Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 23 16:01 #19787

• koszta
Hansen írta:
Végre sikerült megcsinálnom, az összes küldetést kitüntetéssel CoH-ban....

Én singleben nagyon keveset játszottam, inkább neten. De biztos jó úgy is, de az igazi, az mindig a multi, emberek nem gépek ellen.

HunBütyök írta:
Jelenleg a Transport Tyconal tlom. Évente egyszer előveszem és kb 1000 évet lenyomok benne. Jelenleg 2041-ben járok és már 2 mac sebességgel szállítom az aranyat a bankba. Na és mágneses libegővasúttal 460 km/h-val viszem a fát a papírgyárba...

Huh, azt én is nagyon szeretem. Én viszont mindig csak 1980-ig szoktam vinni, én szeretem amikor még pöfögnek a vonatok. És mindig olajat, na de azt minden mennyiségben. Olyan jó az a 2D-s grafika, ahogy a sok sín összeolvad már a végén a képernyőn.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 23 16:10 #19788

Megmondom őszintén a netes kipróbáláshoz még szerintem béna vagyok... Azért is akarom végigvinni mind a 3 rész single kampányát, hogy egy kicsit kitapasztaljam bizonyos egységek előnyeit, hátrányait. A mortain counterattack nevű pálya megoldása is most sikerült csak 3. nekifutásra, úgy, hogy megszerezzem a kitüntetést..... Eddig nagyon elhanyagoltam a gyalogságot, most jobban koncentráltam rájuk, így sikerült a dolog.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 23 17:23 #19790

• Zeki
Én COH-ban a 2-tőt nyomtam neten sokáig, és nem csaltam, szerencsére, és ez az igazi kiképzés, volt hogy csalókat is legyőztem akik átláttak a falon, csak ma már mióta baj volt a géppel nem játszom vele, és azt mondta egy szakértő, hogy jobb ha nem telepítem fel újra...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 23 17:32 #19793

• Álmos97
Valaki segítene?
Amikor a COHOF-ot telepítem, akkor utána mikor beléptem még ilyen 200 MB-tos valamiket telepít.
Az normális?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 23 19:41 #19799

Az csak egy patch (javítócsomag). Semmi gond vele, főleg ha eredeti játékod van.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 25 14:37 #19846

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 27 16:18 #19920

Order of War-t valaki próbálta már?

Ma lenyomtam életem első online meccsét Company of Heroes-ban.. Jól elpáholtak minket, gép csapattársakkal többre mentem volna mint ezzel a 3 élő csapattal.....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 27 17:05 #19928

• HunBütyök
Az élő ellenfél elleni harc mindig sokkal nehezebb. Éppúgy van suddenben is. Pl. mesterlüövészzel, tiszttel meg egy tankkal simán meghódíthatsz egy területet ha van türelmed és gyakran mentesz de multiban, élő ember ellen ez lehetetlen. Ezér tvagyok én sz*r sudden MP játékos.

Gondolom más game-ekben is ez a helyzet áll fenn.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 27 17:15 #19930

Itt tényleg az volt a baj, hogy nem tudtunk nyersanyaghoz jutni, az ellenfelek jöttek 4-5 pantherrel egyszerre, én nyomattam a rangereket, ki is szedtem rengeteg tankot velük, a két csapattag meg gyártott pár ágyút meg rengeteg sima lövész csapatot akiket a tankok és a légvédelmi tűz másodpercek alatt szétkapott, míg én a rangerekkel meneteltem előre... Tehát kicsit nagy volt a fölény az ellenfeleknél, a mi oldalunkon az egyetlen tankot is én gyártottam le, amit egy tigrissel szétkaptak.... De mindezek mellett én élveztem a dolgot.. Kerestem azokat a csatákat ahol amatőrök is nyomulnak (level 1-7 stb) de amikor csatlakoztam több helyen is megkérdezték, hogy tényleg ennyire Noob vagyok vagy csak új az account... Írtam, hogy tényleg ilyen noobie vagyok, aztán mégis én pusztítottam az ellent....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 15:56 #19995

Ma megint sikerült buknom egyet.... Valahogy nem játszanak össze velem a csapattársak... Most 2vs2 meccset nyomtunk. A \"kollega\" bázisát betámadták, én mentem segíteni, küldtem szerelőket, javítottam a tankjait... Ő nagy ívben lekakált, amikor nyomultam támadni a háttérben szépen leállította a gépeit....

Szóval csak én vagyok ilyen béna, hogy 2ből 2 bukta????
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:02 #20001

• művésznő
Lázas betegen? Mire számítottál?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:09 #20003

Ma már nem voltam lázas szerencsére.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:15 #20005

• Oberstgruppenführer
Nem Hansen nem veled van a baj én mondjuk MUlti pályafutásomat COH-ban 2 győzelemmmel kezdtem de azért mert rögtön ranked matchet játszottam és nem kaptam túl jó ellenfeleket meg előtte Lanon már toltam multiban ahol főleg kikaptam és tanulta ma hibáimból.
Egyébként neked is ajánlom a ranked match-eket az elején kaphatsz egyszerű ellenfeleket persze vannak olyanok is akik új accot kezdenek és vér profik de ezekből nem sok van szerencsére. A Ranked 1v1 azért jó mert csak magadra számíthatsz és az ellen-nek sincs segítsége csak saját maga.<br><br>Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2009-10-28 17:15
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:22 #20006

No akkor majd próbálkozom...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:36 #20009

Order of War al én már játszottam senkinek nem ajánlom a Company of Heroes sokkal jobb vagy a War Leaders
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla