Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 28 16:39 #20011

Gondoltam, hogy a COH jobb, csak most írtak a gamekapcson egy tesztet és gondoltam ha jó akkor megszerzem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 29 07:28 #20053

• Zeki
Crysis Intro HD ez jó
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 29 07:41 #20056

???
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 30 21:12 #20179

• koszta
Olyan jót Transport Tycoonoztunk Bütyök barátommal gyerekek. Olyan jó ez a szinte \"mai\" játék remek 2-D- grafikájával, ahogy pöfögnek a vonaton. Ha van valakinek kedve, akkor szívesen várjuk (legalább 10 meg a a játék, és ingyen tölthető).
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 30 21:16 #20181

• HunBütyök
Igen, nagyon jó. Koszta Kohn én meg Kolompár néven tolom és éppen egy trópusi országot szipolyozunk ki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 31 18:35 #20214

Ma sikerült nyernünk egy meccset COH-ban.... 2vs2. Az eddigi arányom 4 bukta 1 nyert menet... Még gyakorolni kell. Valaki leírná, hogy mi alapján lépek levelt?

Ha valaki szereti a star warst akkor annak ajánlom a star wars force unleashed című remek játékot, most adták ki pc-re. Igen jó lett, csak zabálja a hardvert.

Kijött a Saw (fűrész filmek játékadaptációja) is.. Nem egy nagy durr.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 31 20:38 #20226

Szerintem is jó az új Star Wars
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 okt. 31 22:43 #20234

• Bazooka Joe
Ha Star Wars akkor nekem csak a Jedi Academy!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 05:44 #20237

• HunBütyök
Na meg Kaminskij és Dirlewanger OKJ-s képzés mi? XD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:30 #20247

Bütyök: Téged miért zavar ha valakinek az SS jelenti az érdeklődési kört? Szerinted mást nem zavar, hogy sokszor olyan dolgokról írsz amiket senki nem ismer (vajon miért? biztos hatalmas szerepe volt a háborúban....)? Engem is érdekel az SS, van rengeteg könyvem róluk, van 1/6-os méretarányú SS-Allgemeine Ceremonial Guard figurám is (köszi Cikasz).
Szégyellnem kellene? Vagy Neked egyébként mi a bajod az SS-el?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:37 #20256

• HunBütyök
nem, itt nem az SS-ről van szó, olvass vissza a bármi topikban. arra reagáltam. cxsak le kellett csapnom ezt a labdát. Tudod csip-csip...

magyarázat: Bazi Joe kiakadt azon hgy kiraktam egy klasszikus plakátot, annak ellenré ehogy az SS-t imádja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:39 #20258

• HunBütyök
Hansen írta:
Bütyök: Téged miért zavar ha valakinek az SS jelenti az érdeklődési kört? Szerinted mást nem zavar, hogy sokszor olyan dolgokról írsz amiket senki nem ismer (vajon miért? biztos hatalmas szerepe volt a háborúban....)? Engem is érdekel az SS, van rengeteg könyvem róluk, van 1/6-os méretarányú SS-Allgemeine Ceremonial Guard figurám is (köszi Cikasz).
Szégyellnem kellene? Vagy Neked egyébként mi a bajod az SS-el?

nekem amúgy semmi bajom velük. Becsület napján róluk is éppúgy megemlékezek, mint Európa más hőseiről.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:40 #20259

De már sokszor olvastam érdekese hozzászólást részedről ha az SS-ről volt szó....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:44 #20262

• HunBütyök
Az az ellenség megtévesztése.... Amúgy történelmileg minden nép egyformán érdekel,. nincsen kedvencem. Na jó talán a magyar-lengyel-francia-finn négyes. De amúgy én egyformán szeretek midnen világháborús dolgot. Az elfogultságot nem kedvelem törtéenlemben, és a részrehajlást.

Politikailag más a hozzállásom, amit itt nemnagyon hangoztatok... mert ha énekelném egyik kedvenc nótámat, azt hogy \"Budapesten megfújták a harc trombitát, győztesen vonultak át az SS katonák\" akkor egyes \"SS fanatikusok\" elsírnák magukat és kirekesztésről és rasszizmuról beszélnének. De leírom: igen szélsőjobbos vagyok érzelmileg és politikailag. Ellenben ha történelemről van szó ott semleges.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 01 06:46 #20264

• HunBütyök
Verstehst du?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.21 másodperc
Joomla templates by a4joomla