Panther írta:
Belépsz az európai weboldalukra, és bejelentkezel, ott van szélen egy menüpont (Use promo code), odakattintassz, és beírod.
Nekem jelenleg egy Panzer IV-es Panther II toronnyal és L/71-es 75 mm-es löveggel, egy VK3601(H) szintén ilyen löveggel, egy Hetzer és egy Sturmpanzer II-es van a garázsban. Gyűjtök a Stug III-asra, utána a Wespére, majd a Grillére. 2 kivételével minden 3-as szintű jármű be van felylesztve, így nem kell majd se az amikkal, se a ruszkikkal előről kezdenem.
A Panzer III/IV igen erőteljes járgány, lövege ugyanaz, mint a Panzer IV-é, de a vastagabb, döntött páncéllemez a tapasztalataim szerint jóval ellenálóbbá teszi. Panzer IV-esből kilőttem már vagy tizet, de Panzer III/IV-esből még csak egyet, azt is a Sturpanzer II-essel.
Bonyolult és meglepően valósághű játék ez.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-22 15:50
Én is ezt vettem észre . Szemből nem egyszer még stugIII lövése is lepattant . A másik hogy írtam egy pár napja hogy kicsit lomha , megvettem az új motort és már úgy robog hogy el se hiszem 52km/h simán .
Az új taktikám például hogy ha stug vagy jagdpanzer esetleg su-100 a célpont akkor kimanőverezem és körbe körbe megyek meg se tud lőni igaz kicsit veszélyes de ha közel jutok esélye sincs és ez már sikerült KV-2 páncélossal szemben is
Viszont az lenne a kérdésem hogy pz4 az csak pz2 fejlesztésével lehet megkapni mert ugye én pz35 vonalon indultam el ...