Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 16:31 #57561

• Magyarharcos
Vége van a vizsgának, itthon vagyok, most már egyszer meg nézem én is ezt a játékot!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 16:50 #57564

• Oberstgruppenführer
Én is most töltöm. Eddig tartózkodtam tőle de most szabi alatt gondoltam megnézem mit ér a sok Battlefield Forgotten hope-os tapasztalatom egy MMO harckocsiháborúban . De már most hiányoznak a battlefield-ből az álcázott páncéltörő lövegek és a panzerfaustal árokban bujkáló gyalogosok
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 17:48 #57569

• koi
Énnekem csak egy T-46-osom van,de majd ha osztálytársamtól megkapom a promóciós kódot,akkor majd megkapom ugye az M3 Stuartot,és veszek egy Valentin-ot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 17:59 #57572

• domigeri
Oberstgruppenführer írta:
Én is most töltöm. Eddig tartózkodtam tőle de most szabi alatt gondoltam megnézem mit ér a sok Battlefield Forgotten hope-os tapasztalatom egy MMO harckocsiháborúban . De már most hiányoznak a battlefield-ből az álcázott páncéltörő lövegek és a panzerfaustal árokban bujkáló gyalogosok

Na végre egy harcostárs. Forgotten hope 1 -el én is egy csomót játszottam, sőt játszok a mai napig is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 22 21:17 #57579

• Oberstgruppenführer
Én is nagy forgotten hope rajongó vagyok, meg van a Forgotten Hope Secret Weapons 0.41-es patch-e is ebben már olyan finmságok is vannak, hogy ISU-122, Jagdtiger, SU-152, M-18 hellcat, M26-E4 Super Pershing. Csak, hogy néhányat említsek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 23 05:23 #57581

• domigeri
Én is nagy forgotten hope rajongó vagyok, meg van a Forgotten Hope Secret Weapons 0.41-es patch-e is ebben már olyan finmságok is vannak, hogy ISU-122, Jagdtiger, SU-152, M-18 hellcat, M26-E4 Super Pershing. Csak, hogy néhányat említsek

Meg lovak is! Nekem is meg van A Secret Weapons patch, csak sajna alig vannak rajta.<br><br>Szerkesztette: domigeri, Időpont: 2011-06-23 07:24
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 23 05:51 #57582

domigeri írta:

Na végre egy harcostárs. Forgotten hope 1 -el én is egy csomót játszottam, sőt játszok a mai napig is.

Én leragadtam a 42\'-nél !
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 25 14:17 #57622

• Panther
Hé, honnan tudom letölteni a Forgotten Hope-ot? Évek óta vadászom rá.

Azóta WOT-ban megvan a stug, és még ma meglesz a Grille is. És vettem egy Renault R-35-öst, a \&quot;bogyótankok\&quot; közt igazi Tigris, mindenkinek ajánlom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 25 16:18 #57629

• Zeki
Hát 1939-ben és még 1940-ben a német Pz. I; II C, D; Pz 35(t), 38(t) A, B ellen jó kis harckocsi volt. A lengyeleknek is volt belőle 50 db. 1939-ben, de ebből 45-töt evakuáltak Romániába. Csupán 5 db. harcolt a lengyeleknél. Tényleg erős, főleg a páncélja, de a lövege azt viszem kisebb volt mint ellenfeleié (a könnyű harckocsik között).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 10:37 #57641

• szenszej95
Zeki írta:
Hát 1939-ben és még 1940-ben a német Pz. I; II C, D; Pz 35(t), 38(t) A, B ellen jó kis harckocsi volt. A lengyeleknek is volt belőle 50 db. 1939-ben, de ebből 45-töt evakuáltak Romániába. Csupán 5 db. harcolt a lengyeleknél. Tényleg erős, főleg a páncélja, de a lövege azt viszem kisebb volt mint ellenfeleié (a könnyű harckocsik között).
Lehet, hogy kisebb a lövege, de hál\' Istennek, a páncélja miatt elég közel lehet engedni a németeket, és onnan már kilyuggatja a Pz. III-t is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 13:40 #57647

• HunBütyök
Zeki írta:

Ennél szebben én sem írhattam volna le! Javaslok egy plusz jutalompontot Zekinek!

Igen a lövege halovány volt, mivel az első világháborús 37 mm SA18 löveget hazsnálta ami egy francia könnyű gyalogsági ágyú gyakorlatilag. Páncéltörő képessége a 2 cm-es ágyúk szintjén mozgott, inkább gyalogság támogatására a pirinyó repeszgránátokkal volt hatásos. Az R.35 és H.35 harckocsi gyalogsági harckocsik voltak, ennek a célnak a 30-as években kiválóan megfeleltek. A H.39-nél és az R.40-nél már erősebb, modernebb 37 mm-es SA38 ágyút szereltek be, ezek már alkalmasabbá tették őket páncélosok elleni harcra is.

Lengyeleknél R.35-ösök amolyan kardok voltak a pajzs mögött. Tartalék állományban voltak, végszükség esetére. Nem is azért mert olyan erősnek számítottak, hanem mert 1939 július végén kapták meg őket. Most nem tudom pontosan, de sebtében, érkezésük és csapatpróbájuk után a 21. könnyű páncélos századot létrehozták velük. Ezekkel a dugitankokkal a Román Hídfő fedőnevű Visztulától keletre lévő területen állomásoztak szeptember 14-17 között. Közel 20 hadosztály állt itt tartalékban, mindenre elszántan a védekezésre a náci megszállókkal szemben. A lenygelek bíztak abban, hogy ez a rögtönzött terv beválik és a mocsaras, lápos, dombes-dombos vidék megkönnyíti védekező harcukat, ráadásul a jóbaráti románia is a szomszédban volt. A lenygelek arra számoltak, hogy a tél beköszöntéig kitartanak, amikor a franciák megindulnak a nácik ellen. De nem véletlen írtam azt hogy szeptember 14-17 között állomásoztak itt ezek.. Ugyanis megjelent a hátukban párezer szovjet bogyótank... Na akkor indultak meg az R.35-ösök is Romániába...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 13:47 #57648

• HunBütyök
Ja, érdekesség, hogy az 5 harcoló R.35 és 3 db kedves kis barátjuk a H.35-ösök egy önálló, improvizált zászlóaljban harcoltak 1939. szeptember 22-én a Dubno harccsoport kötelékében Kamoinka Strumivilla (vagy hasonló) nevű falunál. Itt a náci megszállók fűbe haraptak kicsit, ugyanis a 44. gyalogoshadosztály 80. utászzászlóalja felvette a harcot a lengyelekkel. Azt hiszem 33 német halt meg és 87 esett lengyel fogságba.
Ja és egy Ford teherkocsit is elvesztettek azt hiszem.

De ezt neten olvastam, nemtudom mennyire hiteles, sajnos erről nem írnak annyit mint a Sztálingrádi csatáról.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 13:49 #57649

• HunBütyök
Azért remélem Koszt ais csekkolja aműiket írok, mert egy-egy hozzászólásom felér egy-egy cikkel is...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 15:29 #57653

• Panther
Nálam remekül bevált az R-35. annyi lóvét keresek vele, hogy csak na. Egyszer 3 Panzer II mellett 2 Leichttraktort és egy T1-est is eltüntettem, mire kilőtt egy másik R-35.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 jún. 26 16:41 #57655

• Zeki
Bütyök írta:
Ja, érdekesség, hogy az 5 harcoló R.35 és 3 db kedves kis barátjuk a H.35-ösök egy önálló, improvizált zászlóaljban harcoltak

Szegény lengyelek, ugyanis hadseregüket az 1920-as Szovjet háború alapján rendszeresítették, ahol még a pacik igazán ütőképes lapnak számítottak, a gyors mozgásuknak köszönhetően, egyfajta Chuck Norris alakulat lengyelben, jól odavágtak a gyalogos maciimádóknak.
Ezért összesen csupán 4 rendes harckocsi alakulatuk volt, a többi harckocsit szétosztották... csaptak a lovassághoz, a gyalogosszázadokhoz... de ezek a TKS kicsi bogyók, a gyalogosok fedezését sem tudták ellátni, a lovasságnál, meg ott aprítottak a lovak között... (lsd.: Sudden Strike - Bzura pálya). Így a folyamatosan hátráló, vagy katlanba szorított lengyeleknek esélyük nem volt támadólag fellépni, bár kutno-bzurai katlannál indítottak egy sikeres - bár csupán kitöréshez alkalmas - támadást. És a bzurai csata után a harckocsik mentek a románokhoz, esetleg hozzánk. Utána a gyalogosok századoknak maradt Varsó... ahol nem úgy történtek a dolgok ahogy remélték...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.31 másodperc
Joomla templates by a4joomla