Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

TÉMA: Játékok

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 10:57 #24092

A cod 6-ban melyik mission tetszett a legjobban?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 11:01 #24096

• koszta
Ami nekem nagyon tetszett, amikor a falon kellett mászni (még az elején). Az egészen jó újításnak nézett ki. Aztán utána nagyon egysíkú lett szerintem a játék. Pl. tetszett először a falat berobbantom, belassul a játék, lövöldözni kell (bár kicsi Max Payne koppintás, de ez legyen a legkevesebb). De amikor majdnem minden pályán kellett többször is ilyet csinálni, az már nem tetszett... Unalmassá vált. Aztán pl. a coduo-ban nagyon jó volt, amikor egy házat kellett védeni single playerben. Itt nem egyszer ugyanez a feladat... Igazából első pár pálya volt, ami igazán tetszett, aztán egyre kevésbé. A WAW sokkal jobban sikerült, illetve az MW 1 is.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2009-12-29 12:01
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 11:22 #24105

A united offensive elején a Bastogne-i pályák vannak igaz? Az elég jó volt. A cod 6-ban a repteres pálya is elég új, amikor terroristaként kell lekaszálni az egész repteret.... Először nem értettem.

Cod-ból az új II. világháborús részt várom (ha egyáltalán lesz)
Nekem az 5 nagyon tetszett, számtalanszor végigvittem, csak a csendes óceáni rész annyira nem hoz lázba.

Esetleg jöhetne a company of heroes-ból új rész. Azt még mindig nagyon szeretem.

Szerk: és persze ami számomra kihagyhatatlan lenne az a Brothers in arms új része! És a mafia 2.<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-12-29 12:23
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 11:44 #24110

• koszta
Én egy új Medal of Honornak jobban örülnék. Abból is inkább egy Pacific Assault szerűnek, az Airborne nem volt rossz, de a PA-t többször végigvittem és nagyon élveztem. Ilyen még a cod. A sima, az első. Az valami remekre sikeredett.

Igen, azt hiszem azok. Nem azt mondom, hogy a cod 6 egy rossz játék lenne, de többet vártam tőle. Bár az első rész óta folyamatosan csalódok a codokban...
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 12:01 #24116

Nekem a Cod-ból az 1, a UO, a 2 és az 5 ami nagyon tetszett.

Az 5-öt végignyomtad? Abban is van csendes óceáni rész.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 12:07 #24123

• koszta
Igen, az a WAW. Szerintem is ezek a jó részek kb. Meg a 4. is hozzávenném.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 16:07 #24137

Hansen írta:
Nekem a Cod-ból az 1, a UO, a 2 és az 5 ami nagyon tetszett.

Az 5-öt végignyomtad? Abban is van csendes óceáni rész.

Nekem is ezek a kedvenceim de a azért CoD 6 is 4-szer végigvittemB)
Na meg nálam GTA IV annál jobb játékal már nagyon rég játszotam amugy a Saboteurel nekem nagyon nem tetszik:sick:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 16:22 #24138

Én a 6-ot még nem játszottam végig.

A saboteur nem annyira jó sajnos amennyire lehetett volna. Pedig már nagyon vártam, de túlságosan elmásztak a valóságtól...

A gta 4 tényleg jó, amiatt vettem anno xbox 360-at. Pc-n már sajnos sok volt vele a gond, de még így is szeretem. Nagyon jól megcsinálták (no nem a hardveres optimalizálást...)<br><br>Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-12-29 17:24
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 16:51 #24139

• koszta
Hansen írta:

A saboteur nem annyira jó sajnos amennyire lehetett volna. Pedig már nagyon vártam, de túlságosan elmásztak a valóságtól...

A gta 4 tényleg jó, amiatt vettem anno xbox 360-at. Pc-n már sajnos sok volt vele a gond, de még így is szeretem. Nagyon jól megcsinálták (no nem a hardveres optimalizálást...)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-12-29 17:24

Szerintem nagyon hasonló lett a san andreashoz, grafikát tekintve fejlődtek sokat, viszont ezt a gép is megérzi erősen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 17:36 #24143

koszta írta:
Hansen írta:

A gta 4 tényleg jó, amiatt vettem anno xbox 360-at. Pc-n már sajnos sok volt vele a gond, de még így is szeretem. Nagyon jól megcsinálták (no nem a hardveres optimalizálást...)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Szerkesztette: Hansen, Időpont: 2009-12-29 17:24

Szerintem nagyon hasonló lett a san andreashoz, grafikát tekintve fejlődtek sokat, viszont ezt a gép is megérzi erősen.

Nem értek egyet nem hasónlit egyáltalán szerintem nagyon sokat újúlt csak maga az hogy rockstargame
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 17:41 #24147

Szerintem sem hasonlít a san andreas-ra. Bár ha azt nézzük mindegyik gta hasonlít egy kicsit a másikra.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 17:42 #24148

• koszta
Hát, szerintem az előző verzióakt összetették, felnyomták grafikát és kiadták új játékként. Szerintem a vice city volt a legjobb a GTA sorozatból.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 17:46 #24149

koszta írta:
Hát, szerintem az előző verzióakt összetették, felnyomták grafikát és kiadták új játékként. Szerintem a vice city volt a legjobb a GTA sorozatból.

Nekem eddig minden része tetszett. Ha jól emlékszem a gta london kivételével mindet végignyomtam, még a psp-re kijött részeket is: liberty city stories, vice city stories, chinatown wars. A san andreassal sokat játszottam, tetszett benne a hatalmas bejárható terület, és a sok apró újítás (na meg az ejtőernyőzés)
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 18:22 #24154

• Zeki
Mekkora Sudden parti volt ma . Kemény volt
Téma zárolva.

Válasz/Re:Háló Játék 2009 dec. 29 19:39 #24165

• Bazooka Joe
Sztoricentrikus lesz a Call of Duty: Vietnam?

Már javában készül a hetedik Call of Duty, ami a pletykák szerint a kegyetlen vietnami háborúban fog játszódni.

Most, hogy lassan túl vagyunk a mindenféle értelemben csúcsdöntő Modern Warfare 2-n, ideje beszélni a jövőre érkező új Call of Dutyról, amelyet az évek óta tartó hagyományokhoz híven a Treyarch csapata fejleszt.
Ezidáig annak rendje és módja szerint nagyon keveset tudunk a széria legújabb részéről, de egy pletyka szerint a hetedik CoD a sorozat számára ismeretlen terepen, a vietnami háborúban fog játszódni. A szóbeszédet természetesen a fejlesztők még nem erősítették meg, de a PlanetXbox360 egyik megbízható fülese elárult ezt-azt a folytatásról.

Az informátor szerint az új Call of Duty erősen történetvezérelt játék lesz, és komoly hangsúlyt fektet az egyes katonákra illetve az őket ért viszontagságokra és ha viszontagságokról és szenvedésről van szó a kegyetlen vietnámi háború több mint jó választás.

A PlanetXbox360 csapat egyébként azt is megtudta, hogy a Call of Duty: Vietnam (nem ez a végleges cím) csakúgy, mint az elődök, az inspirációt híres háborús filmekből meríti, mint például az Apokalipszis most, A szakasz, illetve az Acéllövedék.

Szóval lehet készíteni a pénztárcár, meg a gépet.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.30 másodperc
Joomla templates by a4joomla