Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 18:01 #21461

• HunBütyök
Igen, a sudden egy régivágású game, mint a Panzer general de ha jól emlékszem az körökre osztott lépkedős, még 1997-ben játszottam vele a suliban, de nem volt rossz.
Amúgy a sudden gépi pályái is gagyik szerintem, bár a küldetések izgalmasak. Az egységösszeállítás a gép pályákon is nagyon gagyi, pl. annyi vadásztigris van benne, mint T-34-es szinte, és együtt harcol a Királytigris a Pz.I-gyel. A sudennek lényege a millió modban van és a sok pályaszerkesztő srácban. Pl. az RWM, mint konkurenciánk, nagyn ütős. valós küldetések meg minden. Van a kínai Liberation mod az szintén nagyon gyilkos és izgalmas. Ez amivel most jelenleg játszom 2009-es sudden, meg tényleg nagyon izgalmas és pörgős. Annyira tetszik hogy pár küldetést a mi odunkba simán átveszek, csak hát az egységek lesznek mások.
A Company f heres szerintem a sudden és a blitzkrieg (suddenből lett a blitzkrieg is) modern reinkarnációja, éppúgy ahogy a faces of war és a Codename panzer is szerintem.
Amúgy a sudden 3 is 3D-s de a rajongók 90%-ának nem jött be egyáltalán. Kosztának mondjuk tetszett.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 19:47 #21465

Tudom,hogy nem a témához kapcsolódik de mindenkinek ajánlom a Batman Arkham Aslyumot én most vittem végig és nagyon tetszett
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 17 21:04 #21469

Én próbáltam, elég jól megcsinálták, és hangulatos, de a harcrendszer nagyon vicc kategória..

A Darkest of Days-t már írtam? Jó hangulata van, eléggé elvetemült. Éppen a kis forgótáras pisztollyal lövöd az indiánokat, akik vadul nyilaznak lóhátról, körbekerítenek amikor megjelenik egy kb terminator 3-as \"időgömb\". Elvisznek a jövőbe ahol egy időutazó \"kommandó\" tagja leszel. Részt vesztek az amerikai polgárháborúban, az első és második világháborúban és még a rómaiak ellen is harcolhatsz. Mi ebben a poén? Az, hogy mindig megvannak a korabeli fegyverek, de néha csurran cseppen egy modern felszerelés... Érdekes volt modern pump action shotgunnal berohanni a kukoricásba és írtani az egy lövetű muskétákkal hadakozó katonákat...

Mint írtam elég bolond ötlet, de eltér a megszokottól és a hangulata megvan. Nem mellesleg full full grafikai beállításokkal még elég pofásan is néz ki!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 18 05:41 #21472

• HunBütyök
Hú slskacok megcsináltam a 4., pályát, screenshotokr anem volt időm. AÍ Bundeswehr és a lenygel haadsereg kitett magáért. Amikor elfoglaltam a célterületeket, akkor 3 olyan T-22 által elkövetett bombatámadást kellett kivédenem, hog ycsak na, és két hullámban támadtak is a ruszkik. Igazából mivel pályákat is szerkesztek más suddenwekben, vannak ilyen \"mapper-cheatek\", csak azzal tudtam ezt a végét megcsinálni, ugyanis mivel a cirill betűket nem tudom olvasni, vélhetően figyelmen kívül hagytam azt a tényt, hogy szerintem nem azért van tele légvédelmi eszközzel a pálya, hogy a 3 helikpternyi Bundeswehr ejtőernyőst ne tudjam ledobálni, hanem azért mert a légvédelmi eszközöket meg kellene szerezni. Én sorra kilőttem őket, újra kezdeni a pályát nem volt kedvem, hogy egyesével szerezzem meg a sok-sok légvédelmi cuccot. Úgyhogy apálya utolsó 5 percét azt kóddal csináltam meg. Ezt azért kellett leírnom, hogy ha valaki játszana vele, ne ijedjen meg ha azt mondom neki, hogy bitzony a légvédelmi autókat meg kell szerezni minél többet és az utolsó ház szétlövéáse előptt felvinni őket minden magaslatra, legalább2-3 darabot mindegyikből. (Van vállról indítható rakéta, légvédelmi teherautó, gépágyús légvédelem 1 db lenygel Zsu-23, leopard légvédelmi tank 2 db stb... ). A Pályán összesen h ajól emlékszem kilőttem 8 légvédelmi rakétás teherautót, vagy 8 Zsu-23-t, meg vállról indítható rakétát olyan 4-et, meg valami T-72-es alvázon lévő gépágyús valamit is kettőt, de ezt nem lehet megzsákmányolni, mert nagyon kermény a páncélja.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 18 05:43 #21473

• HunBütyök
Amúgy 5, pálya i sérdekes lesz. Ez már rohadt nehéz. Töksötét éjszaka van, pár kommandóssal el kell fglalnom menetből egy helikopter leszállót kb. 3 perc alatt, mielőtt felszállnba a heli és le kell dobatnom magamat eg yfaluban. Ott kivégezni mindenkit, és felderítést végezni egy rádióállmáson. Totál éjszaka egy erdőben mindezt. természetesen nem értem oda a helihez időben és vesztettem is. Ma este majd ujra próbálom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 18 13:36 #21495

• Zeki
Hú ez tényleg kemény.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 20 21:57 #21601

Volt már róla szó, de a Brothers in Arms játékokkal játszott valaki komolyabban? A legutóbbi rész kapott teljes magyar szinkront, bár ne tették volna... Mert, hogy Cpt. Dale Dye szinkronhangja valami ficsúr, és 5-6 katona is ugyanazon a hangon beszél az azért írtó szánalmas....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 21 16:10 #21669

• HunBütyök
Jelentés a frontról: sajnos eddig két féle képpen próbáltam meg megoldani a küldetést az 5. pályán de ezek szerint nem úgy kell mégsem. Sajnos nem tudok csirkelábas betűs nyelven, ezért kísérletezem tovább.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 22 16:21 #21744

• Álmos97
Hansen írta:
Volt már róla szó, de a Brothers in Arms játékokkal játszott valaki komolyabban? A legutóbbi rész kapott teljes magyar szinkront, bár ne tették volna... Mert, hogy Cpt. Dale Dye szinkronhangja valami ficsúr, és 5-6 katona is ugyanazon a hangon beszél az azért írtó szánalmas....

Engem csak az érdekel, hogy legyen a magyar szinkron.Milyen jó már úgy játszani, hogy érted mit mondanak.De én észre se vettem, hogy ugyan úgy beszélnek. <br><br>Szerkesztette: Álmos97, Időpont: 2009-11-22 17:21
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 22 16:34 #21745

Ne haragudj, de pont ez a baj, hogy csak az a lényeg, hogy magyarul beszélnek.. A crysis warhead poén volt, elég jól megcsinálták, de ez egyszerűen silány. Most fejeztem be. Kb 5 karakter ugyanazon a hangon beszél, ratyi a fordítás, teljesen mást mondanak mint amit angolul (és nem csak akkora eltéréssel mint a filmeknél megszokhattuk...) Rosszul van időzítve a szájmozgáshoz is a beszéd stb stb stb. Érződik, hogy összehányták az egészet.... Meg sem tudom már venni eredetiben itthon csak magyar hanggal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 22 18:11 #21762

• Zeki
Nekem az egyik kedvencem az Air borne
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 23 21:41 #21880

Zeki írta:
Nekem az egyik kedvencem az Air borne

A Medal of Honor - Airborne-ra gondolsz? Nem rossz game, de a vége felé a páncéltörős német katonáknál már nagyon kamu volt, hogy egy tárat beléjük kell ereszteni. Valamikor csinálhatnának már német oldalt bemutató hasonló játékot (igényes, minőségi)..
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 05:38 #21884

• HunBütyök
Hát a suddenben van német oldal és igényes és szép is. És izgalmas. A német RWM módhoz meg szinte csak német pályák vannak, ahol mácikkal kell akcióznod. A kínai Liberation 2.75-is rednelkezik plusz egy némert campaignnal.

Meg majd a miénk ha elkészül ott lehet majd náculni. persze ha én leszek lenygel vagy farncia akkor nekem náculhat akárki! perlin felett a Lemnygel sas fog repkedni és a francia zászlóerdőben fog vonulni be De Gaulle Münchenbe!

Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 06:20 #21886

na, azért ne túúúúlozz! a lengyel lovasságod, lehet, hogy nem harcolt náci tankokkal, de hosszú az út berlinig!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 06:21 #21887

• HunBütyök
Amúgy nemsoká télapó és karácsony jön belegondoltatok már? Mutatok egy húsvéti dalt, de azt hiszem aktuális.

Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla