Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 16:29 #22304

• Zeki
Hát, még melyik fronton nem járt a Sudden, úgy circula callula?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 17:35 #22310

• HunBütyök
Na, a meglepi mód jól halad, hétvégén töltöm fel

Hogy a meglepit ne lásátk felnyomtam a map gammáját vagy milyét így csak az egységeket látjátok:

Fehérre meszelt csaba, toldi I és Turán I

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 17:40 #22311

És a legmagyarabb katonák.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 17:49 #22313

• HunBütyök
Zeki írta:
Hát, még melyik fronton nem járt a Sudden, úgy circula callula?

Sudden van földön-vízen -levegőben, és minden fronton.

Éppen úgy van kína vs japán 1939-ben, mint ausztrálok a sivatagban.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 18:16 #22314

• HunBütyök
Na csináltam pár screent pár új unitról:

Íme a félelemtes KV-2-es az előbb látot szaaldgáló huszárokkal.

Az útn lévő pacák a huszárok (voltak).

A Turán I-es kilőtte minden lövedékét a KV-2-re de azt meg sem karcolta a 40 mm-es löveg.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 10 18:17 #22315

• HunBütyök
És íme pár elkészült szovjet egység, köztük nagy kedvencem a T-35 és T-28.
Legalul a vízparton klátható egy T-40-es kétéltű könnyűharckocsi, egy T-26 és egy T-60 könnyűharckocsi. Továbbá az örök KV-1-es. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 06:33 #22328

• HunBütyök
Na egyre jobban halad a \"makettezés\". A meglepik is sorra készülnek.

Amúgy azt tervezem, hog yolasz, román, magyar és náci csapatkkal lehet majd zúzni a roszkikat. Én leszek román, hawk meg olasz, hogy ne legyünk túlerőben.

Viszon tleszögezem ha a magyar csapat heccből elkezd engem lőni csak azér tmert román vagyk (kis rasszisták! ) akkor kegyetlen bosszút állok. Ugyanis ne feledje a magyar csapat: a román 88-as töri ám a Turánokat!

U.i.: sajnlom, hogy Melezor tábornok (aki már elég jó sudden generális) gépe tönkrement.

J aés lesz kis bocskr ameg kapcáj ais rmánkáimnak, meg francia R-35 tankja, meg Pz.35(t)-je is. Igaz a T-34 ellen nem sokat ér ahogy az oalszok sem, de majd Hawkkal aknásítunk mindent. Na meg azért lesz tüzérségünk <br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-11 07:36
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 08:15 #22329

• Liberator
Durván néz ki ez a T-28. Hány emberesre tervezted Bütyi a játékot? Nekem beleraksz egy Liberatort?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 09:57 #22330

Liberator írta:
Durván néz ki ez a T-28. Hány emberesre tervezted Bütyi a játékot? Nekem beleraksz egy Liberatort?

Az túlerő lenne, de ha beraksz, akkor legyen magyar vadászpárduc is dögivel:lol:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 13:27 #22331

• Bazooka Joe
Hahaha ma új Internetet vezettek be hozzánk! Kb. 3X gyorsabb mint az előző, úgyhogy multiban megállíthatatlan leszek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 15:44 #22332

• HunBütyök
Annyira tervezem ahányan leszünk. Max 12 ember tud játszani egy pályán. Mondjuk a különböző alakulatk kidolgozása kemény lesz majd 12 emberre.

Pl. ha lesz egy Vörös október tankgyár a pályán az mindnekinek mást kell hogy adjon ha befglalja a gyárat.

Amúgy reális unitok lesznek csak azk amik 1942.novemberétől 1943 februárjáig voltak.
De horogkeresztes zászlóval letakart Panzer IV F2.

Mjad ha készen lesz a teljes unit list leírom ide.
Most egyelőre az lasz 47 mm-es semoventét kéne beraknom, a félelmetes 47 mm-es Böhler ágyúval.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 15:46 #22333

• HunBütyök
Várunk szeretettel mindekit amúgy. Lehet hogy régi a játék, lehet hogy csak 2D-s de nagyon szép lesz minden benne, ígérem.
Na meg melyik más PC-gameben lehet magyarokkal-románokkal-olaszokkal írtani a ruszkikat.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 19:31 #22340

Lehet hogy régi a játék, lehet hogy csak 2D-s de nagyon szép lesz minden benne, ígérem.

És egy stratégiai játékban nem a grafika a lényeg...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 11 20:31 #22341

• Zeki
Egy oldal mérkőzés jó lenne:woohoo:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 12 06:54 #22343

• HunBütyök
Hú, utolsó simításkatz végzem ma majd, után ameg készülhet a térkép. Az egységeknél az álcafestést nagyon eltaláltam. A fehér-barna-szürke és hasonló árnyalatok a járműveken és fegyvereken szenzációsak.
Próbaként eldugtam egy erdőben egy Krupp-Protze-t, egy 20 mm-es Flak 38-at, egy olasz L6/40 harckocsit, egy magyar Rába -Bakony tartályautót és egy Toldi I-t. És ha hiszitek ha nem nem lehetett őket meglátni. Csak akkor láttam ha van tt valami, amikr rámentem az egérrel.
Pl. ellenséges repcsivel nem tudják majd kiszúrni könnyen az egységeket. És valószínűnek tartom hog yezen infrmáéciók után mindenki az erdőket fogja támadni.

Na meg az orszok majd visszavonbuláskr fel tudják gyújtani a falvaikat.

Továbbá a tűz cefetül jól néz ki a fehér havon.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.28 másodperc
Joomla templates by a4joomla