Jagdpanther írta:
panzer2 írta:
HunBütyök írta:
Arra gondoltam skack, hog yén is meglepnélek Benneteket valamivel.
Tudjátok mivel? Mivel tél van és karácsony, és bár hó nincsen, a már meglévő régi téli Sudden modunkat kicsi tmegbuherálnám és összedobnék egy jó kis 1942-43 téli csatát.És kéne egy jó nagyot multiznunk. Na mit szóltok?
És a mód gyakorlatilag egy masodikvh.hu-s exklúzív mod lenne csak német, magyar és szovjet unitokkal.
A kész verziót tokkal vonóval feltölteném valahová és csak le kéne töltenetek (Libinek és kosztának megvan a téli mód, tavaly toltuk vele, emlékeztek?), kicsomnagolntok és zúzhatnánk egy nagyot. Kosztáéknak csak pár file-t kéne felülírtniuk a régin.
Raknék be magyar 47 mm-es AT gunt, turánt, toldit stb... Mit szóltok? Ja meg pacikat is raknék be. Na?
Király! ajánlásodra most töltötem le a játékot és tetszik jó mondjuk a grafika elég gáz de maga a játék király én benn vagyokB)
És honnan lehet letölteni?
Ha elkészül a Masodikvh.hu Limited Christmas Edition (R) akkor majd adok linket. Persze remélem lesznek jelentkezők, és zúzunk egy Don-kanyart.
Max 12 játékos fér el egy mapon, úgyhogy tessék majd jönni.
Sudden 2-höz kiváló modok vannak, de a legsimertebb és leghangulatosabba német RWM6.71. Kicsit körülményes felrakni de megéri a bajlódást. Szerintem nem reális mód, de mindenki szerint az.
A miénk jobb lesz, bár az nem a sudden 2-höz van hanem a sudden strike resource warhoz. Msn-en segítek az RWM6.7-et felrakni semmi gond. Hatalmas mapok vannak hzzá és nagyon elit pályák. Pl. egy pályán el tudsz játszani akár egy hétig is, mert olyan bnyolultak, Én láttam pár RWM-es map forgatókönyvét, hát azt kell mondjam: tudnak valamit ezek a németek. Továbbá előnye az RWM-nek hogy milliónak játszák és gyakorlatilag bárki tud csatlakozni a régi játékoskhz. Magyar RWM-esek is vannak tudtmmal, én legalábbis ismerek párat. Ja és minden évben van RWM liga, és klánok meg minden.
A téli mód amit most bütykölök az már létező mód, mégpedig 2004-es, csak kicsit felturbózom, azaz belerakok új magyar unitokat, és pár módosítást eszközölök. Na meg készítek hozzá egy jó nagy téli pályát amin elférünk.