Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 10:45 #21286

• HunBütyök
Hú., a második pályát sikeresen megcsináltam, itt amcsikkal kellett a kikötőből elindulni és birtokba venni a kikötővárost, majd a visszatámadó oroszokat megállítani. Nem volt bnbylult: a tiktka annyi volt hogy az állandóan oroszok által bombázott városrészből ki kellett hozni a cuccokat. És az elfoglalandó magaslatk közül egyet a végén elfglalni csak, hogy a többi körül legyen időd kiépíteni az aknákból álló védelmi rendszert. Na most m ár a 3. pályán vagyok, itt ismét grózokkal kell egy völygön végigmenni ahol rzsoktól hemzsegő falvak sorakznak. 3 T-72, es 3 BMP-1-es (ebből egy OFF lett az elején hogy a fene egye meg) egy Zsu-323 Shilka, meg ezek legénysége a felszerelésem. Mivel a távolról az orszk tüzérséggel lőttek állandóan ha meglátott valaki ellenség, ezért úgy döntöttem egyik BMP-met feláldozom (mivel benzin utánpótlásom nincsen) és megoflom kicsit az orosz tüzéreket. Próbáltam lebombázni őket csak valami szupe rlégvédlemi páncélosok veszik őket körbe. A 3 szupe rlégvédelmi páncélosból 2-t már megoffltam, egy van még a régi várrom mögött.

Amúgy íme az egyik magaslati pont M1A1 abrams-szel és amcsi tengerészgyalogosokkal:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 10:47 #21287

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
Gázolajért ne fájjon a fejed, a T72 megy mindennel. Apukám mesélte, hogy a T72 műszaki mentő változata, kissé köhögve ugyan, de elment evvel a keverékkel:

-1 rész gázolaj
-1 rész rendkívül vasas, és érdekesen vörösbarna orosházi csapvíz
-8 rész használt sütőolaj, benne fasírt, és egyéb ételmaradékokkal
-3 marok föld
- és az ezt bemutató tiszthelyettes veséből származó végtermékéből annyi, amennyit épp sikerült produkálnia.

(valamint a gázolaj tetszés szerint lecserélhető bármilyen oktánszámú benzinre)

Az egésznek annyi a titka, hogy az indításkor a motor teljesen tiszta gázolajat (vagy benzint) kapjon, és utána menjen a tartályba a \"koktél\".

Tehát: a háború óta a szovjet haditechnika a király!

És Bütyök! Nekem is elmondod a titkot, hogy honnan szerezhető be, mert egészen ritkán járok Oroszországban.

Igen, ez érdekes infó! Valahogy sejtettem hogy nem olyan rosszak ezek az orosz cucck.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 10:48 #21288

• HunBütyök
Liberator írta:
A jó öreg ikarus megtette a szolgálatát? Érdekes hogy lehet benne tankolni. Fizetni nem kell érte?

Igen megtette az első pályán, mivel 40 embert tud vinni. Egy Kraz teherkocsi meg 14-et. Tehát mondjuk 3 Kraz teherautó benzinjét megspóroltam vele, ami elég egy T-72-esbe.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 10:50 #21289

• HunBütyök
Ja amúgy a második pályán egy egész város gépkcsiállományát megzsákmányoltam majd csinálok screenshott. Midneféle mdern autókat. vagy 6 metőautót, tüzoltóautót (ha kigyullad valamid akkor el tudod vele oltani, nagyon mókás!), meg Mercedes-t, taxit, Toyota-t, Volkwagen Golfot. Na meg egy SAAB márkájó piros nagy távolsági buszt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 13:15 #21291

• HunBütyök
Na a 3. pályán a sok brst rrm alá törő két önjáró tarackot megffltam kegyetlenül. Először apránként a két Zsu-23 + 8 rakétás shilkát végeztem ki, a BMP 30 mm-es gépágyújával, a két önjáró tarackot meg AT-4 páncéltörő kézirakétákkal. Íme:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 20:16 #21327

• HunBütyök
Hú srácok, a 3. pálya közepén vagyok a Nato+grúzia campaignban. Az adrenalinszintem már túl magas.
Majd holnap beszámolok részletesen. nagyon keméééény volt!
Egy olyan légitámadást állatm ki saját veszteség nélkül hogy csak na. És atra is vlt energiám, hogy egy még elég tele tankkal rendelkező Zsu-23 Shilkával bemenjek két furcsa orsz helikpter alá. Ilyen dagadt valamit voltak, de nem Mi-24-esek. Tudjhátok a Hind vagy mi. Na ez nem a Hind volt hanem egy másik. Rakétázott mint a fene!
A shilkvával eg yperce sem álltam meg, és röpke 30 másodperc alatt leszedtem őket. A nag ybombázó gépeket meg valami hatkerekű légvédelmi rakétás autókkal végeztem ki. Milyen furcsa, hogy laikusként mesélek igaz? A modern dolgokhoz nem értek és minden cirill betűvel van írva.
Ja az amcsi mesterlövésznek tök jó puskáj avan: M24 így lő hogy Ptyűűű ptyűűű. Ilyen hangtalan valami. persze aa CB-63 sokkal jobb, az ilyen dióverő szerű mesterlövészpuska.

Azt hiszem megvan az idei év legjobb hivatalos stratégiai játéka! Amúgy hihetetlen hogy 2009-ben sudden strike motrt hazsnál egy játék és 2D-s grafikát, de hála Istennek, legalább a régifajta game-ek rajongóinak is készül game. Szokás szerint kb 500 MB a game és Pentium II a követelmény, 128-as RAM-mal! És hihetetlen realitással bír, és sok-sok türelem, gondolkdás, taktika és stratégiai szükségeltetik hozzá.
Auzt hiszem készítek hozzá egy magyar peccset és feltöltöm valahvá, hogy akit érdekel zúzhasson vele. És egymás ellen is lehet mint a mi sudden modunkat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 20:18 #21328

• HunBütyök
Amúgy íme a helivadászat és talán meg is tudjátok mondnai milyen helikopterektől rettegtem, Sajnos nag y ascreensht nem fér be egyben ezért képzeletben a két képet rakjátok össze.

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 15 20:19 #21329

• HunBütyök
És itt a kis hőseim amint éppen lövik ezt a repülő szörnyeteget. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 07:20 #21331

• Zeki
Már helikopterek is
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 07:36 #21332

Mi-8 vagy Mi-17, meg nem mondom melyik, mert csak a hajtómű különbözik. Nekünk is van, jó kis csapatszállító, de fegyverzetet is vihet.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 09:48 #21334

BÜTYIIIIII!!!!! elvonási tüneteim vannak!!! játszani akarok

mikor tolunk? úgy tűnik, most van rendes netem

beteg vagyok, tehát ezen a héten szerintem itthon leszek... xD
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 14:36 #21340

Tombol a H1N1, Melezor?

És Bütyi!

Hol lehet megszerezni ezt a játékot, mert iszonytatómód megjött hozzá a kedvem;)<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2009-11-16 16:18
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:38 #21344

• HunBütyök
Jagdpanther! Készítek hozzá egy magyar peccset, mert sima sudden ismeret nélkül nem igazodsz ki a csirkelábas orosz betűkön. Meg kell hozzá némi sudden tapasztalat, de ha magyarítom akkor könnyebb lesz. Megszkni az irányítást, hogy a 15 pixeles kis bokugróid azt csinálják amit te akarsz. Ja amúgy 4. pályán vagyok és mit gondoltok melyik néppel huzigálom az orsz medve bajuszát? Németwekkel! Bundeswehr YEAHHH! sajno smivel már ez 4. pálya kezdenek durvulni a dolgok. sajnos a mdern fegyverekhez nem értek ezlér tkonyhanyelven tudom leírni hg ymilyen eszközökkel kell eg yegész SPECNAZ meg midnenféle elit alakulatok a másvilágra szenderítenem.
Na szóval van két 105 mm-es tarackom, ilyen modern valami.
Van pár jeepem, amik ilyen 40 mm-es gombócokat lőnek ki sokat. Mintha géppuska-gránátvető vagy mi lenne a tetejükön. A katonáimnak Gewehr-36-ja van meg Panzerfaust 3-ja. Vannak szupe MAN teherkocsijaim, ezeket szerecsére pont ismerem is. N ameg Marderjeim, de nem vh-s hanem ilyen modern APC-k. Van rajtuk távirányítós rakéta ami páncélt tör, meg van nekik 30 mm-es gépágyújuk. Na aztán ennyi, ez olyan 130 ember. Elfoglaltam egy orosz parti állást, de két helikopternyi SPECNAZ katonát dobtak a fejemre ejtőernyűvel és újra kellett kezdenem a pályát. Ímer egy kép:

Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:39 #21345

• HunBütyök
JHa meg van ilyen pöpec hajóm is ami ki tud jönni a partra, ilyen légzsákos hajó... Viszont szárazföldön elkopik a légzsákja és lerobban A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:46 #21346

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
Mi-8 vagy Mi-17, meg nem mondom melyik, mert csak a hajtómű különbözik. Nekünk is van, jó kis csapatszállító, de fegyverzetet is vihet.

fegyverzet? Az nem kifejezés! egyszerre 6 rakétát lőtt a Shilkámra, de szeerncsér enem álltam meg vele sosem és így mindig mögé vagy mellé csapódtak be.
Közben megnyitottam az editort: Mi-8 a csúnayí helikopter neve. van belőlée csapatszállító és ilyen rakétás-csapatszállító is a game-ben és 6 darab 80 mm-es rakétát lő ki.

itt a kis genyó ni:

Csatolmányok:
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.38 másodperc
Joomla templates by a4joomla