Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 15 19:24 #57372

Hát ilyeneket ne keress az optika talán ami részletesebb lehet közelíteni . Részletek hát leszakadhat a lánctalp én eddig csak ezt vettem észre jha meg a páncélzaton meglátszik a találat nyoma .
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 16 13:57 #57378

• banditos
am portillo van esélyűk
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 18 16:22 #57465

Sziasztok!
Szerintetek mért oszt be egy Pz38NA páncélossal olyan csatákba ahol csak én vagyok könnyű páncélossal ?
Nagyon unalmas így hogy esélyem sincs ...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 18 19:32 #57470

• Magyarharcos
Luger írta:
Sziasztok!
Szerintetek mért oszt be egy Pz38NA páncélossal olyan csatákba ahol csak én vagyok könnyű páncélossal ?
Nagyon unalmas így hogy esélyem sincs ...

Ha jól ismered a terepet, és jól taktikázol, akkor az esélyed egy kicsit megnő. Rajta ütsz az ellenséges járművön, majd elhúzol a p*csába. Lehetőleg oldalt, a lánctalpot vedd célba, hát ha egy lövéssel ledobja magát. Na meg, a kisebb tank gyorsabb, mint a nagyobbak nem? Vagy itt úgy csinálták meg, hogy mindegyik egy forma gyors?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 19 08:32 #57475

• banditos
De a sebzés is ér tapasztalatott meg kreditet!Mútkor a 38(t)-mel vagy 30 eltaláltam egy kv-t.Nyertünk azt 600 tp-t adott (amikor csak 160 ad)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 19 08:33 #57476

• koi
Van olyan is,hogy a nagyobb gyorsabb,mint pl.:Panzer III.A az gyorsabb,mint a BT-2,pedig a BT az kisebb.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 19 12:08 #57481

• banditos
TP-t hogyan lehet szabad TP-vé váltani?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 19 16:24 #57485

• koi
Sehogy se,aranyat lehet szabad tp-vé változtatni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 19 17:12 #57493

• Panther
Nem éppen. Arannyal lehet a tp-t szabad tp-be váltani. Csak hát az aranyat szó szerint venni kell.

Az e havi PC Guruban van promóciós kód, amivel 1250 aranyat és egy prémium M3 Stuartot kapsz, ha beírod. Sok manit gyűjtök vele, az aranyból meg új helyeket vettem a garázsba, és az átváltott TP-ből kifejlesztettem a Stug III-ast (bár megvenni még nincs miből).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 21 10:42 #57523

Na kiléptem a bogyótankos korszakból vettem egy PZ III/IV igaz nem ismerem ezt a típust de eddig be vált picit lomha de jól sebez és ez mindenért kárpótol Egyébként kinek milyen járművei vannak ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 21 10:58 #57524

• koi
Panther írta:
Nem éppen. Arannyal lehet a tp-t szabad tp-be váltani. Csak hát az aranyat szó szerint venni kell.

Az e havi PC Guruban van promóciós kód, amivel 1250 aranyat és egy prémium M3 Stuartot kapsz, ha beírod. Sok manit gyűjtök vele, az aranyból meg új helyeket vettem a garázsba, és az átváltott TP-ből kifejlesztettem a Stug III-ast (bár megvenni még nincs miből).
És azt a promóciós kódot hová kell beírni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 08:26 #57541

• banditos
T-28 egy 87 mm-es löveggel ésegy Marder II
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 13:43 #57550

• Panther
Belépsz az európai weboldalukra, és bejelentkezel, ott van szélen egy menüpont (Use promo code), odakattintassz, és beírod.

Nekem jelenleg egy Panzer IV-es Panther II toronnyal és L/71-es 75 mm-es löveggel, egy VK3601(H) szintén ilyen löveggel, egy Hetzer és egy Sturmpanzer II-es van a garázsban. Gyűjtök a Stug III-asra, utána a Wespére, majd a Grillére. 2 kivételével minden 3-as szintű jármű be van felylesztve, így nem kell majd se az amikkal, se a ruszkikkal előről kezdenem.

A Panzer III/IV igen erőteljes járgány, lövege ugyanaz, mint a Panzer IV-é, de a vastagabb, döntött páncéllemez a tapasztalataim szerint jóval ellenálóbbá teszi. Panzer IV-esből kilőttem már vagy tizet, de Panzer III/IV-esből még csak egyet, azt is a Sturpanzer II-essel.

Bonyolult és meglepően valósághű játék ez.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-22 15:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 14:53 #57552

Panther írta:
Belépsz az európai weboldalukra, és bejelentkezel, ott van szélen egy menüpont (Use promo code), odakattintassz, és beírod.

Nekem jelenleg egy Panzer IV-es Panther II toronnyal és L/71-es 75 mm-es löveggel, egy VK3601(H) szintén ilyen löveggel, egy Hetzer és egy Sturmpanzer II-es van a garázsban. Gyűjtök a Stug III-asra, utána a Wespére, majd a Grillére. 2 kivételével minden 3-as szintű jármű be van felylesztve, így nem kell majd se az amikkal, se a ruszkikkal előről kezdenem.

A Panzer III/IV igen erőteljes járgány, lövege ugyanaz, mint a Panzer IV-é, de a vastagabb, döntött páncéllemez a tapasztalataim szerint jóval ellenálóbbá teszi. Panzer IV-esből kilőttem már vagy tizet, de Panzer III/IV-esből még csak egyet, azt is a Sturpanzer II-essel.

Bonyolult és meglepően valósághű játék ez.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-06-22 15:50

Én is ezt vettem észre . Szemből nem egyszer még stugIII lövése is lepattant . A másik hogy írtam egy pár napja hogy kicsit lomha , megvettem az új motort és már úgy robog hogy el se hiszem 52km/h simán .
Az új taktikám például hogy ha stug vagy jagdpanzer esetleg su-100 a célpont akkor kimanőverezem és körbe körbe megyek meg se tud lőni igaz kicsit veszélyes de ha közel jutok esélye sincs és ez már sikerült KV-2 páncélossal szemben is
Viszont az lenne a kérdésem hogy pz4 az csak pz2 fejlesztésével lehet megkapni mert ugye én pz35 vonalon indultam el ...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 15:41 #57553

Én még nagyon kezdő vagyok, csak Panzer 35(t)-m és Panzer II-esem van...
A hadsereg is csak ugyanolyan pocsék dolog volt, mint minden egyéb, s az egyetlen jó az volt benne, hogy az embernek cimborái akadtak.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.57 másodperc
Joomla templates by a4joomla