Oberstgruppenführer írta:
Igazából ezek az árkád játékok mint a Battlefield-Forgotten Hope pont azért jók mert megfelelnek azoknak is akik szeretik a történelmet és azoknak is akik csak lövöldözni szeretnek. ez a 4 emberes lövegkezelés meg nem állja meg a helyét mert aki csak töltögeti az ágyút az nem élvezi a játékot és kevés ilyen fanatikus van mint te aki azzal is jól elvan. Amúgy én is ilyen fanatikus vagyok nem egyszer előfordult Távol keleti hadszinteres pályákon amikor neten játszottam ,hogy beültem az anyahajó repülőliftjéhez és azt kezeltem. A játékosok beszáltak a gépekbe rágurultak a liftre én meg felemeltem őket a felszállófedélzetre aztán már mehettek is. így nekünk általában dupla annyi gépünk volt a levegőben mint a Japánoknak mert ők nem csinálták ugyan ezt. Így az ott úgy nézett ki, hogy rágurult a liftre kiszállt beült a liftkezelő helyre felemelte, felgyalogolt a fedélzetre megint beszállt és elrepült de sokszor előfordul, hogy mire felérsz elvitték a gépedet mások
.
Monco,Joe töltsétek le a Forgotten Hope mod-ot Battlefieldhez van két német szerver is a neten:Thedamnedpriest,Pixelfighter. ez a nevük péntektől vasárnapig meg szokott lenni a 30player minimum de estére mindig eléri a 64-et.
Na látod ezt szeretem! Amikor csapatban egymást segítjük.
Néha a legpitibbnek tűnö dolgknak is nagy jelentősége van a háborúban, nem csupán a lövegkezelőknek.
Példuál az amcsik csak shermannel meg légierővel nem nyertek volna. kelett hozzá a sok teherkocsi, a sfőrük, a reptéri kiszlgálószemélyzet, akár a bombákkal megrakott pótkocsit húzó kis szállítójármű is.
Amúgy pár napja mi úgy harcoltunk Liberatorral hg yén figyeltem helyette sok dlgra és adtam aűz utasításokat. Ő kezelte a KV-2-t én meg adtam a parancsokat.
De akkor örülök hogy vannak olyan játékok, ahol meg lehet ezt valósítani. És a liftkezelőkre is nagy szükség van egy anyahajón, nem csak pilótákra! Úgy ahogy mondod!
Én amúgy egy olyan harckcsiszimulátornak is örülnék ahl mondjuk úg ymultiznánk, hg yén vagyk sofőr, te lövegkezelő, valaki más tölti a löveget, cvan aki rádiós és a többi harckocsival tartja a kapcslatt. Igazi csapatjáték lenne. és egyben társasjáték is.