2010.VI.29 15.45-19.50
Szmolenszk....
Hideg, és kemény tél volt, Adolf Hitler parancsára előre vonultunk a Szmolenszki utcákon át a város határáig. Déli irányból közelítettünk én Gergely von Glazek (Zeki) Nyugatnak indultam, tábornok társam UsDie von Oh hi (USD) Keletre indul csapataival. Olyan hideg volt, hogy a Panzer IV az ódon város alatt szikrázott a kristályos hidegben, s minden egyes méter után mint ha sóhajtott volna...
Bevetettem magam a nyugati erdőbe s ott terveztem támadást. UsDie von Oh hi tábornok erős védvonalat épített ki a keleti erdőtől a szmolenszki mezőföldekig. A szovjetek hamar rátették kezüket a város repterére és a vasútállomásra. Ez minket nem bosszantott hisz ott nem támadhattak az aknamező miatt. A szovjet Szenszejevics (szenszej) és Jaggurlejcs (Jagdpanther) kisebb támadásokat indított ellenünk kezdetben, a folyamatos tüzérségi tűztől tartva véletlenszerű lövésekkel igyekeztünk megsemmisíteni az ellenség lövegeit, ez jó módszernek ígérkezett. UsDie von Oh hi tábornok nagyszerűen érezte a tüzérség erejét és hatalmas sikereket ért el vele. Eközben egyesített támadást indítottunk Nyugaton ahol a 8.8-as ágyukkal nagy sikereket értem el. sikerült áttörnöm északi irányba, de itt egyesített KV támadás fogadott, UsDie von Oh hi tábornokkal karöltve legyőztük a KV-kat. A tábornok eközben erősnek látszó támadást szenvedett el, de a végére idézem: \"...LOL, ennyi volt
..\". Északon eközben elfoglaltam két ellenséges állast és erősítést kaptunk. 3 Tiger (panzer VI) jött segítségünkre, amikkel felszámoltuk a szovjetek állását, már csak a reptéren maradtak szovjet csapatok amikor Sztálin parancsának ellenkezve kapituláltak a tisztek. Elfogtuk a két szovjet tábornokot, győzelmünket megkoronázta az is, hogy Hitler Tábornaggyá léptette elő hűséges tisztjeit...
Német: Zeki, USD
Szovjet: Jagdpanther, Szenszej
[img size=150][/img]
A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.