Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 06:26 #21889

• HunBütyök
Én suddenben mentem már neki lenygel huszárokkal panzer I-esnek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 06:53 #21890

gondolom a végeredmény lesújtó
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 16:54 #21905

• Zeki
Á, biztos nem!!! Bütyök Tábornok a lehetetlenből is győzelmet hoz ki

\"Viva!\"
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 18:07 #21912

• Liberator
Bütyök privátban tudnál linkelni ilyen \"náci\" módot suddenhez? Mod switcher elég hozzá?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 nov. 24 18:25 #21913

• HunBütyök
Kell hozzá sudden strike 2, aztán Multimodswitcher.

A resource warral amit mi hazsnálunk nem megy.

Valahol keress rá a sudden strike 2-re, cracket tudok adni hozzá. Utána adok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 05 08:00 #22162

Helo valaki már játszott a Saboteur én most nyomom ajánlom figyelmetekbe
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 15:29 #22242

• HunBütyök
Arra gondoltam skack, hog yén is meglepnélek Benneteket valamivel.
Tudjátok mivel? Mivel tél van és karácsony, és bár hó nincsen, a már meglévő régi téli Sudden modunkat kicsi tmegbuherálnám és összedobnék egy jó kis 1942-43 téli csatát.És kéne egy jó nagyot multiznunk. Na mit szóltok?
És a mód gyakorlatilag egy masodikvh.hu-s exklúzív mod lenne csak német, magyar és szovjet unitokkal.
A kész verziót tokkal vonóval feltölteném valahová és csak le kéne töltenetek (Libinek és kosztának megvan a téli mód, tavaly toltuk vele, emlékeztek?), kicsomnagolntok és zúzhatnánk egy nagyot. Kosztáéknak csak pár file-t kéne felülírtniuk a régin.
Raknék be magyar 47 mm-es AT gunt, turánt, toldit stb... Mit szóltok? Ja meg pacikat is raknék be. Na?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 15:33 #22243

Nem lenne rossz, bár nekem eddig hasonló játékból a Panzer General volt a legmodernebb:P

Ez itt:
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 17:15 #22244

HunBütyök írta:
Tudjátok mivel? Mivel tél van és karácsony, és bár hó nincsen, a már meglévő régi téli Sudden modunkat kicsi tmegbuherálnám és összedobnék egy jó kis 1942-43 téli csatát.És kéne egy jó nagyot multiznunk. Na mit szóltok?
És a mód gyakorlatilag egy masodikvh.hu-s exklúzív mod lenne csak német, magyar és szovjet unitokkal.
A kész verziót tokkal vonóval feltölteném valahová és csak le kéne töltenetek (Libinek és kosztának megvan a téli mód, tavaly toltuk vele, emlékeztek?), kicsomnagolntok és zúzhatnánk egy nagyot. Kosztáéknak csak pár file-t kéne felülírtniuk a régin.
Raknék be magyar 47 mm-es AT gunt, turánt, toldit stb... Mit szóltok? Ja meg pacikat is raknék be. Na?

Király! ajánlásodra most töltötem le a játékot és tetszik jó mondjuk a grafika elég gáz de maga a játék király én benn vagyokB)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 18:13 #22246

• HunBütyök
Na már igyekszem szépen lassan a magyarok kibővítésében. Eddig pár katonamodellt javítottam ki és beraktam a Toldi I-et, valamint a magyar zászlós tisztet.

A magyar tiszt zászlója miért tűnik sárgának azt nem tudom, szerintem valami transzparencia gond lehet de dolgozm az ügyön.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 18:14 #22247

• HunBütyök
továbbá az árnyékkal is vannak gondok, amit szintén nem tudok miért van

De itt vannak a régi-új magyar unitok:
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 18:48 #22249

panzer2 írta:
HunBütyök írta:

Király! ajánlásodra most töltötem le a játékot és tetszik jó mondjuk a grafika elég gáz de maga a játék király én benn vagyokB)

És honnan lehet letölteni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 18:51 #22250

Ja és Bütyi!

Mivel írjátok ezeket a progikat?

Amúgy grat, nagyon szép munka.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 19:06 #22253

Jagdpanther írta:
panzer2 írta:
HunBütyök írta:

És honnan lehet letölteni?

Az titok
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 19:11 #22254

Bütyi a sudden strike 2-vel kapcsolatosan majd tudsz módokat küldeni hozá persze ha megtudjuk oldani;)
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla