Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 26 21:12 #23983

Nagy királyság ez a Sudden Strike, még olvasni is jó beszámolókat a csatáitokról! Viszont én annó abbahagytam, rájöttem nem lennék jó Rommel vagy nem tudom.. Szóval SS2 német campaign, adnak rengeteg gyönyörű páncélost panzer iv-v-vi osok, a gyönyörűségtől lepetézik az ember. Viszont ami gáz, vegyél be egy orosz falut, rengeteg kis ház van benne, legrosszabb tele jól elhelyezett tüzérséggel, és rengeteg megbújó prédára vágyó t34esekkel akik még egymást is fedezik. Ilyen állásokat hogy a búsba vegyem be viszonylag kis veszteségekkel? Lehet bennem van a hiba, improvizatív kézség, hatodik érzék??? A helyzetfelismerés kézségének a hiánya??? Normális esetben úgy veszem be a falut, gyalogság előre, hátuk mögött páncélos fedezet...De a gyalogosok ebben a felderítő csatában olyan gyorsan hullanak(egy felderített tüzérségi állás-minusz egy gyalogos) hogy hamar ott állok hogy nincs senkim már. Aztán mehetek támadni vakvilágba páncélosokkal.... Tisztjeim binocularokkal okés, távolabb látnak, viszont ha az orosz állásba is is tiszt van, kilőnek. Most az lenne a játéknak a lényege, teszem fel küldöd előre a tisztet meglát valamit kilövik, aztán visszatöltöd mielőtt indítottad a katonát, és ahol meglátta az ellenséget távolból megküldöd tüzérséggel?Ez lenne a lényege, mert ha igen elég gáz..... Egyébként valamit szarul csinálok szerintem arra nem kell emlékeztetnetek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 08:43 #23988

• HunBütyök
A Sudden 2 össze scampaignát végigvittem és még a cefetül nehéz Resource war-ét is a bugok ellenére.
A sudden 2-ben a titok a gyalogság a tankok tetején, és kinyitni a tank tetejét hogy kinézzen belőle az emberke.
Gyakorlatilag sudden 2-ben a tankoknak van eg yalap látótávja, ami azt hiszem 10 10 ehhez jön a marcsightbonus, ami +4 +4, és plusz a transportbónusz, ami meg +2 +2. Ez így összesen összeadva 16 156. A sima sudden 2 gyalogos ha jól emlékszem 12-t lát. Továbbá mesterlövész és tiszt távcsővel, és tüzérség.

Resource warban az mégnehezebb, ráadául ott végtelenítve vannak az erősítések. Ha nyerni akarsz ki kell figyelned hol jön be az ellenség erősítése a pályára és el kell torlaszolnod üres járművekkel.

Amúgy ezt felejtsd el, mert mi móddal játszunk, és ez teljesen más. Továbbá összfegyvernem van. A házakat a tüzérség úgy kapja szét mint foxi a lábtörlőt. N ameg élő ellenfél ellen más játszani mint gép ellen. Úgyhogy egy próbát tégy vele. Várunk a fronton. Bundabugyi, usanka kötelező mert ez csakis téli
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 08:48 #23990

• Zeki
Jaj, de jó lett volna ha én is ott vagyok
Bütyök a Zeppelineknek mi a szerepe a játékban? azokat kell elfoglalni, vagy a tényleges szerepük, hogy légi blokádot alkossanak?
Remélem legközelebb játszunk egyet...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 08:51 #23991

• HunBütyök
Továbbá le lejhet figyelni az ellenség tüzérségét, ha hallod hol sütik el az ágyúkat. Multiplayerben is fonto smozzanat ez, mármint az elelnség tüzérségi állásainak felmérése és megsemmisítése.
Viszont a sima alap suddenek nem valósak. Nagyon sk gyermekbetegséggel küzdenek. midn egységek összetételében, mind harcászati értelemben. Az el v az suddenben, hogy minden játékosnak legyen midneből egy pici, nem számít az hogy panzer I nem szolgált már a fronton 1945-ben, és nem gond ha Harkovba 1942-be Vadásztigris döcög be. Szóval tipikus világháborús stratégia lenne. Viszont van hozzá kismillió mód, amikkel eszméletlen jó. Ráadásul a módokban az egységek is szebbek.

Amúgy a sudden támadás lényege: tüzérségi előkészítés, légiefelderítés, gyalogság tankokkal, egy jó panzerkeil s hadd szóljon. Továbbá lehet zsákmányolni például nehézpuskával, és mesterlövészpuskával.
Volt egy single player pálya, a V2, szvjetekkel kellett benne átkelni a folyón és V2 rakétákat megsemmisíteni. Na abban szovjetekkel egész német nehézpáncéls hadsztályt összezsákmányoltam anno.

Ja és a tapaszatalat sokat számít. 1000-e stapaszatraltú sofőröket úg ytudsz kiképezni, hogy fgsz két lőszeres autót amikből fogytt már ki lőszer és egymásba töltöd alőszert. A kezelők tapasztalata megy fel szépen. Amikor 1000 lett akkor kiveszed őket és már van is 4 profi harckcsizód. Ezeket bele egy tigrisbe, tető kinyit, pár ember rácsücsül, esetleg elé eg ytiszt távcsővel meg egy mesterlövész és már mehet is.
Én Berlint 5 T-34/85-tel foglaltam el.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 08:53 #23992

• HunBütyök
Zeki írta:
Jaj, de jó lett volna ha én is ott vagyok
Bütyök a Zeppelineknek mi a szerepe a játékban? azokat kell elfoglalni, vagy a tényleges szerepük, hogy légi blokádot alkossanak?
Remélem legközelebb játszunk egyet...

Azok csak jelzések, hogy azokat kell elfoglalni. Azk egy-egy fontos terülketet jeleznek. A modernkori suddenben kis dekratív mai hőlégbalonk vannak. Nagyon aranyosak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 09:39 #23993

Köszi a tanácsokat HunBütyök. Ebben az a vicc hogy azt se tudtam hogy ki lehet nyitni a tank fedelét, és kikukkantani. Ebben az esetben viszont egész jó lehet, új távlatokat nyit meg nekem, ez az \"óriási\" újdonság. Ünnepek után előkapom megint,aztán kíváncsi leszek mire jutok, köszi a tanácsokat. Egyébként nagyon bejött a játék. De ezek miatt csak védekezni szerettem nagyon, adnak tüzérséget egy maréknyi embert néhány tankot, aztán védj be egy frontszakaszt. Elhelyezgetni lövegeket, egységeket, ilyen defenzív dolgokat csinálni szerettem, nincs meg bennem az a tipikus német hév, inkább olyan franciás vagyok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 10:02 #23994

Én is védekezni szeretek amikor támadok Bütyök tankjai szét lőnek na meg a szovjet ML 20-asok kegyetlenek:laugh:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 11:35 #23997

• Zeki
BR-18 Heavy Moriar-hoz van vontató?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 12:06 #23998

• HunBütyök
Azt nem lehet húzni az statikus ágyú.
Keres rá vikipedián. valóságban 3-4 részben szállították, hasonlóan a magyar 31 cm-es mozsárhoz. (A magyar 31 cm-es Skod amszár és a Br-18 amúgy rokonok. A szvjeteknek amúgy azt hiszen 4 darab volt belőle összesen, neünk meg lyan 10-12. De a donnál a mieink odavezstek. A szvjeteké tmeg a németek semisítették meg.

A játékban nem nagyon van Br-18, ez is csak ott maradt a játékban mert én bennhagytam.
A B-4 és a br-5 viszont szuperek. Az utóbbi direktben is tud lőni.

itt 5 perc 45 másodpercnél láthatod is.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 12:11 #23999

• HunBütyök
Lol, találtam onmőködő rádiótávirányítású öntöltö digitálisan vezérelt, robot ML-20-asokat a Battlefield 42 egyik módjában. Nagyon jó!

Akármilyen pofás is de legalább 8 mókus kéne mögé akik kezelik.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 12:31 #24000

• HunBütyök
panzer2 írta:
Én is védekezni szeretek amikor támadok Bütyök tankjai szét lőnek na meg a szovjet ML 20-asok kegyetlenek:laugh:

Kis történelmi adalék. Sajnos sk játékban nem veszik figyelembe pár dolog realitását. Általában mindig a német cuccok a jók, a németeknek vannak legerősebb egységeik. Ilyenekkel próbálnak minél nagyobb eladáskat elérni a készítők. Igazából lelketlen játékok ezek és történelmileg bugyuták.
A mi módunkban a szovjet és talán az amerikai tüzérség a legjobb. A német tüzérség sem rossz. Viszont tudnunk kell, hogy a német tüzérség nem kapott lyan nagy hangsúlyt a vh-ban, mint a szovjet. A németek bíztak a Blitzkriegben és a tüzérség szerepkörét inkább zuhanóbombázókra és egyéb légi támogató eszközökre bízták (földet támadó csatarepülők stb). A szovjetek kicsit első vh-s módon gondolkoztak, miszerint a nagy tömegtámadás leghatékonyabb támogatására a viszonylag olcsón és egyszerűen kezelhető tüzérség alegalkalmasabb. A szovjetek a két világháború között elég sok tüzérségi eszközt fejlesztettek ki, és ez a twendencia nem állt meg, mivel még 1943-ban is fejlesztgettek dolgkat. Pl. a D-1 tarackot.
De 1940-es gyártmány az M-30 könnyű gyalogsági tarack is. Ami 152 mm-ével a német Sig-33-hoz hasonlatoss leginkább.
Az A-19, az ML-20 az F-22 (ez hadosztályágyú volt (ez egyfajta ketegória a szovjeteknél, de minden tüzérségi eszköz be volt sorozva ezredágyú, hadosztály ágyú, hadseregágyú stb kategóriába) ezek mind mindkiváló fegyverek voltak. Az Ml-20 könnyebb volt mint a német sFH 18 és sokkal igénytelenebb is annál, ami gyorsabb előkészítést, gyorsabb karbantartást tett lehetővé. és kisebb súly amiatt sokkal mobilabb is volt annál.

Igazából suddenben a szovjetek a legerősebbek nálunk mindig, és 1941-42-43-ban a haditechnikájuknak sincsen párja, köszönhetően a T-34 és KV harckocsiknak. A Tigrisek ekkor még nemigen voltak a hadszíntéren (mármint 1941-42-ben) a Párducot meg éppebn tervezgették ekkor.
és bár suddenben a T-34 ágyúja gyengébb mint a hosszú csövű panzer Iv-esé, de döntött páncélj amiatt halálos találatot minimum 2 vagy 3. lövésre kaphat be. Az első lövedék szinte midnen esetben csak sebzi őt ha L43 vagy L48-as 75 mm-esből kapja, de ezt még kibírja a T-34 annak ellenér ehogy a HP-ja lement. A második és haramndik lövés már kivégzi. De legalább a kezelőknek van esélye elmenekülni amig ujratölt egy panzer IV F2 vagy G. (A 40 fokban döntött homlokpáncélzat 160% védelmet biztosít szemből.)

Mondjuk ez tökéletesítve lesz az új módunkban, na azzal majd odacsapunk rendesen. És azt hiszem a legvalósabb vh-s játék lesz.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 12:35 #24001

Szeritnem már a 2.7 is a legvalósabbak között van;)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 12:44 #24002

• HunBütyök
Nem, sajnos van benne sok bug, és sok finomítani való is.
Mondjuk valóságosságban a mai PC-s játékok mindegyikét magasan übereljük. De mint mondtam ez azér tvan mert nem pénzért csináljuk hanem szeretetből. és nem szoftverfejlesztők vagyunk hanem masdikvh fanatikusok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 13:02 #24003

HunBütyök írta:
Nem, sajnos van benne sok bug, és sok finomítani való is.
Mondjuk valóságosságban a mai PC-s játékok mindegyikét magasan übereljük. De mint mondtam ez azér tvan mert nem pénzért csináljuk hanem szeretetből. és nem szoftverfejlesztők vagyunk hanem masdikvh fanatikusok.

2. vh fanatikusok, akik szeretnének végre egy reális játékot, de mivel nem találtak, inkább csináltak egyet:)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 27 13:03 #24004

• HunBütyök
Most nézzétek meg ezt. Nem tudom milyen játék de borzalom:

Ez pedig kifejezetten ronda.

Ez is mókás. Odamennek az emberkék a tank elé. Az géppuskázza őket. Meg sem kottyan nekik. Rájuk is lő, egyik embert lelövik ágyúval, a tőle 1 méterre állónak semmi baja. Hát nem tudom... Ha 56-ban így harcoltak volna a pesti srácok, akkor 3 szovjetuniót is feltartóztattunk volna, sőt a fehér házon is magyar zászló lengene.

Amúgy sok ember a történelmet, például a második világháborút ezekből a játékokból ismeri. Játszik ilyenekkel és totálisan téves információkat talál bennük. Pl. mindig az hogy anémet cuccok a jók. Az igaz is hogy jók de önmagában az kevés. és ami előnyt szereztek a szuperségükkel, az annyi hátrányt is jelentett.<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2009-12-27 14:13
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.29 másodperc
Joomla templates by a4joomla