Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 10 16:00 #16559

nekem most sikerült végig vinnni a Panzerst. a grafika, az effektek kitűnőek, rengeteget dob a játék hangulatán! valami hasonlót tudtok ajánlani?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 10 16:17 #16560

• HunBütyök
Olvass vissza a fórumban.
Én a Codename panzerből csak részleteket láttam neten meg képeket és hát, a Panzer IV-esekkel közvetlen harcérintkezést felvevő Priestéknél sírva fakadtam.

De haver szerint ha szerelőautót raksz egy tank mögé akkor nem lehet kilőni a tankot.

De látványos játék, más előnyét a videók és a képek alapján nem tudtam kivenni.

Ráadásul szakmai szempontból is láttam benne bakikat. Pl a németek vagy a magyarok sosem használták a katonai terminológiában tank szót...
tehát Panzer II könnyű tank sosem volt, csak könnyűharckocsi.

és a kb 20 méterre lövő Nebelwerfer is mulattató. <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-07-10 18:25
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 11 17:17 #16593

• Zeki
Kösz Bütyök ez bejött, nincs a másikra ötleted? amelyiken a németekkel indulok a sivatagba lenn a sarokból..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 11 19:11 #16604

• HunBütyök
Te mivel játszol?

Az a pálya, amiben a sivatagból indulsz egy sarokból az nem működhet a mi modunkkal, mert ki van iktatva a sivatagi séma...

RCM2.7-ben nincsen sivatag.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 08:41 #16676

Sziasztok!

Örülök, hogy más is így gondolja, ez a Codename Panzers engem is lenyűgözött!

Szép grafika, akciódús és izgalmas küldetések. Remekül lehet a taktikai elemeket válogatni. Könnyű kezelhetőség.

Ja és elérhető magyar szinkronnal a játék, mivel részben magyar fejlesztésű játékról van szó!

Üdv mindenkinek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 08:56 #16678

nálam is abszolút Panzers a nyerő!! ennél jobbat nem igazán tudnak kitalálni, minden tökéletes benne, stratégia, felépítés, megjelenés... Szuper!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 10:07 #16679

• Oberstgruppenführer
Nézzétek meg szerintem ezek a filmek tükrözik ,hogy a company of heroes mennyivel szebb és jobb mint a panzers.

Hummel

King Tiger

Flak 88

Stug

M7 Priest
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 10:19 #16683

• koszta
A Company of Heroes tényleg jó játék, rengeteget játszottam vele (főleg lanon). Panzers-sel csak egy keveset játszottam, az sem volt rossz, de szerintem is jobb a coh. Bár a gépigénye is nagyobb, az igaz. Ezzel meg általában összefügg a grafika is. De mind a két játékban van hiba bőven, leginkább a Bütyök által oly sokszor emlegetett Sudden Strike (abból is a saját modjuk) a realisztikus. Nem túl jó a grafika, de szerintem azoknak, akiknek tetszik a coh vagy a panzers, mindenképpen próbálja ki. És lehetőleg ne úgy, hogy ránéz és uninstall, hanem komolyabban játsszon vele. Nagyon realisztikus, és komoly harcokat lehet benne vívni. És aki elakadna valamiben (pl. kezelhetőséggel is lehetnek kérdések), az nyugodtan tegye fel, Bütyök egész biztosan szívesen válaszol rá. Aztán ha sokan lennénk, nyomhatnánk majd nagy csatákat is, így a fórumról (hamachin keresztül).

De azért mint a Panzerst, mind a CoH-o ajánlani tudom. <br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-07-13 12:20
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 10:39 #16686

• Oberstgruppenführer
Mi is toltuk 2007 Októberében a COH-ot lanon, de mivel mindenkinek tört verzióban volt meg rettentő nehéz volt összehozni a lan játékot vele és szörnyen laggos is volt. Ti hogyan oldottátok meg koszta? Vagy mindenkinek jogtiszta volt?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 11:40 #16687

• Liberator
Hamachi nevű progi létrehoz egy virtuális hálózatot a neten, így olyan mintha lanon játszanál. Ilyenkor nem számít, hogy eredeti-e vagy nem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 13:04 #16688

• Zeki
az jó, Ki szokott COD 2 -ni?,
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 13:40 #16692

• Oberstgruppenführer
Liberátor tudom mi a hamachi nem vok analfabéta de a COH-ot működésre bírni tört verzióban alapból nem egyszerű hát még multi player üzemmódban
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 14:42 #16693

• HunBütyök
A Hummelnél túl nagy a tűzgyorsaság.

Amúgy látványos, tetszik.

Na de más téma. Tegnap Zekinek nem jött össze a csatlakozás hozzánk.
Ezért Ninja barátommal ketten játszottunk egy nagyon kemény meccset.
Konrad 3 hadművelet.
Én voltam német, Ninja szovjet, d enekem voltak magyar alakulataim is.
Hát minden elesett katonám magával vitt kettő szovjetet a másvilágra, de természetesen vezstettem.
Részben az üzemanyaghiány, a szétszabdalt frontvonal és a szovjet legalább 4-szeres túlerő legyőzött.
nagyon kemény harc volt:
én 115 páncélost vesztettem, a szovjetek 251-et.
Élőerőben nekem 2930 fős veszteségem volt, a szovjeteknek 4097.

A csata igazábókl ott bukott el, hogy a szovjetek bejöttek Székesfehérvárra és ostromhoz nem volt elegendő hadianyagom és a benzinhiány is nagyon elszomorított. Aztán fehérvárról kitörtek a szovjet páncélosok és egyszeróen kettévágtak. A kiépítet szovjet hídfőállást meg kétoldalról betámadgatva egyszerűen nem tudtam felszámolni.
Mindenesetre pár katonámnak virtuálisan a legmagasabb kitüntetéseket osztogattam posztumusz.
Volt egy magyar 105 mm-es tábori tarackom és egy 8 centis Skoda tábori ágyúm, amikkel nemkevesebb mint 37 szovjet páncélost semmisítettem meg.
továbbá volt egy királytigrisem, ami a szovjet reptérnél sikeresen offolt 17 szovjet páncélost, köztük 4 IS-2 harckocsit.

Úgyhogy jó harc volt!

Zeki te meg gyere majd hamachira, beüzemeljük, és kipróbálhatod.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 16:08 #16696

• koszta
Szerintem a CoH (alap játék) simán elmegy multiban is eredeti és tört játékkal is. A kiegészítőnél már lehet, hogy más a helyzet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 júl. 13 16:15 #16697

• Oberstgruppenführer
jah igen mi a kiegészítővel próbáltuk a COH-ot mert tetszett a sokrétűsége meg Brit-ek meg Panzer Elit
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla