Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 26 14:45 #16122

• Bazooka Joe
COD 6 MW 2 videók:

Fegyverek -

Premier -
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 26 20:31 #16145

• HunBütyök
nem semmi premier ez!
Mondjuk én nem bíromn az ilyen mozgalmas dolgokat. Miközben néztem megszédültem. Látványos nagyon. Tetszik.
Játszani nem játszanék vele, de ha valaki játszik azt szívesen nézném egy darabig, mert olyan mint egy Chuck Norris-Bruce willis akciófilm.

Más téma, csak hogy visszakanyarodjak:

éppen a kakastollas tábori csendfigurán dolgozom. nagyon helyes lesz a kis kakastoll. Ahgyan lépked úgy jár a kalapján a toll, mint a kiskutya farkincája.

lehet vele majd megregulázni embereket, meg...meg jól néznek ki.

Hasonló mókás figura lesz a díszegyenruhás SS, fekete ruha, piros karszalag és puska. Főhadiszállásoknál meg néhány esetben majd lehet benne gyönyörködni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 11:37 #16179

• Liberator
A men of war nevű játékkal játszottunk tegnap.
Koszta kilőtte szemből a Shermanemet egy Matildával, míg az én 75 mm-es ágyúm nem bírt el vele. Hogy is van ez?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 11:49 #16180

• HunBütyök
Men of war? Az is stratégiai nem?
De lehet hog ykeverema Faces of war-ral.
Igazából a 3D-s RTS-ek (Faces of war stb) csak hatásvadászatok. Tele vannak baromságokkal. Arra mennek rá, hogy szép legyen és lenyűgözze a játékost. Tudjátok, ez olyan piaci érdek.
igazán jó RTS-sel nemnagyon találkoztam.
Na jó párral igen:

Europa 2015 (fiktív NATO-Oroszország konfliktus 2015-ben)
Protivostojanie 2008 (Orosz-Grúz konfliktus 2008)
Real warfare Mod 6.71 (második világháborús európai \"nagynemzetes\" hadszíntér, ezzel játszanak legtöbben és méltán érdemelte ki a hírnevet!
Pacific warfare Mod 2.1 (Csendes Óceáni hadszíntér fantasztikus repülőgépekkel és millió képernyőnyi hajóval)
Liberation 2.75 (ez egész Vh-s nagynemzetes hadszíntér, vannak benne bakik, pl. géppuskával kiléőhetsz hátulról pár korai harckocsit meg ilyesmik, meg forog a Bishop-nak a \"tornya\")

De a legjobb RTS az egyértelműen a miénk lesz (most is az de hát addig kell fejlődni ameddig lehet.)

Most játszom is egyet a Protivostojanie 2008-cal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 12:10 #16181

• Bazooka Joe
Nekem 1 RTS-em van II. Vh-s témakörből és az a Faces of war. Nekem bejött. De abban igaza van Bütyöknek, hogy nem mindegyik szép grafikájú játék jó is. Én mindig megnézem azt is, hogy kik ill. melyik kiadó adta ki az adott játékot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 12:45 #16184

• Tomi222
Szerintem a Sudden strike 3 The last stand is elég jó:side:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 13:53 #16186

• Kurt Tank
Kedves Joe! Ha fordulóba döntöd a gépet mindig vedd vissza a sebességet legalább a háromnegyedére és kicsit játsz a féklapokkal,de ha az sem segít akkor a csűrőkkel próbálkozz. De ha még mindig irányítási problémák vannak, akkor előbb emeld a gépet v. boríts le és úgy fordulj, persze a sebességet mindig vedd vissza.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 14:39 #16187

• HunBütyök
jelentem, hogy 3 óra leforgása alatt legyártottam a román Krupp-protze teherkocsit!

Most egy ex-francia R-35 harckocsira fogom rárakni a Luftwaffe fiygelmeztetőp horogkeresztes zászlós borítást. tudjátok, a harckocsi seggén lesz a zászló kifeszítve, hogy a kis pilóták lássák majd, hogy azt nemkell lebombázni, mert bár nem úgy néz ki mint a Panzer III de attól még a miénk.

valamint a Somua S-35-ből lesz egy szürkér emázolt 1942 előtti, amit a balkánonn lehet majd használni, meg a keleti fronton, meg lesz egy sárgás-pacás, amit a későbbi években.

További újdonságok: Román Opel Blitz teher, lőszerszállító és tartály autó.

Norbi! A román egyéb járművekről Neked nincsen valami információd?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 15:09 #16188

• Liberator
Bütyök, rakhatnál fel pár képet ízelitőnek. Végleges verzió mikor lesz?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 16:24 #16189

• Bazooka Joe
Köszi a Tanácsokat Kurt Tank!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 17:26 #16192

• HunBütyök
Liberator írta:
Bütyök, rakhatnál fel pár képet ízelitőnek. Végleges verzió mikor lesz?

A végleges verzió még a nyáron ki fog jönni.
Képeket még nem érdemes feltenni, bár már mutattam párat azt hiszem, amin pl. egy 1939-es festésú Bf-109E repked egy lengyel P11C ellen.

A változások nem képi jellegőek, bár vannak új unitok, és lesznek is.

Valószínűleg lesz Lehel Á is.
(mondjuk ha csak pár darab készült belőle akkor nem biztos.)

A hely szűkére való tekintettel és a jelentős, de eddig hiányzó egységek számár avaló tekintettel sok kedves kis jószágtól meg fogunk válni.
Amiknek kirakjuk a szűrét:

1. Springer önjáró bomba
2. Sturmtiger
3. M26 pershing
4. JSZ-3
5. 10TP
6. TKW
7. Char 2C
( a T-35-öt nem engedem, mert az a kedvenceim egyike)
8. Karl ostrommozsár
9. Sherman Jumbo (az a kb. 200 db amcsi rohamtank elenyésző az usa-beli egységek létszámához képest )
sajnos nem kerülnek bele a játékba bizonyos jármóvek amik híresek de helyhiány miatt illetve kevés darabszám miatt nem lesznek benn (magyroknál ilyenről szó nincs, ott minden kell).
Többek között nagy szívfájdalmamra nem lesz Do-18 repülőcsónak sem Pedig a kedvenc német repülőgépeim egyike.
Pedig le lehetne vele szállni tengerre meg folyókra, tavakra.

Minden esetre ízelítőnek itt egy magyar krupp teherkocsi.
Németektől kaptuk, és a magyar crew-k kézzel mázolták rá a motorháztetőre a magyar jelzést. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-06-27 19:26
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 17:31 #16193

• HunBütyök
Amúgy a nem képi jellegű változásokról annyit hogy azt érezni kell, nem látni.
Ahogy valós kezdősebességgel az S-35 somua egy lövéssel szétviszi 500 m-en a Panzer II-est.

Vagy ahogy a 90 mm-es olasz légvédelmi ágyú szétkapja a Churchill-t mint foxi a lábtörlőt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 17:34 #16195

• Számvéber Norbert
Ha \&quot;Lehel\&quot;-en a Nimród alvázon kialakított magyar lövészszállító páncélost érted, akkor rossz hírem van: csak egy prototípus készült belőle.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 17:49 #16197

• HunBütyök
Hurrá hurrá, akkor nem kell egy T-55 mőszaki jármóvet átrajzolnom és 3X3 pixeles felségejelt rajzolni vagy 80 képre.

Köszi szépen Norbi!

Kérdés: nem sok infot találtam viszont eg yolyan járművőrl ami nagyon felkelti érdeklődésemet.
Toldi harckocsi, ami a front megsérült katonákat mentette ki. Amolyan vörös-keresztes toldi harckocsi. Ez is ilyen ritkaság volt, vagy volt belőle számottevő mennyiség?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 jún. 27 18:00 #16198

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Hurrá hurrá, akkor nem kell egy T-55 mőszaki jármóvet átrajzolnom és 3X3 pixeles felségejelt rajzolni vagy 80 képre.

Köszi szépen Norbi!

Kérdés: nem sok infot találtam viszont eg yolyan járművőrl ami nagyon felkelti érdeklődésemet.
Toldi harckocsi, ami a front megsérült katonákat mentette ki. Amolyan vörös-keresztes toldi harckocsi. Ez is ilyen ritkaság volt, vagy volt belőle számottevő mennyiség?

Az egészségügyi Toldi mintapéldánya 1943 szeptemberében készült el. 1944. június-július folyamán további kilenc készült el átépítéssel.

Üdv
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla