Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 04 16:28 #20544

Bocs HunBütyök nem 50 méter de hid el hogy realisztikus és jó game
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 04 18:01 #20546

• HunBütyök
Elhiszem!

Én amúgy jelenleg a Plant Tyconnal tolom. Virágokat kell termeszteni és keresztezni és eladni. Gyakorlatilag egy minikertészetet üzemeltetsz benne. Nagyon aranyos, de szerintem megmoddolom kicsit, és a zenéjét, azt a meditatív émelygős nyugtató zenét kiveszem és rakok be helyette metált. <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-11-04 19:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 04 19:03 #20547

Én meg farm szimulátoral játszom szántok vetek permetezem aztán aratok
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 05 17:21 #20597

• Zeki
Ha itt tartunk, én egy éve játszottam Tranz Simulatorral, de ez nem versenyez Bütyökével
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 05 18:28 #20619

• HunBütyök
panzer2 írta:
Én meg farm szimulátoral játszom szántok vetek permetezem aztán aratok

Csak nem a John deere sorozat valamelyik tagjával?

Állati jó game! A rideg tartású szarvasmarhák a legbiztosabb pénzforrások benne. A terrményt meg betárolni szüksége sés várni, hogy felmenjen az ára pl. a szójának, és akkor eladni. Tiszta mai magyar gazdasági helyzet van abban a game-ben mindig.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 05 18:40 #20621

Jonh deere Delux kösz a tippet
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 05 19:07 #20623

• HunBütyök
A John Deere American Farmer DeluxeJohn deer American farmer Deluxe? Az jobb mint akésőbbi javított verzió, a North American farmer, mert ott kevesebb a traktorválaszték.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 08 07:11 #20746

Múltkor valami irtó gagyi horgász játékkal nyomultam, meg a Deer Hunter 2004-el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 08:56 #20911

• Oberstgruppenführer
Forgotten Hope-oztam neten egy Tigrisben ültem és az 1500 méterre szemben lévő bokorból elkezdtek rohamozni a Brit harckocsik (Cromwell,Churchill) plusz gyalogosok is jöttek PIAT-okkal úgyhogy gondoltam tolatok közben lövöm őket löveggel meg géppuskával de a Cromwell-t nem tudtam kilőni és oldalról rámlőtt de nem robbant még fel a Tigrisem viszont amíg kilőttem a Cromwellt is közelértek a gyalogosok és megadták a kegyelem döfést.

Az jutott eszembe erről az esetről, hogy ha gyorsabban tudna tolatni a Tigris mind a két tankot kilövöm és még a gyalogosok jó részét is, majd elmenekülök.
Tehát mi lenne ha egy tigrist fordított váltóval raknának össze?
Előre lenne 1 Sebességi fokozata amerre a 100mm-es lemez van és hátrafelé 6 sebesség. Ez nyílván csak védekezésre alkamas de 44-ben már lehetett volna haszna
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 15:54 #20918

• Tomi222
Jónak jó ötlet de ez lett volna a \&quot; a végső győzelembe vetett hit\&quot; számára a kegyelemdöfés ha a nagy Tigristank futóművét direkt visszavonulásra gyártották volna:laugh: Gondolj bele \&quot; Ez a tank akkor megy csak igazán ha visszafele vonul a hadseregünk\&quot;))))))
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 16:25 #20920

Hitlernek az agya eldurrant volna ettől az átalakítástól:laugh:

Egyébként a Tigris váltójának előre 8, hátra 4 sebessége volt.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 17:35 #20923

• Oberstgruppenführer
Nyílván én sem gondoltam komolyan csak vicces ötlet volt gondoltam megosztom veletek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 18:32 #20925

• Zeki
Miért, forradalmasítani, egyszer mindent kell...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 10 21:30 #20942

• HunBütyök
Amúgy a felderítő járműveknél az előre-hátra gyors közlekedés az divatos vlt, és volt mégegy példa erre, Bár csalóka, de a lényeg kinézetre ugyanez. A Britek 1944-ben az Archer páncélvadásznál a valentine nem gyors alvázára hátrafelé néző 17 Fonts ágyút raktak. Betolatott a lőállásba és onnan lőtte a német harckocsikat, és amikor feldezték, hol bújik a ki shuncut archerecske, akkor ez az ks találmány fordulás nélkül elhajttt a tüzelőállásből sunnyogva, megfrdulás nélkül. Nagyon praktikus volt. ha már gyorsan nem tud menni, max 25 km/h-val akkor legalább forgolódnia ne kelljen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 11 11:13 #20959

• Oberstgruppenführer
Huhuuu köszi ,hogy felhívtad a figyelmemet az Archerre annyira belefeletkeztünk itt a Szu-k ba és Tigrisekbe meg Shermanokba ,hogy erről már meg is feletkeztem utoljára a Panzer Genral I-ben láttam ARcher páncélvadászt régi szép idők. Nah megyek és utána is nézek az Archereknek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla