Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 07 20:59 #22257

• HunBütyök
Jagdpanther írta:
panzer2 írta:
HunBütyök írta:
Arra gondoltam skack, hog yén is meglepnélek Benneteket valamivel.
Tudjátok mivel? Mivel tél van és karácsony, és bár hó nincsen, a már meglévő régi téli Sudden modunkat kicsi tmegbuherálnám és összedobnék egy jó kis 1942-43 téli csatát.És kéne egy jó nagyot multiznunk. Na mit szóltok?
És a mód gyakorlatilag egy masodikvh.hu-s exklúzív mod lenne csak német, magyar és szovjet unitokkal.
A kész verziót tokkal vonóval feltölteném valahová és csak le kéne töltenetek (Libinek és kosztának megvan a téli mód, tavaly toltuk vele, emlékeztek?), kicsomnagolntok és zúzhatnánk egy nagyot. Kosztáéknak csak pár file-t kéne felülírtniuk a régin.
Raknék be magyar 47 mm-es AT gunt, turánt, toldit stb... Mit szóltok? Ja meg pacikat is raknék be. Na?

Király! ajánlásodra most töltötem le a játékot és tetszik jó mondjuk a grafika elég gáz de maga a játék király én benn vagyokB)

És honnan lehet letölteni?

Ha elkészül a Masodikvh.hu Limited Christmas Edition (R) akkor majd adok linket. Persze remélem lesznek jelentkezők, és zúzunk egy Don-kanyart. Max 12 játékos fér el egy mapon, úgyhogy tessék majd jönni.

Sudden 2-höz kiváló modok vannak, de a legsimertebb és leghangulatosabba német RWM6.71. Kicsit körülményes felrakni de megéri a bajlódást. Szerintem nem reális mód, de mindenki szerint az. A miénk jobb lesz, bár az nem a sudden 2-höz van hanem a sudden strike resource warhoz. Msn-en segítek az RWM6.7-et felrakni semmi gond. Hatalmas mapok vannak hzzá és nagyon elit pályák. Pl. egy pályán el tudsz játszani akár egy hétig is, mert olyan bnyolultak, Én láttam pár RWM-es map forgatókönyvét, hát azt kell mondjam: tudnak valamit ezek a németek. Továbbá előnye az RWM-nek hogy milliónak játszák és gyakorlatilag bárki tud csatlakozni a régi játékoskhz. Magyar RWM-esek is vannak tudtmmal, én legalábbis ismerek párat. Ja és minden évben van RWM liga, és klánok meg minden.

A téli mód amit most bütykölök az már létező mód, mégpedig 2004-es, csak kicsit felturbózom, azaz belerakok új magyar unitokat, és pár módosítást eszközölök. Na meg készítek hozzá egy jó nagy téli pályát amin elférünk.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 08:17 #22261

• Liberator
És mi lesz a feladat? Elfoglalni a masodikvh.hu székházát?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 08:42 #22262

• koszta
Liberator írta:
És mi lesz a feladat? Elfoglalni a masodikvh.hu székházát?

Azt azért talán nem kellene.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 09:28 #22264

• Oberstgruppenführer
Engem is érdekel a dolog jó lenne egyet háborúzni veletek
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 11:00 #22266

• Zeki
egy totális háború, mi ?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 16:24 #22268

Na az király alig várom Bütyök
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 08 18:17 #22272

• HunBütyök
Megpróbálunk lemodellezni egy-egy híres ütközetet 1942-43 telén. Hogy ne csak beszéljünk róla hanem gyakorlatban is csináljunk valamit.

Amúgy ez nem a reális modunk lesz, ez egy régi md újrafeldolgzása lesz csupán a szórakozás miatt. Azért pőár dolgot módosítok rajta természetesen. De apáncéltörésnél lesznek érdekes dolgk, ami sztem nem fog feltűnni snekinek. Viszont aki játszott RCM2.7-tel vagy netalántán 2.8-cal annak furcsa lehet majd pár dolog.
De hangulatos lesz ne féljetek!

A project reality közben készül, azt kell mondjam hogy egyre jobban kezd kialakuli a koncepciója midne idők legvalósághűbb vh-s RTS-éhez.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 06:38 #22282

• HunBütyök
Na jól haladok ám, sztem hétvégénkészen leszek vele.

Közben megindult a fantáziám: magyaroknak akár Merkava IV-est is berakhatnék vagy Abramset, parancsnoki autó meg Porsche 911 turbot is berakhatnék vagy Audi A6-ost.

Na ez csak poén volt, de simán meg tudnám csinálni.
Elképzelitek hogy a T-38 (Pz.38(t)) harckocsink mellett aminek életereje 320 ott dübörög egy M1A1 Abrams 22000 életerővel?
Na ajd hétvégén remélem végzek.

Igyekszem a Don kanyari felszerelést összehzni a magyaroknak, után aha vicce skedvemben leszek meglepem a harcoló alakulatkat egy tűzpiros ferrarival
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 16:35 #22286

• HunBütyök
Hog yrettegjenek a leendő kis Jány Gusztávok és mini-Horthy-k íme egy kis ízelítő a leendő ivánkáim arzenáljából:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 16:35 #22287

• HunBütyök
Itt a másik csomag.

Na ki ismeri fel a képen lévő jószágokat? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 17:18 #22289

• Liberator
HunBütyök írta:
Itt a másik csomag.

Na ki ismeri fel a képen lévő jószágokat? A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.

KV-1-es és T-34-es ugye van rajta? A jobboldali valamilyen SU? Az a kicsike ami húzza a tankelhárítót az micsoda?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 17:29 #22290

• HunBütyök
A kicsi ami húzza az F-22-t az egy angol lend-leas euniversal carrier vontató. Amúgy Su-122 az a SU.
De KV-2, Kv-1, T-34/76 mod. 41 és 42 lesz a game-ben, tovább lend-lease Matilda és Valentine II, amcsi M3 Stuart. De tudjátok mit?
felsorolom majd a hétvégén.

De lesz pár unit ami most először szerepel a suddenben, pl. a cikkemben említett GMC ACKWX-353 3 tonnás teherkocsi.
Az húzza az első kis képen a 152 mm-es tarackágyút éppen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 17:31 #22291

2. kép hátsó sor balról jobbra: KV1 Zis teherautó SU 152 (?)

középen: KV2 Universal carrier (?) M3A1 Stuart

jobb elöl Valentine(?)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 09 18:40 #22292

• HunBütyök
Igen, van Zis-6 teherkocsi is, az viszi majd alőszert meg szereli a tankjaidat.
Universal carrier van de ezeket már írtam.
És Su-122 amit írtam szintén már.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 06:17 #22299

Csak így tovább Bütyök!
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.27 másodperc
Joomla templates by a4joomla