Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:30 #58634

• Rudolf
Kezdjük az elején:
Telepítés után be kell állítani a lokalizációs csomagot, így Magyar nyelvű lesz a menü. (talán így könnyebb lesz pár dolgot megérteni)
Majd ha kiválasztottad az adott nemzetet (csak a Német),
elkezdesz fejleszteni. Minden megnyert vagy elvesztett csata után kapsz némi pénzt és felhasználható xp-t.
(kapsz még szabad xp-t is mely bármelyik tankhoz használható, ez a csata utáni xp mennyiség töredéke)
Érdemes minden felszerelhető alkatrészről elolvasni az információkat, mert komolyan befolyásolhatják a csata végkimenetelét ha jól ismered a tankod.
A feleslegessé vált holmikat eladhatod a depóban, így némi pénzhez juthatsz. V. tier-ig nagyon jól jön a pénz ha nyersz, utána nagyobb irtást kell hogy rendezz. Ahoz hogy állandó pénzforrásod legyen érdemes megtartani például a Németeknél a Pz 4-et, maximumra húzva nagyon hatásos tank.
Tankvadász szinten pedig a legjobb pénzforrás a stug, illetve ha növelni akarod a megnyert csatáid számát akkor a Marder.
Lassan egy éve játszom a játékkal, most már kicsit kevesebbet, de még mindig nagyon szeretem. Arany váltását csak olyanoknak ajánlom akik nem adják fel hamar, mert különben kidobott pénz.
Én csak egyszer fizettem be pénzt, egy hónapnyi prémiumot ezalatt eljutottam a GW Panter-ig a tüzérségnél, Panter II-ig a közepes harckocsiknál és Tiger II-ig a nehéz harckocsiknál. Mellesleg dolgozó ember vagyok ezt csak azért említem, mert ebből következik hogy nem kell éjjel-nappal nyomni orvérzésig hogy haladjon az ember.
Ami nagyon fontos hogy minden első megnyert csata dupla xp-t és pénzt ad, így ha többet nem is de ezeket a csatákat érdemes minden nap lenyomni.
Na egyenlőre ennyi!
Jó vadászatot.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 11:37 #58635

• Rudolf
Csak gyorsan még a legénységről:
A harckocsizókat nem kell eladni! (nem érdemes)
Mivel ők is fejlődnek és ha 100%-ot elérik plusz tulajdonságokkal lehet őket felruházni.
Viszont ha új tankba kerülnek át kell őket képezni az aktuális tankra, mert ha nem akkor nem szuperálnak rendesen.
Mindezt megteheted az emberkéid adatlapján melyet az egérrel tudsz megnyitni ha a fejénél klikkelsz egyet az egér jobb gombjával.
Ha ez megvan ott a második információ fülecske a nyerő, ott mindenre rájöhetsz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 13:51 #58636

• Zeki
Nagyon köszönöm, rengeteget segítettél
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 13:53 #58637

Egyébként én FosTalicska néven nyomulok. A garázsomban, pedig jeleleg egy IS-4, egy BT-2 és egy KV áll. Nektek mi van most?<br><br>Szerkesztette: Raeder, Időpont: 2011-08-16 16:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 16 17:41 #58638

• Zeki
Nekem?
Egy Cunningham, MS-1, PzKpfw 35 (t) és egy PzKpfw II....nem valami ütős arzenál...
Az internetem is úgy gondolom, vacak, ezért néha van olyan hogy a meccsen ott a harckocsi, de én nem vok ott.

Kellene egy közös game...mikor értek rá?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 06:38 #58641

• Panther
Csá Fostalicska, jót mentünk tegnap. Bár én egy tankot sem lőttem ki, amíg egy szakaszban voltunk...ű

Az én garázsomban a következő arzenál lapul:
-Panzer IV
-Vk1602 Leopard
-VK3001(P)
-VK3601(H)
-Jagdpanzer IV
-Hummel

A tüzérségi vonalon egyébként a ráfizetés már Tier 5-nél kezdődik, mert a lőszeremnek 1120 kredit darabja. És elég gyakran ellövök egy tizest a semmiért. Szóval csak célozzatok rendesen!

Zeki \&quot;elvtárs\&quot;, nem nyithatnánk neki külön topicot? Az elején azt mondtátok, majd ha komolyan gondoltuk, de ez már megvan szerintem. És egy gyakorló csatát meghirdethetnénk az oldal \&quot;harcosainak\&quot;, csak szúrjatok ki egy időpontot a falra, és én megyek, ha tudok.<br><br>Szerkesztette: Panther, Időpont: 2011-08-17 08:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 07:16 #58643

Jah ,jó volt. Még egy top gun is befigyelt, egy IS4, IS3, Löwe, kv-5 meg két felderítő ellen.

Nekem a ma este jó lenne, olyan 7 után...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 08:28 #58644

• Zeki
Szavazásra viszem a szerkesztőségben.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 08:38 #58645

• Rudolf
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 12:55 #58647

• Zeki
Nyitok egyet, megvan a felszállási engedély, de írnom kell majd egy cikket. Azt csak holnap.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 aug. 17 12:59 #58649

• Zeki
Örülnék ha ebből néhány a garázsomban állna....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 szep. 15 08:28 #58989

• Oberstgruppenführer
A Battlefield Forgotten Hope Secret Weapons részének legutolsó része a 0.42-es patch itt egy kis ízelítő belőle. Jó a WOT-is de azért még is más ha a lövészárokban bujkáló panzerfaustos katonáktól kezdve a bokorban rejtőző páncéltörő tüzérségen keresztül a portyázó csatarepülőgépeken át minden veszélyt jelent a harckocsinkra

www.moddb.com/mods/forgotten-hope-secret-weapon/videos
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 szep. 15 15:39 #58995

• Rudolf
Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad

Hozzájutottam a várva várt játékhoz. Gondoltam vére lehet a németek oldalán is harcolni.
Amennyiben valaki azon gondolkozott hogy kipróbálja annak íme pár rövid gondolat. A grafika valami borzalom, nem hiszem el hogy ilyen gyenge vizuális élmény nyerő lenne a piacon.
Másodszor, a kezelhetőség pocsék össze vissza kell irányítani a csapatodat, mert ész nélkül rohangálnak bele az ellenséges golyózáporba. Semmi kezdeményezés, főleg ha meg kell védeni egy adott épületet. Szóval sz*r! Viszont végre nincs célkereszt ami segítene a célzásban, így ez némileg a jó irányba haladt el. (a grafika tényleg nagyon gyenge, sajnos megint le kellett írnom) Kevés minden, a részletek a hangok és szinte minden amit megszokhattunk egy fps játékban. Pedig az alapötlet nagyon jó. El vagyok kenődve.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 okt. 19 18:57 #59506

• Álmos97
Rudolf írta:
Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad

Hozzájutottam a várva várt játékhoz. Gondoltam vére lehet a németek oldalán is harcolni.
Amennyiben valaki azon gondolkozott hogy kipróbálja annak íme pár rövid gondolat. A grafika valami borzalom, nem hiszem el hogy ilyen gyenge vizuális élmény nyerő lenne a piacon.
Másodszor, a kezelhetőség pocsék össze vissza kell irányítani a csapatodat, mert ész nélkül rohangálnak bele az ellenséges golyózáporba. Semmi kezdeményezés, főleg ha meg kell védeni egy adott épületet. Szóval sz*r! Viszont végre nincs célkereszt ami segítene a célzásban, így ez némileg a jó irányba haladt el. (a grafika tényleg nagyon gyenge, sajnos megint le kellett írnom) Kevés minden, a részletek a hangok és szinte minden amit megszokhattunk egy fps játékban. Pedig az alapötlet nagyon jó. El vagyok kenődve.

Nem tudom, hogy te játszottál-e az első részével, de nár abban sem volt célkereszt!
A grafkiak szerintem gyönyörű az összes codhoz, sőt nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy közel van a Bad Company-hoz is.
Mivel ez egy multira kihegyezett játék, nem kell sokat várnod a szinglitől, mivel az egy bevezetés a multihoz, úgyhogy ha szidod akkor elsőnek próbáld ki a multit és csak azután tedd meg 10 óra játékidő után.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Játékok 2011 okt. 19 18:59 #59507

• Álmos97
Gondoltam kipróbálom az új sivatagi álcafestéseket a mow editorjába, úgyhogy készítettem hozzá egy pályát! A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: Álmos97, Időpont: 2011-10-19 21:00
Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc
Joomla templates by a4joomla