Na skacok, egészen jól haladok. Ami repülőkhöz találtam téli festést azt beraktam. nem lett valami sok, de a legfntosabb 1941-43 közötti dolgk bekerültek német és szovjet oldalról és sikerült levadásznom egy téli olasz SM.79 repülőt is. A többi olasz az nyári lesz sajnos
A gyalogság 99%-ban készen van, és a bicikli hiányzik még, meg az oalszknak a 47 mm-es löveggel felszerelt Semovente. Aztán lehet zúzni. Oktatópályát majd gyártok agame-hez, ha sikerül átemelnem a másik módból, illetve még térképet kell gyártanom amin zúzunk. De a héten már letölthető lesz a cucc.
legnagyobb bánatomra tudtmmal a rmán hadseregnek nem vlt kézi páncéltörő fegyvere 1941-43 között, csupán pár zsákmányolt ilyen-olyan páncéltörő puska.
Ha én leszek román, és jóbarátom olasz akkor nekem szovjet harckcsik ellen nem marad más mint a román 75 mm-es Vickers légvédelmi ágyú, a román Krupp model 36 88 mm-es légvédelmi ágyú (román Flak 36) és a 105 mm-es francia és német tarackok. Az oalszoknak a 105, 149 és 75 mm-es ágyúi is elég hatékonyak.
A németeknek raktam be tigrist, bár nem tudom hogy 42-43 telén voltak-e tigrisek arrafelé. Mjad a német csapat kap mutatóba pár darabot és majd egymásnak adogatjuk kölcsön.
A szovjetek bitang erősek mint mindig. Mindenből van nekik dögivel minden. A németeknél a megjelenő Pak-40 és a francia eredetű pak-97/38 lesz igazán hasznos, illetve a flak18/36 és Flak 41 (bár nem tudom hogy ez is volt-e arrafelé.
Magyraoknál a 100 mm-es tábori ágyú, a 149 mm-es tarack és a 8 cm-es bofrs légvédelmi ágyú lesz hasznos. Na meg a 7.65 mm-es (\"8 centis\") Skoda tábori tarack.
Érdekes lesz nagyon. És kiváló oktatóanyag, mellyel méltóképpen emlékezünk meg az 1941-43 közötti csatákról.