ben kipróbáltam három egység PzKfw VI Tiger vs 6 egységgel PzKfw VI H végre tudom- e hajtani ugyanazt a bekerítést a Kurski pályán. Nos Bütyök hogy örülj a Tigrisek úgy mentek át a kés a vajon a védelmen, jól bírják tüzérséget, ellenséges harcokocsit, gyalogságot letiporják. A pzIV H-k többen voltak, se de jóval több veszteségük volt, lemorzsolódtak a t34esekkel szemben, hiszen gyengébb mutatókkal bírnak.

Ha a Tigrisek közül 2-3at kilőnek még kihagyom a körből és fel lehet tölteni az egységet, a pzIV esek iszonyat mennyiségű veszteségét lehetetlen pótolni.
Kb ennyi:P Bár a játék nem számol a műszaki hibákból adódó problémákkal ez tény...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2010 dec. 06 19:44 #49912

• HunBütyök
Hát jó, de kereskedelmi játékban ne keress realizmust. Onnantól hogy valami kereskedelmi, onnantól igéyneket elégít ki. Képzeld el mivsoda felhördülést váltana ki, ha a Tigris nem lenne olyan jó mint máshol...

Nég szót mondok: Axis Power rRealism Mod.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla