A pénzszerzőt nem én írtam, de én is azt mondom, hogy a tankok 5-ös szintig hozzák a pénzt, utána eszik. Pénzgyűjtésre a prémium tankok a legjobbak, és azok közt egyenlőre a Löwe a király, 8-as szintű, valamivel erősebb a Királytigrisnél. A vele elvileg egyenrangú KV-5 és M6A2 elég nagyok, magasak, szinte vonzzák a bajt (meg a lövedékeket is). Bár ezekből egyet-egyet lőttem ki, mert kevés van, Löwe több van, azokra vadászom. A 10-es szintű acélszörnyek meg, ha megjelennek, kétféle hatást váltanak ki: vagy mindenki menekül, vagy minden cső felé fordul.
Önjáró tüzérségnél a Hummel lőszere már több mint 1000/db. A Bt-2 egyértelműen jobb a T-26-nál, de azért nézd meg, merre akarsz fejlődni. Én az orosz és amcsi oldalt kifejlesztettem Tier 3-ig, utána csak a németre megyek. Most 3 Tier 6 gépem van.
Garázsba alapból 5 hely van, ha akarsz többet, aranyat kell venned (szó szerint, 2000 ft a játékban 1250 arany!). Én promóciós kóddal kaptam, most kilenc helyem van, és ebből 6-ban állnak járgányok.
A Marder tényleg jó, de a páncélzat elég realisztikus, tehát a KV-tól egy lövés, és temetés. Ha megvan legalább a Pak-40, vagy a Zis-3, akkor viszont keményen odacsap, ha valaki meggondolatlan. Én speciel rég játszottam vele, már a Jagdpanzer IV-el robogok.