Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:06 #23726

• HunBütyök
csunyabácsi írta:
Amúgy kinek mi a kedvenc netes játéka?

Sudden Strike sorozat és a sudden motorral működő játékok.
a lista, rangsorban, kedvencség szerint. Amolyan Top 10:

1. Sudden strike Resource War - Real comabt modification 2.6-2.8

2. Sudden Strike Resource War - project reality - most készítjük

3. Sudden Strike II - Real Warfare Modification 6.71

4. Protivostjanie - Compulsion For Peace

5. Protivostojanie - Gulf War

6. Sudden Strike Resource War - Pacific warfare Modifikation 2.0

7. Sudden Strike Resource War - Liberation Mod 2.75

8. Sudden Strike II alap verzió

9. Sudden Strike I Forever

10. Protivostojanie - Evropa 2015

Mással nemnagyon játszom.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:09 #23727

Én CoD 6-al meg Arma 2-vel:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:10 #23728

Na meg GTA VI-el és Prototype-al:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:12 #23729

• HunBütyök
Oberstgruppenführer írta:
Igazából ezek az árkád játékok mint a Battlefield-Forgotten Hope pont azért jók mert megfelelnek azoknak is akik szeretik a történelmet és azoknak is akik csak lövöldözni szeretnek. ez a 4 emberes lövegkezelés meg nem állja meg a helyét mert aki csak töltögeti az ágyút az nem élvezi a játékot és kevés ilyen fanatikus van mint te aki azzal is jól elvan. Amúgy én is ilyen fanatikus vagyok nem egyszer előfordult Távol keleti hadszinteres pályákon amikor neten játszottam ,hogy beültem az anyahajó repülőliftjéhez és azt kezeltem. A játékosok beszáltak a gépekbe rágurultak a liftre én meg felemeltem őket a felszállófedélzetre aztán már mehettek is. így nekünk általában dupla annyi gépünk volt a levegőben mint a Japánoknak mert ők nem csinálták ugyan ezt. Így az ott úgy nézett ki, hogy rágurult a liftre kiszállt beült a liftkezelő helyre felemelte, felgyalogolt a fedélzetre megint beszállt és elrepült de sokszor előfordul, hogy mire felérsz elvitték a gépedet mások .

Monco,Joe töltsétek le a Forgotten Hope mod-ot Battlefieldhez van két német szerver is a neten:Thedamnedpriest,Pixelfighter. ez a nevük péntektől vasárnapig meg szokott lenni a 30player minimum de estére mindig eléri a 64-et.

Na látod ezt szeretem! Amikor csapatban egymást segítjük.
Néha a legpitibbnek tűnö dolgknak is nagy jelentősége van a háborúban, nem csupán a lövegkezelőknek.
Példuál az amcsik csak shermannel meg légierővel nem nyertek volna. kelett hozzá a sok teherkocsi, a sfőrük, a reptéri kiszlgálószemélyzet, akár a bombákkal megrakott pótkocsit húzó kis szállítójármű is.

Amúgy pár napja mi úgy harcoltunk Liberatorral hg yén figyeltem helyette sok dlgra és adtam aűz utasításokat. Ő kezelte a KV-2-t én meg adtam a parancsokat.
De akkor örülök hogy vannak olyan játékok, ahol meg lehet ezt valósítani. És a liftkezelőkre is nagy szükség van egy anyahajón, nem csak pilótákra! Úgy ahogy mondod!

Én amúgy egy olyan harckcsiszimulátornak is örülnék ahl mondjuk úg ymultiznánk, hg yén vagyk sofőr, te lövegkezelő, valaki más tölti a löveget, cvan aki rádiós és a többi harckocsival tartja a kapcslatt. Igazi csapatjáték lenne. és egyben társasjáték is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:22 #23731

• HunBütyök
amúgy arra gondltam hirtelen, hogy valaki miért nem moddolja meg ezeket a lövöldözős játékokat is? Sokkal jbbak lennének ha készülnének hzzá izgalmas módok. de nem?
Pl. pár magyar srác igazámn csinálhatna egy Battlefield 1939-et, vagy Battlefield 1944 Hungary-t. Alföldön lehetnél pl. magyar huszár.

és figyuzzatok jut eszembe még. olyan lövöldözőshöz hasonló FPS-t nem ismertek ahl mondjuk középkori emberke vagy? És számszeríjjal, karddal kell harcolnod. hm? Szerintem az is állati lehet. felkapsz egy pallost és csapkodod le mórokat pl. Jeruzsálemben.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-23 20:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:27 #23735

• Liberator
HunBütyök írta:
Igazából ezek az árkád játékok mint a Battlefield-Forgotten Hope pont azért jók mert megfelelnek azoknak is akik szeretik a történelmet és azoknak is akik csak lövöldözni szeretnek. ez a 4 emberes lövegkezelés meg nem állja meg a helyét mert aki csak töltögeti az ágyút az nem élvezi a játékot és kevés ilyen fanatikus van mint te aki azzal is jól elvan. Amúgy én is ilyen fanatikus vagyok nem egyszer előfordult Távol keleti hadszinteres pályákon amikor neten játszottam ,hogy beültem az anyahajó repülőliftjéhez és azt kezeltem. A játékosok beszáltak a gépekbe rágurultak a liftre én meg felemeltem őket a felszállófedélzetre aztán már mehettek is. így nekünk általában dupla annyi gépünk volt a levegőben mint a Japánoknak mert ők nem csinálták ugyan ezt. Így az ott úgy nézett ki, hogy rágurult a liftre kiszállt beült a liftkezelő helyre felemelte, felgyalogolt a fedélzetre megint beszállt és elrepült de sokszor előfordul, hogy mire felérsz elvitték a gépedet mások .

Monco,Joe töltsétek le a Forgotten Hope mod-ot Battlefieldhez van két német szerver is a neten:Thedamnedpriest,Pixelfighter. ez a nevük péntektől vasárnapig meg szokott lenni a 30player minimum de estére mindig eléri a 64-et.

Na látod ezt szeretem! Amikor csapatban egymást segítjük.
Néha a legpitibbnek tűnö dolgknak is nagy jelentősége van a háborúban, nem csupán a lövegkezelőknek.
Példuál az amcsik csak shermannel meg légierővel nem nyertek volna. kelett hozzá a sok teherkocsi, a sfőrük, a reptéri kiszlgálószemélyzet, akár a bombákkal megrakott pótkocsit húzó kis szállítójármű is.

Amúgy pár napja mi úgy harcoltunk Liberatorral hg yén figyeltem helyette sok dlgra és adtam aűz utasításokat. Ő kezelte a KV-2-t én meg adtam a parancsokat.
De akkor örülök hogy vannak olyan játékok, ahol meg lehet ezt valósítani. És a liftkezelőkre is nagy szükség van egy anyahajón, nem csak pilótákra! Úgy ahogy mondod!

Én amúgy egy olyan harckcsiszimulátornak is örülnék ahl mondjuk úg ymultiznánk, hg yén vagyk sofőr, te lövegkezelő, valaki más tölti a löveget, cvan aki rádiós és a többi harckocsival tartja a kapcslatt. Igazi csapatjáték lenne. és egyben társasjáték is.

Ezt még párosítanád egy Skype-os beszélgetéssel és kész is lenne egy valósághű játék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:31 #23737

HunBütyök írta:
amúgy arra gondltam hirtelen, hogy valaki miért nem moddolja meg ezeket a lövöldözős játékokat is? Sokkal jbbak lennének ha készülnének hzzá izgalmas módok. de nem?
Pl. pár magyar srác igazámn csinálhatna egy Battlefield 1939-et, vagy Battlefield 1944 Hungary-t. Alföldön lehetnél pl. magyar huszár.

és figyuzzatok jut eszembe még. olyan lövöldözőshöz hasonló FPS-t nem ismertek ahl mondjuk középkori emberke vagy? És számszeríjjal, karddal kell harcolnod. hm? Szerintem az is állati lehet. felkapsz egy pallost és csapkodod le mórokat pl. Jeruzsálemben.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-23 20:22

De van Bütyök Mount and Blade ajánlom
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:38 #23740

Cod 5 verhetetlen szerintem Mondjuk meg nézném a 6ot
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 19:38 #23741

• HunBütyök
panzer2 írta:
HunBütyök írta:

és figyuzzatok jut eszembe még. olyan lövöldözőshöz hasonló FPS-t nem ismertek ahl mondjuk középkori emberke vagy? És számszeríjjal, karddal kell harcolnod. hm? Szerintem az is állati lehet. felkapsz egy pallost és csapkodod le mórokat pl. Jeruzsálemben.&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-23 20:22

De van Bütyök Mount and Blade ajánlom

és az középkori FPS? ÁÁÁÁ rákeresek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 20:26 #23750

• Oberstgruppenführer
A Battlefield Forgotten hope-hoz van amúgy magyar map is van rajta TOldi meg Nimród meg Tas harckocsi meg asszem Zrínyi is. Az oroszoknak meg T34/85 meg Szu-152 van azon a mapon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 20:40 #23753

• HunBütyök
wow! és lehet vezetni is őket? Tas nem is volt csak prtotípus. De sebaj ha magyar az a lényeg! É smilyen fegyverek vannak benne, 35M puska? 34M stange golyószóró (magyar Mg-34)? 39M/A király géppisztoly?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 20:43 #23754

A Battlefield Forgotten hope-hoz van amúgy magyar map is van rajta TOldi meg Nimród meg Tas harckocsi meg asszem Zrínyi is. Az oroszoknak meg T34/85 meg Szu-152 van azon a mapon.

Sok esélyt kaptunk:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 20:52 #23755

• HunBütyök
Amúgy nem ISU-152? mert Su-152 csak kurszknál volt tudtommal. Az KV alvázon vlt, az ISU meg sztálin alvázon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 23 22:45 #23791

• HunBütyök
ja nem is mondtam: délután jagdpanther legyőzött. hatalma sbaklövést követtem el.

Amúgy utálom a Tigriseket!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 24 08:09 #23831

• Zeki
Kérnénk egy haditudósítást!
Fogadjunk, hogy hátba támadott igaz?
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.34 másodperc
Joomla templates by a4joomla