Rudolf írta:
Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad
Hozzájutottam a várva várt játékhoz. Gondoltam vére lehet a németek oldalán is harcolni.
Amennyiben valaki azon gondolkozott hogy kipróbálja annak íme pár rövid gondolat. A grafika valami borzalom, nem hiszem el hogy ilyen gyenge vizuális élmény nyerő lenne a piacon.
Másodszor, a kezelhetőség pocsék össze vissza kell irányítani a csapatodat, mert ész nélkül rohangálnak bele az ellenséges golyózáporba. Semmi kezdeményezés, főleg ha meg kell védeni egy adott épületet. Szóval sz*r! Viszont végre nincs célkereszt ami segítene a célzásban, így ez némileg a jó irányba haladt el. (a grafika tényleg nagyon gyenge, sajnos megint le kellett írnom) Kevés minden, a részletek a hangok és szinte minden amit megszokhattunk egy fps játékban. Pedig az alapötlet nagyon jó. El vagyok kenődve.
Nem tudom, hogy te játszottál-e az első részével, de nár abban sem volt célkereszt!
A grafkiak szerintem gyönyörű az összes codhoz, sőt nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy közel van a Bad Company-hoz is.
Mivel ez egy multira kihegyezett játék, nem kell sokat várnod a szinglitől, mivel az egy bevezetés a multihoz, úgyhogy ha szidod akkor elsőnek próbáld ki a multit és csak azután tedd meg 10 óra játékidő után.