Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 ápr. 09 18:41 #61124

• Magyarharcos
Panther beküldte:
Hát, élőben még nem hallottam Mp-44-et, úgyhogy erre semmit sem mondok.

Áhá!

Tudtam hogy kedven emberkém nem hagy cserbe!

Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 ápr. 15 10:57 #61175

• Bazooka Joe
[quote="Magyarharcos" post=60913]Panther írta:
Miután nekem nincs most videó kártyám a számítógépbe (anyagi okok megtennék, de most kell az angol nyelvvizsgára), ezért helyette COD illetve CODUO szervereken szoktam fent lenni, szintén ezen a néven.

CODUO-val én is sokat játszok. Whisky néven vagyok fenn, általában a *Turul* illetve a Hungarian Tank Battle szervereken játszom.
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 ápr. 15 17:42 #61182

• Magyarharcos
UO szervereken az utóbbi időben nem nagyon szoktam fent lenni. Főleg a tdm szervereket játszok, csak a baj az, hogy UO-ba nincs ilyen.

Így COD alapjáték pályákon rohangálok főleg Mauser 98K, vagy M1 Garand, vagy Lee-Endfield, vagy Mossin-Nagant-tal.

Ja igen, és a Trollface, és a Goodmorning 1st és 2nd szerveren vagyok.
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 13 19:03 #61575

• Magyarharcos
Öregem, egy hónapig nem nézek fel a COD és CODUO szerverekre, a fele amivel játszani szoktam nincs meg, a másik felére meg nem tudok belépni mert valami nagy okos kitalálta hogy modern fegyvereket szerkesztenek bele!

Úgy hogy erősen gondolkozok azon, hogy áttérek erre a játékra, ez amúgy is ful multi, és teljesen ingyenes!

Valaki más ismeri, vagy játszik vele?

Mondjuk 2-3 éve még ezzel is játszottam, és egész jó kis játék volt összességébe, csak k*rva sok mindent valódi pénzér kellett volna meg venni.

Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 14 15:45 #61587

• Panther
Hát, én nem játszottam a Battlefield Heroessal, de a trailer alapján egy jó kis játék lehet

Ha már nagyon pipa vagyok, a trailer az egyik videó, amit megnézek, attól jobb kedvre derülök
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 14 18:34 #61588

• Magyarharcos
Még mindig aktív!

Felmész a honlapra, regisztrálsz, és letöltöd, aztán telepíted.

Ha megerősítetted a regisztrációt, akkor még a honlapon ha belépsz, megtudod változtatni, hogy hogyan nézzen ki a katona (haj, bajusz, szakál, bőrszín, az összes többi, ruha és dísz már valódi pénz).

Elindítod a játékot, és a 2 nemzet, 3 karaktere közül tudsz választani.

A "Commando" egy késsel, egy orvlövész fegyverrel, egy pisztollyal, egy TNT rúd, valamint azzal a képességgel, hogy láthatatlanná válik.

A "Gunner" egy nehéz gépkarabéllyal, egy sörétessel, valamint tudsz mellé szerezni TNT-s hordót.

A "Soilder" egy géppisztollyal, egy sörétessel, valamint bónusz képeség hogy gránátod dob egyszerre 3-5-ig, valamint a kilőtt lőszereket eltéríti, vagy mint a trailerben is lehet látni, egy járművet elrepít.

Nekem az tetszet, hogy a gyerekesen egyszerű külsővel is eltudtál szórakozni. Csak mikor én ezt elkezdtem ,akkor még új volt, és azóta már 3-4 újjítás is lett rajta,

pl ctf.

vakációs:

barbáros:

Úgy hogy nem egy két részről lemaradtam.

Valaki amúgy játszik Steam-en keresztül? Mert A TF2-t azzal lehet játszani, csak nem ismerem, és azt hittem van aki tud segíteni benne.

De legjobban ez tetszett, ezen behaltam!

Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 15 09:02 #61593

• Panther
Hát, mit ne mondjak, az utolsó elég brutális . De szerintem nem ez lesz a kedvenc játékom
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 15 19:04 #61600

• Magyarharcos
Kár érte! Pedig a sok intro és a gameplayek amiket láttam róla nagyon kis tetszetősek!

Legalább is számomra!

Ez is elég beteg! Különös kép 1:12-né! Amúgy, valaki nem tudja mi az bugyli bicska szerűség amit ez forgat? 2:20-nál meg fatat error!

A tipikus amcsi katona:

És a laza texasi:

Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 15 19:08 #61603

• Zeki
Én is nyomtam egy ideig vele... de már meguntam...
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 15 19:20 #61607

• Bazooka Joe
Imádom!

Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 18 16:55 #61685

• Magyarharcos
1:00
1:04

Hát ez bőven elviseli a +18-at!
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 18 16:57 #61686

• Magyarharcos
Zeki beküldte:
Én is nyomtam egy ideig vele... de már meguntam...

ÉS te eredetibe nyomattad, vagy a Steam-en keresztül?
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 18 17:08 #61687

• Zeki
Eredetiben.
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 18 17:40 #61690

• Bazooka Joe
Magyarharcos beküldte:
1:00
1:04

Hát ez bőven elviseli a +18-at!

Tömény tesztoszteron! Gyerekkorom nagy kedvence volt a játék, úgyhogy be is szereztem, amint megjelent. Sok negatív kritika érte ugyan a játékot, de nekem ennek ellenérte bejött.
Téma zárolva.

Válasz: Válasz/Re:Játékok 2012 jún. 19 19:57 #61711

• Magyarharcos
Hát igen, egy kicsit mintha hasonlítana a Serious Sam-re, de mindegy.

Öregem!

Délután olyan jót szórakoztam CODUO szerveren (asszem SAS szerver volt)!

Behozta map-nak a Rajna-völgyét, és alig voltunk 4-4 emberrel. Szerintetek mi volt? Egyik játékos kitalálta hogy legyen jeep verseny! Mondanom se kell, egy tömény 15 percen át csak az ment, én meg mint egy hülye gyerek végig röhögtem az egészet!

A végén kitaláltam, hogy én meg egy másik játékos (amerikaiak) lesznek a rendőrök (én a lövész, ő a sofőr), és a német gyorshajtókat kergettük.

Jaj, de jó volt ott lenni!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla