Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 14:44 #51124

• Zeki
Koszta, Libi go játszani Kezdeni kellene...

No Hát igen én már nem félek a Tigristől, sőt már inkább ellopni akarom, mint sem kilőni.
De tényleg nem para cucc, a Semoventéktől jobban félek, meg a kis töltő kocsiktól... azok brutálisak, amikor észreveszem a szívinfarktus kerülget.... ott áll és tölteni akar, Jesszusom, elképesztő!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 15:32 #51125

• koi
Jaj,de jó csata volt ma!A felállás:don Biró és von Koi vs. McLiberator és lord Koszta.A Tengelyhatalmak győzedelmeskedtek a végén.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 17:50 #51126

• HunBütyök
jaja, egy egy homokdűne tetején a Semovente 90/53 az félelmetes... Mondjuk csak addig amig észre nem veszed.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 18:20 #51127

• koszta
koi írta:
Jaj,de jó csata volt ma!A felállás:don Biró és von Koi vs. McLiberator és lord Koszta.A Tengelyhatalmak győzedelmeskedtek a végén.

Jó csata volt, sajnos a szövetséges erők komoly vereséget szenvedtek. Pedig a reptérért küzdöttem végig, de mindhiába.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 18:22 #51128

• koszta
HunBütyök írta:
jaja, egy egy homokdűne tetején a Semovente 90/53 az félelmetes... Mondjuk csak addig amig észre nem veszed.

Van belőle még pár darab. Egész jópofák. Viszont Tigrisből nekem \"csak\" 4 db van...
Tényleg, olaszoknál milyen vadászgép van (van még vagy 5 db, egyet sem vetetem be...)?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 20:07 #51129

• HunBütyök
Az olaszoknak Macchi C.200-asa van. Egészen jó kis repülőgép és tud bombákat is szórni. És jó gyors is.

en.wikipedia.org/wiki/Macchi_C.200

nekem van még olyan 30 darab M4A1 és M3 közepe sharckocsim, egy zászlóaljnyi gépesített gyalogságom...
Egy üteg M1A1 Long Tom, meg megvan a Bíborszívvel 8-.szor kitüntetett és Medal of Honourral 20-szor kitüntetett 40 mm-es Bofors gépágyúm is.

1000-es taapszatalton egymaga elbánik a Bf-109-esekkel 14 gépet lőttem le vele.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 20:21 #51130

• koszta
Nem kell félni, nekem is van még egy pár tábori ágyúm. Mondjuk ezzel nem mondtam sok újat szerintem.<br><br>Szerkesztette: koszta, Időpont: 2011-01-09 21:22
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 20:28 #51131

• HunBütyök
Hát egy 149/35A-t kiszedtem, az tuti.

Mondjuk jók ezek az első vh-s eredetű olasz ágyúk, csak lassan lehet húzni őket, mert nem gépvontatásra vannak kitalálva, ezért csak 15-20 Km/h-val lehet húzni.

De nagyot szólnak...

Amúgy a morál nagyon fontos a háborúban. zeki egyre jobbakat mond... sajnos visszadni nem tudom, de akkorákat nevettem játék közben mint a csuda... Na meg az a hanglejtés...

\&quot;itt jönnek a Bishopjaim, jajj de cukik!\&quot;

Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 09 20:41 #51134

• Liberator
Nem tudom ki volt, de nagyon kis gonosz dolog volt bebújni a repterem melletti lövészárokba. Ja, meg elfoglalni a 15cm-es ágyúmat... Le is bombáztam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 06:13 #51135

• HunBütyök
Hát... ha nézted volna a topicot, már egyszer ezt eljátszottuk.

Most Zeki került meg a tengerparton. Na és már úton vannak a tengerparton a Churchill III gyalogsági harckocsik, ők fogják biztosítani a repteret. zeki biztosra megy.

A két partvédelmi ágyú közül egyik még megvan. Amúgy csak 105 mm-es francia Schneider Mle. 17 az.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 13:06 #51137

• Sven
no igen a vasárnapi kis csata nagyon jó volt.

Az elején rosszul kezdődött, olyannyira, hogy erőszakos harcfelderítésem után akkora ellentámadást kaptam, hogy majdnem mindenem megsemmisült. A Samoventék, meg a kis olasz tankok lufiként pukkadoztak ki. Szerencsére a ballonjaimat tartani tudtam meg egy tarackom is maradt.

Szöszmötölő gyalogsági felderítések után kb 3 rohammal sikerült a pálya közepe táján elfoglalni egy magaslatot amely a játék további részére nézve kulcsfontosságúvá vált.

Koi ügyesen védekezett délen, jelentős erőket lekötve, miközben én északon a város felől óvatosan lépegettem előre líbiai lövészeimmel.

Szerencsére a végére még maradt egy \&quot;szemesrepülőm\&quot; meg egy bombázóm amely kinyírva valaki tüzérségét komolyan elősegítette áttörésemet északon.

A végső rohamban egy raj líbiai lövész 2 német apc meg egy olasz páncékocsi vett részt.

Kiváló játék volt várom a következőt!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 13:11 #51138

• Sven
Apropó tigrisfrász a szombati II: ütközetben Bütyi egy Tigrisét 2X lőttem szemközt egy francia tábori tarackkal, még csak le sem lassult.

Játék közben rombolja ilyesmi a morált.

Dehát\' végülis\' a valóságban is valami ilyesmi volt nem?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 14:19 #51139

• Zeki
Igen Libi én már mindenhol ott vagyok a pályán, lehet félni, mennek a Churchill III gyalogsági harckocsik, de ez meglepi lett volna

Na és ami Kosztára vár... huh, hogy neki milyen botkezű tüzérei vannak, körbelőtték már az egységeimet, eddig csak 3 Valentint lőttek ki, mert ejtőernyősöket dobott középre....
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 14:48 #51140

• koszta
Zeki írta:
Igen Libi én már mindenhol ott vagyok a pályán, lehet félni, mennek a Churchill III gyalogsági harckocsik, de ez meglepi lett volna

Na és ami Kosztára vár... huh, hogy neki milyen botkezű tüzérei vannak, körbelőtték már az egységeimet, eddig csak 3 Valentint lőttek ki, mert ejtőernyősöket dobott középre....

Azok úgysem jók sokmindenre.
Olyan pontatlanul lő tüzérségem, ahova célzok, mindig kilométerekkel odébb csapódik be a lövedék.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 jan. 10 15:42 #51141

• HunBütyök
koszta írta:
Zeki írta:

Azok úgysem jók sokmindenre.
Olyan pontatlanul lő tüzérségem, ahova célzok, mindig kilométerekkel odébb csapódik be a lövedék.

Keress magas tapoasztalatú pixelmatyikat. 1000-es tapasztalatú pixelmatyi tüzérként +40% pontosság és újratültési sebesség akár.
Nekem 989 a tapasztalata a Long Tomok kezelőinek.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.42 másodperc
Joomla templates by a4joomla