Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:49 #21347

Oké, megvárom a peccset, oroszul úgyis csak két szót tudok kiolvasni:

1. a Kamaz, mert öcsém odavan a dakarért

2. a hazáért! Mert minden makett orosz tankhoz ilyen matricát adnak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:49 #21348

• HunBütyök
Amúgy tudjátok mi a nagyn gnsz orsz cucc a játékban? a t-22M3 bombázó. Villámgyrs és akkrákat rbban amiket ledob hogy csak na.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:58 #21349

• HunBütyök
Na a szerkesztőben leraktam pár gépet, hog ymegmutassam őket:

Ez a Tu-22M3 bombázó A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:58 #21350

• HunBütyök
Ez a Mi-8-as rakétás helikopter A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 15:59 #21351

• HunBütyök
Ez meg egy lengyel PZL márkájú helikopter, ez is tud rakétázni A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 16:44 #21353

• Zeki
Ezek nagyon jók
Nekem nem működik a Sudden alapverziója , sem az a sok pálya amit adtál
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 18:06 #21368

• HunBütyök
nem tudom miért nem.. a technikai dolgokhoz én nem annyira értek.

Amúgy hú a németekkkel sikerül ttúljárnom a kompjúter eszén, zsákmányoltam egy légvédelmi rakétás valami péncélozott autót. Azzal alőrekmamndóztam és amiko rjöttek az ejtőernyős spacnaz katonák helikopijaikat leszedtem mielőtt kiugorhattak volna belőle. Aztán bejött az erősítés, egy kudarcba fulladt lenygel támadás után megkaptam a lenygelek maradékát. Sajnos csak 2 Leopard2 maradtz viszonylag ép állapotban. (A lengyeleknek is van Leopard 2-esük, nemrég vették őket!)

meg tudjátok milyen katnám van, Ilyen rádiós katona! van belőle vagy 8. Rádióznak és messziről jön a tüzérségi támogatás. Ha egyet telefonáluk velük akkor kb egy perc múlva jön a lengyel és német zárótűz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 16 22:11 #21391

A Company of Heroest ennyire nem nyomja senki?

Most megint a Brothers in Arms Hells Highwayt kezdtem el, egyszerűen nem tudom megunni. Szép is, jó a sztori is. Igaz most valami full magyar szinkronnal van meg, ami nekem annyira hiányzott mint hátamra a púp...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 06:31 #21403

• Oberstgruppenführer
Hogy érted a COmpanys hozzászólást?
én tegnap is toltam 2 classic meccset egy 3v3-at meg egy 4v4-et edzek a hétvégén lévő COmpanys lanunkra. Már alig várom .Meg öcsémmel próbáltuk ki, hogy a kilőtt Tiger B-t fel lehet-e javítani Bergetigerrel és fel lehet ennek a lanon még lesz haszna úgy érzem .

Erről jut eszembe még mindig van hely NOv.20-21-22.(eddig 8-an vagyunk)<br><br>Szerkesztette: Oberstgruppenführer, Időpont: 2009-11-17 07:37
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 06:36 #21404

• HunBütyök
Lehet nekem is tetszene de nagy helyet foglal a gépen, és szerintem a gépem sem bírná. meg nagyonkritikus vagyk a játékkkal, például a Codanem Panzerst azér tnem is preóbáltam mer tláttam benne egy screenshott ahl frntálisan támad az M7 priest panzer IV F1-eket. Rájöttem hogy ez nem az én game-em. Meg unalmas az amcsi-német-orosz szentháromság önmagában. Pl. nem értem, hogy a Codename Panzers készítői miért nem raktak magyarojkat a game-be. Mert állítólag magyar game. Gondolom a Cmpany of heresban sem lehet magyarokkal, lenygelekkel, franciákkal, románokkal, finekkel lenni.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 06:39 #21405

• HunBütyök
LOL, ez jó game lehet: ezt a vidit lessétek. Azt hiszem a szuperságe ellenré ekihagyom.

A legkirályabb a homokzsákokkal közlekedő híradóskocsi.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 07:35 #21407

• Oberstgruppenführer
A Company of heroes sem hibátlan történelmileg mivel ugye a játék 44-ben játszódik, és mégis van a Németeknél rövid csövű PzIV-es. A TIger B is kilőhető szemből 17fontos ágyúval kb a 5-6.-ik lövésre sima lőszerrel és APDS-el 4-5.-ikre. A nehéz harckocsik ágyúja nem árt a gyalogságnak sokat, inkább a géppuskáikkal lehetnek eredményesek velük szemben. Az USA ejtőernyősök recoiless rifle-ja eszméletlen erős járművek ellen a párducot is ki lehet lőni 4-6 sorozattal.

Viszont a fedezékeket kihasználják a gyalogosok, az épületek elfoglalása jól megpaprikázza a játékot, a tömérdek mennyiségű építhető akadály és fedezék (szögesdrót,aknamező,tankakadályok,homokzsákok,bunkerek)
pedig nagyon életszerűvé teszi a játékot.Plusz az elképesztő grafika amikor egy Sherman lőszere jól láthatóan lepattan a tigrisről és még repül 2 métert az valami csodás érzés
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 15:24 #21433

• HunBütyök
Igen az látszik a videókból hogy igényes és szép. Mondjuk amiket mondtál hg ymiket lehet csinálni az nem újkeletű, 2002-ben az első suddennél már nagy részét meg lehetett csinálni, 2005-ben meg már a resource war kibővített változatnál a lerombolt házakat is felépíhetted. pl. elfoglaltál egy erődrendszert azt meg tudtad javítani.
Aknamező, tankakadály az is régi keletű dolog.
Most mi ezt fel akarjuk turbózni úg yhog yesz lyan építőautó ami csak építeni tud, lesz ami csak lőszert adagolni, utánpótlni, lesz ami üzemanyagot szállít és tankol és lesz ami műszaki mentést végez, azaz nem ad lőszert csak szereli a lerobbant dolgokat pl. bergapanther, bergepanzer 38(t), T2, Gaz-AAA műhelykocsi, Sherman ARV, Scammel sV1S és a többi és a többi.
A kis népeknél majd csak egy teherkocsdi lesz ami vagy mindenre jó lesz mint eddig, vagy egy modellhez lesz rendelve külön feladat. tehát pl. polski-Fiat 621L-ből lesz ilyen is meg olyan is, vagy 39M Ford-Marmonból is. Ezt még nem döntöttük el, viszont a kicsi és elfeledett népeket midnenképpen bele akarjuk csempészni a játékba, mert nagyon rossz hogy ezek nincsenek egy játékban sem. és ha lesz Campaign akkor abban nagy népek azok gépi szövetségesek lesznek, te a küldetést oalszokkal, magyarokkal, románokkal, finekkel, lengyelekkelm Franciákkal kell megcsinálnod. A nagy népek meg törnek zúznak benne neked meg pl. ha magyarokkal vagy akkor segítened kell nekik illetve önálló feladatokat kell végrehajtanod apálay egyik dlalán, míg a másokon a németek attakolják a ruszkikat. Például hogy a sturmovikk ne lőjék ki a német páncéloskat neked az lesz a feladat, hogy a szovjet repteret kell elfoglalnod. Csak haladnánk már végre!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 15:26 #21434

• HunBütyök
Ja a fedézk megoldás az nagyon jó, egyik barátunk is dolgzik rajta, mondjuk 2D-ben nehezebb ezt megvalósítani, de úg ynéz ki sikerl.

A,úgy bocsi az offért, visszatérve a COH-ra bár szép meg minden, annyira nem vonz, vagy talán kinőttem belőle? Na meg lerágott csont témákat feszeget mint a többi game.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 16:59 #21448

• Zeki
A COH az nem egy Sudden Strike mert abban van egy pálya és azt megcsinálod és annyi nem nagyon kell ott stratégián gondolkodni, a Sudden az gondolkodtatóbb, és sokkal színesebb
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla