Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 12 12:03 #22345

• HunBütyök
Na sikerült az első fatláis hibát összemoddlnm, úgyhogy a tegnapi állást kell folytatnom a francba!

De vígasztalásul egy ínycsiklandó fotó a román unitokról.

Román FAMO azaz Sd.Kfz.10 könnyű vontató
R-1 könnyű lovassági harckocsi (eredendően csehszlvák Lt. vz.34 két darab 7,92 mm-es ZB géppistával)
R-2 könnyűharckocsi (a jól ismert Lt. vz. 35 azaz Panzer 35(t), ami jó terepjáró képességekkel bír a havas terepen mivel szélesek a lánctalpai)
R-35 könnyő harckocsi, azaz a Francia renault R-35
105 m-es Schneider ágyú (kiváló tüzérségi anyag, jó nagy lőtávval ha jól tévedek olyan 25 km-re tud ellőni)
Zb-53 géppuska, egy megbízható cseh cucc
És francia redetú Laffly S-15 terepjáró tehergépkocsi sebesültszállító változata.
Amiket láthattok még az álcaháló, bunkerek, és lövészárok. Ez a felépített lövészárok, majd lesz olyan hgy csak a körvonalai látszódnak neki és szerelőautóval meg tudjátok építeni. Szétrombolni utána csak tüzérséggel lehet és egészen jó védelmet ad a katonáitoknak.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 12 14:29 #22347

• Zeki
Jól néz ki;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 07:06 #22374

• HunBütyök
Na hogy legyen, min csodálkzni, meg kicsit bíztassataok (tegnap kétszer kellett újrakezdenem a büdi kis német sd.kfz.251-esek miatt.) itt vann pár német egység. A tigris legyen meglepi. Bár sztem tutira nem volt a Dnnál Tigris, de azért a náciknak lesz belőle pár darab, hogy kicsit rágerjedjenek az emberek. Majd kölcsönadogatjuk egymásnak ha pkl. éppen a románkat támadja be a Vörös hadsereg, akkor majd a német játékos odadja nekem amíg visszaverem a támadást.

Még pár vontatót be kell raknom a játékba és még pár unitnak kell a téli séma, de de végülk is már 95%-nál tartok. Bár még ki kell szűrnöm melyik sd.kfz.251 a hibás. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 07:07 #22375

• HunBütyök
Íme pár egyéb járgány. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 07:30 #22377

Nagyon király Bütyök így tovább;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 08:30 #22382

• koszta
Nem néznek ki rosszul. Egy ilyen tüzérséggel azért már lehetne aprítani.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 12:07 #22395

• Oberstgruppenführer
Még panzer 1-is volt a donnál vagy mi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 13:09 #22399

• HunBütyök
Beraktam a panzer I-est mert kiképzőharckocsi volt. Gyakorlatilag ha panzer I-.gyel lövetsz egy háézat, akkor megy fel a sfőrök tapasztalata.
N ameg a dupla géppuska hazsnos lesz a szibériai elit alakulatokkal szemben.

Na most azt hiszem még pár gyalogság van csak vissza, meg a rmánoknak is berakni a Ford-Marmon teherkocsikat. Minden esetre 1942-es Opel-Blitz 3.6-6700A teherkocsikat raktam kedves szomszédainknak.

A szovjheteknek meg a tüzérségét generáloztam meg. Nem lesz gyenge.

Na aztán a berakott pár gyalogs után jöhetnek a repcsik. az még ma meglesz. És töltöm is fel
Továbbá a sudden 2 tutorial missonját megcsinálom erre a módra magyarul. Abból mindenki meg tudja majd tanulni a dolgokat. Ja és hogy mindenki örüljön, a tutorialban magyarokkal kell románokat ölni
Na haramosan rakok fel pár új screent. Közben Kosztát megkérem hgy törölje le a módot ami az FTP-n van, mert szeretzném ezt feltölteni helyette.

Továbbá kérdés:
magyarítás kell-e nektek vagy az angol nyelv jó?
Sajnos a magyarításnál ékezetek nem lehetnek, az a baj, tehát a magyar lövész az magyar lovesz lenne csak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 13:44 #22400

Szerintem az angol senkinek nem árthat meg, sőt....

De nekem mind1
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 14:02 #22401

• HunBütyök
Na hogy lássátok mitől kell félni:

B-4 203 mm-es nehéz tarack
Br-5 280 mm-es mozsárágyú
Sztalinyec lánctaplas traktorral és Komintern vontatóval.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 14:14 #22402

Attól a trakitól kéne félni?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 14:20 #22403

Szerintem is mindegy de azért legyen magyar még is azok vagyunk és körübelül mikor lesz kész mert nagyon várom hogy mindenkit lealázak:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 14:47 #22406

• Zeki
Hát, ha neked nem fáradtság akkor lehet magyar is...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 14:56 #22410

panzer2 írta:
Szerintem is mindegy de azért legyen magyar még is azok vagyunk és körübelül mikor lesz kész mert nagyon várom hogy mindenkit lealázak:laugh:

Van ego:lol:

Azt viszont már most kellene egyeztetni, hogy mikor ér rá mindenki.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 13 15:51 #22415

Jagdpanther írta:
panzer2 írta:

Van ego:lol:

Azt viszont már most kellene egyeztetni, hogy mikor ér rá mindenki.

Csak vicceltem
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.35 másodperc
Joomla templates by a4joomla