Hú srácok, a 3. pálya közepén vagyok a Nato+grúzia campaignban. Az adrenalinszintem már túl magas.
Majd holnap beszámolok részletesen. nagyon keméééény volt!
Egy olyan légitámadást állatm ki saját veszteség nélkül hogy csak na. És atra is vlt energiám, hogy egy még elég tele tankkal rendelkező Zsu-23 Shilkával bemenjek két furcsa orsz helikpter alá. Ilyen dagadt valamit voltak, de nem Mi-24-esek. Tudjhátok a Hind vagy mi. Na ez nem a Hind volt hanem egy másik. Rakétázott mint a fene!
A shilkvával eg yperce sem álltam meg, és röpke 30 másodperc alatt leszedtem őket. A nag ybombázó gépeket meg valami hatkerekű légvédelmi rakétás autókkal végeztem ki. Milyen furcsa, hogy laikusként mesélek igaz? A modern dolgokhoz nem értek és minden cirill betűvel van írva.
Ja az amcsi mesterlövésznek tök jó puskáj avan: M24 így lő hogy Ptyűűű ptyűűű. Ilyen hangtalan valami. persze aa CB-63 sokkal jobb, az ilyen dióverő szerű mesterlövészpuska.
Azt hiszem megvan az idei év legjobb hivatalos stratégiai játéka! Amúgy hihetetlen hogy 2009-ben sudden strike motrt hazsnál egy játék és 2D-s grafikát, de hála Istennek, legalább a régifajta game-ek rajongóinak is készül game. Szokás szerint kb 500 MB a game és Pentium II a követelmény, 128-as RAM-mal! És hihetetlen realitással bír, és sok-sok türelem, gondolkdás, taktika és stratégiai szükségeltetik hozzá.
Auzt hiszem készítek hozzá egy magyar peccset és feltöltöm valahvá, hogy akit érdekel zúzhasson vele.
És egymás ellen is lehet mint a mi sudden modunkat.