Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 05:43 #19303

• HunBütyök
Itt eyg elfoglalt Egyiptomi szerelőcsraboknál éppen SU-100asokatr zsákmányoltak hős izraeli katonáim :

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 05:46 #19304

• HunBütyök
A legcukibb, hogy egész végig héberül karattyolnak a kis bokorugrók. Nagyon tetszik.

Persze az egyiptomiak arab karattyolása sem smemi.

Asszongyák pl: Ezerre, emzeke müezzim.

Az izraeliek meg azt hogy hacab, jara

Hallani kell!!!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 13:51 #19306

• Álmos97
Segítene valaki?
A Company of Heroes-nál a többjátékos módot kéne elindítanom, valahogy.
De a játékhoz járt egy CD, amin egy PATCH van.
De ha feltelepítem, akkor nem indul el a játék.
De ha nem teszem fel akkor a többjátékos résznél kéri, hogy telepítsd fel a PATCH-et, vagy töltsd le.
De akkor meg nem indul el a játék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 15:13 #19309

• Zeki
Hát ebben én nem tok segíteni, szerintem valami rossz...
Bütyök meg van a Sudden majd egyszer játszani kellene de amikor látom hogy az alapverzió meg károsodott a legutóbbi vírus fertőzés óta ,így el fog tartani egy darabig mire kijavítom...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 16:29 #19310

Akkor gondolom eredeti coh-od van? Nézd meg a hivatalos weboldalukat, eddig kb 5-10 patch van kint mind a 3 részhez. Érdemes szépen sorban, verziószám szerint mindet feltenni.

www.companyofheroes.com

És írj a fejleményekről mert úton a játék és multizni is akarok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 17:41 #19312

• Oberstgruppenführer
Álmos a COH egy rendkívül kényes és igényes játék ha tört verziód van akkor nagyon bonyolult megoldani a multit én is sokáig próbálkoztam vele törtel de rá kellett jönnöm ez az első játék ami rendesen védve van a kalózkodás ellen így megvettem jogtisztán. Ha neked is Jogtiszta van akkor nincs gáz ahogy hansen írta sorban kell felrakni a hivatalos oldalról letöltött patcheket. Jó játékot mindenkinek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 05 19:06 #19318

Én is pont ezért rendeltem meg az athology pakkot. Szerintem azért 7500 forint a 3 eredeti részért nem sok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 05:14 #19323

• HunBütyök
Sziasztok!

Az árakról jut eszembe. Én sosem mertem megvenni egy PC játékot sem, és most már nem is szándékozok. De a 7500 Ft az tényleg nem sok.
Most mint modder tudom mondani: a mi modunk pl. tök alap játék, Pentium II-esen is el kellene menjen, bár szagatgatva, meg hasonló. DirektX 8-9-et hazsnál csak. De!
Pl. egy olasz jelzéssel ellátott Crusader harckocsi átvariálása az a következő:
letöltöd az egységet, jelen esetben a crusadert. míg megleled a neten és letöltöd, kicsomagolod, az 5 perc.
kibontod, s az olaszokhoz illó árnyalatúra mázolod, ez mondjuk 10 perc.
Az angol jelzést átmázolod oalsz zöld-fehér-piros színre, de úg yhogy a tankocskját szétbontod 160 darab ki sképre. és egyesével a kis képekre felralzolod a az olasz trikolórt. Ez olyan 4 óra munka ha szépet akarsz csinálni.
Ezt berakod a game-be, az mondjuk 15 perc.
A description fileban variálod, hogy reális tulajdonsággal bírjon az mondjuk 2 óra.
N ameg előtte utánaolvasol neten, meg könyvekben hogy zsákmányolt crusader mennyi, voltl hol hazsnálták azt meg mondjuk 1 óra pluszba.

Mondjuk egy tank berakása 6 óra maximum. Minimum mondjuk 2 amikor nem kell átmázolni az egységet.

ha én a suddennel töltött időmet (amit persze nem sajnálok) kiszámláznám a szakmámhoz hasonlóan, mint adótanácsadás, adószakértés, akkor akkor óránként számoljatok 4000 HUF-t.)

Ha a muznkabéremként számolom ki, akkor a Sudden mod kb belekerülne 190 000 Ft-ba. XD Na de dolgozunk rajta többetn is, mondjuk 3-an. Akkor 3 X 190 000 Ft a sudden mod. Na jó mondkuk a miénk azér tlenne ennyi , mert másként nem térüln emeg a ráfordított idő. Persze egy kereskedelmi gamenél az eladott 60545454646 darab CD lemeznél megtérül. csak jó volt a kis reggeli agytorna így ÁFA időszak előtt.

És akkro mi van egy olyan csodálatos (nekem képek alapján nem jön mondjuk be) 3D-s nagy gépigényű game-mel mint a Company of heroes?
Úgyhogy a munkát beleszámolva tényleg nem sok a 7500 Ft.

Ja pár új Unit a North Africa részhez:

Tartályhajó/Tankhajó (majd Swordfishekkel el tudjátok süllyeszteni hogy rommel ne tudjon benzint kapni. Éspedig 1600 000 liter benzint szállít majd ez a tanker. kiszámolva 3000 literes tartályautókkal ez 533 tartályautó feltöltéséhez elég.

Olasz tankszállító hajó, ellátóhajó. Majd ez hozza az utánpótlást a campaignban akikötőbe.

Messersmitt Gigant szállítórepcsi: a modell nem nagyon szép, de jobb nincsne belőle. Na ez a náciknak hozza majd az utánpótlást. 120 katonát tud vinni vagy tankot, teherautót.

Világítótorony:
ez egy épület, ami egységként van benne. tehát az aellensé gnem látja. Világít majd, és jó messzire ellátsz belőle, és nagyon hangulatos.

Légierő most kerül majd kidolgozásra, a repcsikrólk majd mutogatok képet. Azt hiszem ettől megffogtok kattanni. Az Afrika Corps vs. desert ratsot egyenesen seggberúgjuk mint a pinty!

U.i.: nemköülönben Hawk 100%-osan reális nyugati frontjával, is adunk egy pofont a pénzes hatásvadász 3D-s nyálcsorgatásra alkalmas, de valótlan game-eknek.

U.i.2:

Srácok, kérdés: tudtommal a Királytigrist hátulrül nem fogta a Sherman 75 mm-es ágyúja egyáltalán.
N amost hawk kiszámolt mindent a technikai adatok alapján és a sherman 3 lövésből hátulról kiszedi a királytigrist. Most akkor mi a valóság? A Királytigris hátsófele erős volt vagy nem? Mert a technikai adatok ezt mutatják. Bizony törik a királytigris 75mm-től hátulról.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 05:42 #19324

80 millimétert szerintem soha nem fog átvinni az a kis 75-ös ráadásul ezt döntve számold!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 13:49 #19329

• Álmos97
Ilyen borítójú:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 13:51 #19330

• Álmos97
Hansen írta:
Akkor gondolom eredeti coh-od van? Nézd meg a hivatalos weboldalukat, eddig kb 5-10 patch van kint mind a 3 részhez. Érdemes szépen sorban, verziószám szerint mindet feltenni.

www.companyofheroes.com

És írj a fejleményekről mert úton a játék és multizni is akarok.

Ezt az oldalt ismerem.
De engem nem enged belépni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 13:52 #19331

• Álmos97
Sikerült.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 14:51 #19333

• HunBütyök
Melezor írta:
80 millimétert szerintem soha nem fog átvinni az a kis 75-ös ráadásul ezt döntve számold!

Hiába, pedig ez van számolva, és \"átviszi\"! Illetve nem \"viszi\" át hanem a becsapódástól belül leválik egy darab vas a páncél belsejében és a kezelő meghal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 15:19 #19334

• Bazooka Joe
Minden harckocsi feneke, és tornyának teteje e a leggyengébb páncélvédettségű... ezen nincs is mit csodálkozni. Ha viszont egy Sherman-t lő fenékbe egy Tigris II-es akkor meg átmegy az egész tankon a lövedék, mint kés a vajon! <br><br>Szerkesztette: Bazooka Joe, Időpont: 2009-10-06 17:35
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 06 15:27 #19335

• Liberator
Tényleg, olyanra volt példa, hogy harckocsit keresztül lőttek? Nem robbant fel a lövedék?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla