Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 16 16:16 #22777

Bocs CoD 6-tal nyomom már 5-ször végig játszotam veteránonB)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 05:49 #22827

• HunBütyök
Na most már tényleg a vége felé tartok a dolgoknak.
Most fejeztem be az olasz bersaglieriket téli ruhában.
Ők lesznek az olasz elit alakulat. Van belőlük tiszt, és géppisztolyos katona.
Na még a szibériaiak vannak vissza.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 06:36 #22829

KirályB)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 13:39 #22843

Bütyök!

Magyar egységeket is csinálsz? Milyen hadszínterek lesznek?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 15:28 #22844

Olvass vissza néhány oldalt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 15:53 #22845

• HunBütyök
Az RCM2.0 óta VANNAK magyar egységek a játékban.

Amúgy tudjátok mit nem értek? A Codename panzers nevű vidám játékot magyarok csinálják. Mi a fenéért nincsenek benne magyar egységek? Eg ymagyar PC játék készítő miért amerikai meg angol meg mittudménmilyen katonákat rak egy game-be? Na jó tudom: a prfit alényeg, nem a játék szeretete. Nerm lenne menő magyarokkal védeni a Don-kanyart és székely határőrökkel a Kárpátok hágióit.
Ellenben shermangyilkolászás, Normandia, Sztálingrád, Berlin elfoglalása az kell! Már a 100-adik bőrt nyúzzák le ezekről a dolgokról. A világháború annyira érdekes és összetett tzörténelmi eseménysorozat, hogy nem győznének a cégek annyi játékot készíteni ami az összes hadszínteret magába foglalná.
Nem is csak a stratégiai játékokra gondolok. Pl. játszottam a Brothers in arms-szal. Miért nem lehet egy hasonló játékot készíteni ahol mondjuk japánokkal pápua új gíneában ausztrálokat szedegetsz le arisaka puskával? Miért mindg ez a 4 nép van egy játékban: angol, amcsi, \"gonoszcsúfnáci\", szovjet, esetleg \"gonoszcsúfjapán\".

Na de visszatérve: az RCM2.0-2.5 az egy német srác műve volt. és ezekben a mi nymásunkr amegjelentek a magyarok, és finnek, kibővítve a már meglévő olasz és francia csapatokat. De ezek is hiányosak voltak még így is. Amikor átvettük az RCM módot, akkor kibővítettünk sok népet. Az RCM 2.6-2.7 már sokkal teljesebb volt. Az RCM2.8 jelenleg készülget és az RCM-től eltávolodva egy mégreálisabb módba is belefogtunk, a Prjekt realitiybe, ami mindennemű játékjelleget mellőzni fog. Igazából inkább RTS-Wargame keverék lesz, ami igazi csatamodellező mód lesz.

A most készülő téli RCM2.7 meg egy kiadatlan, csakis a másodikvh.hu oldalnak készülő karácsonyi ajándék mód lesz, olasz, román, magyar, német, szovjet egységekkel és csak 1941-43 között. Tehát nem lesz királytigris meg ilyesmi mivel akkor az nem volt még.

A korhűségre meg a Prioject realitynél megyünk rá, mert a játék több sémát fog tartalmazni és a bizonys sémákban csak az akkor lehetséges technikai eszközök állnak majd rendelkezésre. Pl. 1939-es lenygelországi harckban nem lesz Panzer IV F max Panzer IVD.
1944-45 nyugati fronts verzióban nem lesz panzer I és panzer II.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 17 16:21 #22846

• Zeki
Hát azért, mert világviszonylatban nem a magyar katonákra emlékeznek a legtöbben, nem a magyar katonák szerepe ugrik be egy embernek a második világháborúról.
Belerakhatták volna, de nekik gondolom nem érte meg.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 06:28 #22861

• HunBütyök
Elvéágeztem az utzolsó simításokat és lássatok csodát: nem működik. Úgyhogy meg kell keressem a hibát. Ami nem lesz egyszerű mert a legutóbb legalább 100 egységbe piszkáltam bele.
De rajta vagyok az ügyön.

A pályaszerkesztő működik szépen, a leírásban sem talál hibát, viszont az egységfájlokban igen. Hogy mi lehet a baj, nemtudom
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 10:49 #22863

Hát csak belesz@rt a technika ördöge ebbe is:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 14:22 #22874

• Zeki
Hát igen, lehet.
De majd meg lesz az a hiba
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 17:23 #22878

• HunBütyök
Na megvan a kis büdös! Tudjátok mi volt a baj? A Büdi kis Schwarzlose géppuska!

Na sebaj, végül is most ott tartok ahol tegnapelőtt tartottam. De lelkesedésem töretlen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 20:56 #22885

• HunBütyök
Na jó híreim vannak. Megérkeztek az első lend-lease szállítmányok Szovjetunióba. A szovjet hadvezetés örömmel fogadta szövetségeseinek segítségét, és a kis szovjet crew-k nagyon boldogan ültek bele a vadiój Albion BY3N, a Bedford QLD, a Studebaker US-3 és Bedford OYD teherkcsikba.
Emellett Matilda és Valentine II harckocsit is kaptak valamint Tetrarchot, amitől nem voltak elragadtatva. Kaptak még M3 Lee-t is de az nincsen a képen.
Ezenkívűl amint látjátok Bedford QLD tartálykocsi is van, és M3 White felderítő páncéloztt gépkocsi is. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 18 20:58 #22886

• HunBütyök
Ja igen, és M3 félhernyó is van már és M3 Stuart is.

A teherkocsik amúgy amiket húznak:

A Studebaker US-3 az egy F-22-t vontat
A Bedford QLD egy 152 mm-es M-30 mod.38 gyalogsági tarackot
Az Albion BY3N egy 152 mm-es ML-20 tarackot, a Bedford YD pedig egy 122 mm-es A-19 tarackágyút.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 08:50 #22892

Állítólag a ruszkik utálták az angolszász tankokat.
A Grant-nek a megtisztelő \&quot;hét testvér koporsója\&quot; nevet adták:laugh:<br><br>Szerkesztette: Jagdpanther, Időpont: 2009-12-19 09:50
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 09:43 #22897

• HunBütyök
Igazából a Shermanokat szerették és a Veltenine-nal sem volt különösebb bajuk, főként a 6 fontos ágyúval felszerelt Valentineokkal. Továbbá a Churchill MK IV-et is kedvelték. Ezek közül pár darab még berlinig is eldöcögött.

Amiket viszont igazán szerettek a szovjetek, azok az angolszász teherkocsik voltak.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.26 másodperc
Joomla templates by a4joomla