Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 14 15:10 #58602

• banditos
Én nekem a nevem fustosbandi,msn-em van de azt csak privátba adom oda.Én csak német tankokkal megyek most Van Vk 3001 (P)-m,egy tigrisem és kredit szerzésnek M7-t.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 14 15:27 #58603

• Zeki
Bejelöltelek barátnak, csak rád írni nem tudtam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 15 07:23 #58608

• Zeki
Na kipróbáltam, a három alap harckocsi elég szar... A kis traktorral próbáltam legtöbbször, és a velem szembe döcögő jóval jobb könnyű harckocsik... Néhányszor kilőttek, jó néhányszor.
Majd kellene egy két jó tanács...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 15 08:19 #58609

• banditos
ok
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 15 16:37 #58616

• Panther
Szerintem az alap, hogy csak akkor támadj, ha az ellenféllel szemben legalább 2-szeres a túlerőd. Ne légy magányos hős, mert az nem jön be túl gyakran. És én a Trakival 37 ellenfelet kültem a roncstelepre.

Amúgy az Ássuk ki a csatabárdot egy jó kis régész műsor címe volt, amit a Spektrumon adtak le pár éve. Sok vh-s része volt, de sajna már nem adják .<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-15 18:38
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 15 18:14 #58617

• Rudolf
Üdv!
Bizonyos játékidő után már ránézésre megállapítom hogy milyen löveg van az ellenséges tankon, így sokszor ugyanolyan tier-ben lévő tankoknak is nekimegyek még ha többen is vannak. A legfontosabb viszont a tényleges csapatmunka! Ne legyen senki öngyilkos! A nehéz tankok mellé éppen úgy kell közepes harckocsi mint a tankvadászok mellé. Jó elosztásban és gondolkodva csodát lehet művelni még egy kis tankkal is.

Jöjjön minél több Magyar!

Kis gépek között a Marder az ász!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 05:17 #58620

• Zeki
És a kis traktorhoz vegyek lőszert? Sikerült tegnap kilőnöm két Pz. 35(t)-t de úgy hogy magányos hőst játszottam. De általában megyek a többiekkel. És mit vegyek szerintetek ha lesz pénzem később? Meg hány harckocsim lehet összesen? 5? És Panther mondta, hogy van Credit szerző tankja, a random gambe mész azzal? Csak ott mentek nem? Jó sok kérdés:lol:

Ja nem szégyen ha kilőnek ugye? Mert a Bz-2 nem a traktorom súlycsoportja volt gyorsaságban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 07:28 #58621

• Zeki
A traktor nem rossz, de nem is a legjobb... sokkal lassabban forog a tornya, mint ahogy a BT-2 elszáguld és seggbe lő

Másodlagos fegyverek vannak? Mert néhány harckocsi extrémen lődözik.

Összegyűlt 20 000 pont vagy mi, és megtudnám venni a T-26-tot, de nem akarom, csak nem is engedi...BT-2 veszek azt hiszem, majd? Vagy szerintetek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 07:55 #58622

Én egyedül szoktam menni, mert a sok tank zavar a mozgásban és a killeket is lopkodják, bár az más kérdés, hogyha a csapat meglátja, hogy merre megyek az is4-el, akkor nagy tömegben jönnek utánam...

A túlerőt is meg lehet támadni, csak ott már nagyon oda kell figyelni, manőverezni kell, fedezékként kell használni az ellenséges tankokat és a többi erre nem is igazán fog tüzelni, nehogy meglőjék a csapattársukat.

Zeki: A T-26-al a heavy tankokra mész rá, a BT-2-vel pedig a medium ágon fogsz haladni. Én személy szerint a az IS7-es vonalat ajánlom elsőnek, aztán ha érzel magadban kedvet a felderítő játékhoz, akkor irány a T-54-es. Bár ez mind játékstílus függő.

A legjobb pénzszerző tank azoknak akik nem akarnak befizetni a Löwe-re, a KV. Nagyon sok pénzt tud hozni...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 09:33 #58625

• Panther
A pénzszerzőt nem én írtam, de én is azt mondom, hogy a tankok 5-ös szintig hozzák a pénzt, utána eszik. Pénzgyűjtésre a prémium tankok a legjobbak, és azok közt egyenlőre a Löwe a király, 8-as szintű, valamivel erősebb a Királytigrisnél. A vele elvileg egyenrangú KV-5 és M6A2 elég nagyok, magasak, szinte vonzzák a bajt (meg a lövedékeket is). Bár ezekből egyet-egyet lőttem ki, mert kevés van, Löwe több van, azokra vadászom. A 10-es szintű acélszörnyek meg, ha megjelennek, kétféle hatást váltanak ki: vagy mindenki menekül, vagy minden cső felé fordul.

Önjáró tüzérségnél a Hummel lőszere már több mint 1000/db. A Bt-2 egyértelműen jobb a T-26-nál, de azért nézd meg, merre akarsz fejlődni. Én az orosz és amcsi oldalt kifejlesztettem Tier 3-ig, utána csak a németre megyek. Most 3 Tier 6 gépem van.

Garázsba alapból 5 hely van, ha akarsz többet, aranyat kell venned (szó szerint, 2000 ft a játékban 1250 arany!). Én promóciós kóddal kaptam, most kilenc helyem van, és ebből 6-ban állnak járgányok.

A Marder tényleg jó, de a páncélzat elég realisztikus, tehát a KV-tól egy lövés, és temetés. Ha megvan legalább a Pak-40, vagy a Zis-3, akkor viszont keményen odacsap, ha valaki meggondolatlan. Én speciel rég játszottam vele, már a Jagdpanzer IV-el robogok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 10:53 #58628

• Zeki
Uhh köszi mindkettőtöknek. Nem tudtam, hogy így nemzetiségek felé lehet fejlődni, természetesen akkor a német vonalat viszem tovább. De most akkor gondolom a traktorral kell ügyeskednem, de meddig? Mert elég nehéz vele a jóval gyorsabb könnyű harckocsik ellen. Nem nagyon szoktam támadni, inkább bevárom az ellenséget, és úgy kikapdostam őket, ha sikerül. De egyszer a \&quot;Mine(s)\&quot; (nem emlékszem) nevű pályán felmentem középre a hegyre, és onnan sikerült kikapnom két ellenséges harckocsit.

Ha német ágon akarok tovább menni, akkor valami német könnyű harckocsit kell majd vennem, úgy érzem, ez lehet a dolog lényege. Vagy valami ilyesmi.

És ha nem fizetek, akkor a játékban már lesz egy szint amit nem tudok továbblépni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:06 #58629

Minden játékban kapsz xp-t. Ha összejön a kellő mennyiség, akkor azonnal fejleszd ki az új tankot, add el a régit és az újat vedd meg. A loltraktort érdemes minnél gyorsabban átlépni mert azzal csak szívni fogsz. A köv szinten a pzII-t ajánlom, az már nagyon jó kis tank.

Ha egy fillért sem fizetsz a játékba az csak annyiból számít, hogy hihetetlenül lassan fogsz fejlődni magas szinten, ezüstöt meg egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset fogsz kapni meccsenként. De a legvalószínűbb hogy mínuszba mész...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:08 #58630

• Zeki
Oh értem, végigfejlesztettem, a traktort és most megvehetem a Panzer 35(t), csak 3 fajta vásárlás van, abból mindhárom mint ha fizetős lenne.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:14 #58632

• Zeki
Na megvettem a 35(t)-t de nincs hozzá rádiós...átraktam a traktor kezelőit, de kellene még muki...jáj
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:17 #58633

Majd egyszer le lehetne szervezni egy gyakorlómeccset, azokkal akik itt fórumoznak.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc
Joomla templates by a4joomla