Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 11:05 #22900

• HunBütyök
Íme kis kedvcsináló. Szerintem a grafika csodás lesz.

A képen éppen a magyar királyi tábori pánbcélshadosztály egyik Turán I közepes harckocsija üzemanyagot vételez egy Rába-Bakony tartálykocsiból. A magyar katonák meg lesnek nagyokat. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-19 12:07
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 13:07 #22905

• Zeki
Tényleg jó a grafika. Lesz olyan pálya ahol a játékos lesz túlerőbe...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 13:23 #22906

• koszta
Tetszik ez a kép komment
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 13:51 #22908

• HunBütyök
Zeki írta:
Tényleg jó a grafika. Lesz olyan pálya ahol a játékos lesz túlerőbe...

Ebből nem értek sokat.

Lehet csak azér tmert disznóvágás van nálunk és ittam némi pálinkát.
Nem: itt nem gép ellen harcolsz hanem a többi srác ellen. Gép ellen egyszerű harcolni.
Amúgy lesz olyan játékos aki túlerőben lesz: a szovjetek!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 14:59 #22916

Vannak lovasok király;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 15:07 #22917

Hányan lehet majd nyomni egy pályán? Másolt játékkal is lehet majd multizni? Ugyanis engem nagyon érdekelne egy multiplayeres adok-kapok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 16:30 #22924

• HunBütyök
Csak másolt játékkal lehet játszani, amihez majd adok linket. Max 12 ember zúzhat egy pályán. Pálya még nincsen, azt akkor csinálok amint készen vagyok.
Amúgy pár érdekes katonát raktam be felhasználva a régi egységeket (azokat a népeket felhazsnálva akik most nem lesznek benne a játékban). Íg ylesz például Mg 271(f) nehézgéppuska ami nem más mint a francia 13,2 mm-es francia Hotchkiss géppuska, ráadásul 13,2 mm-es páncéltörő géppuskalőszert használ. Nagyon jó gyalogság ellen és alacsonyan szálló repülőgépek ellen is.
Aztán lett még lenygel K98-assal felszerelt német, aki pluszban még 2 moltv kktélt is el tud dobni.
Kiváló gyalogsáot támgató fegyver a francia golyószóró.
Ezenkívül van német katona zsákmányolt SVT-40-nel és ppsh-41 géppisztollyal.

Van már román lángszórós rohamutász is.

A szovjet elit alakulatot a szibériai különítmény jelenti majd. Téli álcaruhában vannak, hosszú köpenyben, és van belőlük Ptdr-41-es, távcsöves Mosin Nagantos sniper, tiszt Nagant pisztollyal, és még van DP-28 géppuskás és sima Mosin Nagantos is. A szibériaiak gyorsabban futnak és nagybb az életerejük.
Magyaroknál a lovasság képviseli az elitet, a németeknél a Wafen SS. Képeket még rakok be hamarosan.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 18:42 #22932

• HunBütyök
Na srácok, örömmel jelentem be hogy elkészültem a meglepivel.
Még tudnék berakni egy rakás új egységet, de azt hiszem ami fontos az szinte mind megvan.

Pályák nincsenek a játékhoz, majd multizunk együtt, és megtanuljátok használni.

na egy pályát késztek, amin le van rakva minden egység és ki lehet őket próbálni.

A repülőgép behívást meg majd élőben megtanuljátok.

Addig hogy féljetek:
a képen a szibériai elit különítmény parancsnoka tart eligazítást a páncéloztt motorosszánkók vezetőinek.
nagyon aranyos kis masinák ezek, egy repülőgépmotor hajtja őket (repcsihangja is van neki amikor megy) 40 km/h-s sebességgel és egy DT géppuska van a tetején. Páncélzata vékony, csak a gyalogsági fegyverek tüzének áll ellent. Neve: Nkl-26.
Szeretni fogjátok. A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 20:08 #22938

Nem hiszem mert a németek vagy is én nem hiszem hogy őrülni fogok neki:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 20:10 #22939

Valamiről lemaradtam:

Hogyan osztjuk le, hogy ki kivel van?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 20:34 #22940

Nem tudom majd valaki megmondja de én a Németekel leszek:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 19 20:46 #22942

• HunBütyök
Úgy szoktunk játszani hog ymsn-en konferenciabeszélgetsében dumálunk előtte. Valószínűleg úgy játtszuk hogy a prfibb játéksok, akik már veteránk azok gyengébb népekkel lesznek.

mert hiába akar mindneki magyar lenni, ha 3 tapasztaltabb játékos szovjetekkel lesz akkor kb 10 perc lesz egy meccs az egy órás felkészülés után.

A suddenben úg yjáétszunk mi, hogy megbeszélünk egy óra felkészülési időt.
Tehát bejönnek a seregek a térképre. Mindenkinek a saját kis bagázsa. Megbeszéljükk melyik objektum melyik csapaté. Akkor elfoglaljuk az adott objektumokat (ezeket a térkép színes léghajókkal jelzi) a mi térfelünkön, az ellenség az övén.
Szépen felkészülünk. Ez inkább egy sakkmeccs csak real time strategy megvalósításban. Miközben felékészülünk a játék chatjén (amit ha akarjuk csak a szövetségeseink látnak) vagy közben skypeon vagy egyéb kommunikációs csatornán megdumáljuk a haditerveket.
Ja és ez csapatjáték, nem kell vetélkedni hog yki lő ki több harckocsit, a végső győzelem a fontos.
Továbbá a szövetségesnek mindig figyelni kell a másik szövetségesre és segíteni azt. Aztán ezek után közösen mindent meg tudsz csinálni amit egy igazi tábornok.
Sznlelhetsz visszavonulást, és a felsorakoztt 88-asok elé csalod a szovjeteket, vagy éppen szövetségesednek adsz tűztámogatást. Vagy bármit. Vagy ha valaki jelez hová kér bombázást, akkor te da bombázol egyet ha van bombázód.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-19 21:47
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 20 16:17 #22959

• Zeki
Bütyök, a régi (Alap) Sudden az kell ? Megvan De az küld el a linket majd, mert pl. amiket múltkor adtál azok már nincsenek sajnos meg....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 20 18:24 #22980

• HunBütyök
nem kell hozzá semmi: letöltöd és megy.

Már játszottunk is vele. Itt eg ykép amiér tkoszta engem meg fog büntetni, legalább minusz 10 szerkesztői ponttal:
Éppen Koszta román tankjai futottak össze a zuhogó hóesésben Ninja barátom T-34-eseivel.

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 20 18:31 #22986

• HunBütyök
amúgy a letöltőlink Kosztánál privátban kérhető el. és várunk midnenkit aharcmezőn. Téli ruhanemű, bundabugyi szükségeltetik.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.24 másodperc
Joomla templates by a4joomla