Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Sudden Strike II
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Sudden Strike II

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 22 14:24 #53573

• Sven
Letöltöttem a lengyeles mod-ot

kiváló dizájn\'

Még hiányolok egy lengyel páncélvonatot, meg egy német csatahajót ami lőné a Westerplattét.

Alig várom a multit vele
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 22 18:28 #53593

• Zeki
Lesz lesz, nem kell aggódni, és lesznek meglepik!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 22 19:29 #53598

• HunBütyök
Ma akkora csata vol tmint a ház! Sven barátommal felidéztük az 5 évvel ezelőtti MP csatákat. Ketten voltunk lenygelek és 4-szeres túlerőben lévő német alakulat ellen védekeztünk sikeresen. Még nem ért véget a harc, a németek kifulladni látszanak, remélhetőleg az egyik 75 mm-es wz.02/29 tábori ágyúnk megmenekül.

Koi seregei egy Blitzkriegléssel próbálkoztak az elején a Luftwaffe BF-190-esei okoztak némi veszteséget, de inkáb bpazarlás volt ez a németek részéről.
Északi oldalon Koi keményen benyomult Sven állásaiba, de nagy vezsteségek árán megállítottuk, és visszanyomtuk olyan 45%-ban. Alul Norbi ügyködött, hosszadalmasan készült a támadásra, be is rombolt délen, de vesztéségei óriásiak javarészt a lenygel utászok aknász tevékenységének köszönghetően és a két 75 mm-es wz.02/29 tábori ágyúnak köszönhetően. Ebből egy odaveszett miután kilőtt 3 Pz. II-t, pár Pz38(t) és 35(t) és Pz. III harckocsit.

A lenygel páncéloserőket a hézagok eltorlaszolására vetettük be, veszteségeink 99%-osak. Egy darab 7TP van életben kicsit lerozzanva. Norbi páncéloserőiből csak egy Sd.Kfz. 231 (6 kerekű), egy 8 kerekű Sd.Kfz.231 és egy Panzer I van életben. A 7TP-vel ezeket próbálja Sven kipucolni a városból.

Na majd meglátjuk. A német tüzérség amúgy visztonylagh sértetlen, egyedül attól félünk, illetve valószínűleg valahol a térképen bújkál egy német gyalogsági harckocsi alakulat Panzer IV C és D harckocsikkal, mert azokból egy 1-et szedtünk ki ha jól emlékszem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 06:10 #53601

• HunBütyök
Valaki itt a fórumon mesélte hogy felvidéken lakik... Ki az a kis huncut, jelentkezzen nálam gyorsan! Lenne egy kis meló (nem, nem Slota lelövése egy távcsöves puskával). Mégpedig szlovák alap nyelvtudás kéne hozzá.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 07:26 #53602

• Sven
Hát igen óriási csata volt tegnap, megtapasztaltam milyen Blitzkrieg:angry:

A Messerekkel, Stukákkal támogatott teljes német sdkfz katalógus, skodák Pz.-ek hamarost letaroltak az északi magaslatokról. Ezt követően egységeim 80-át elveszítve visszavonultam Bütyök védelmi vonalai mögé.

Próbáltam összeszedni magamat de sajnos az éppen érkező erősítésem éppen egy páncélosroham közepébe érkezett ahol is lemészárolódtak.

A csata még nem dőlt el, bár tagadhatatlan a németek fölénye az állás alapján.

u.i.: Koi, Norbi bocs a kiszállásért, nem tehetek róla hazaparancsolt az asszony Köszönöm a játékot!Ha lesz kedvetek folytathatjuk!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 11:27 #53607

• koi
Jó volt,de(bocs a kifejezésért)állati végtermékké daráltál,és meghalt a Führer! Egyébként én támadok a páncélkocsikkal.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 15:27 #53612

• HunBütyök
Amúgy akárki akármit mond, így Tigris, úgy Tigris, ezektől a kis bogyótankoktól jobban félek mint Afrikában a Tigrisektől.
A Tigrist lőni kell amig le nem esik a lánca, majd légierő vagy tüzérség és hadd szokja.
Ellenben ezek a pöttöm német harckocsik (relatíve pöttöm, pl. a Tigrishez képest) annyian vannak mint a sáskák, gyorsak, nehéz őket eltalálni. Hiába szedek ki közülük 5-öt a 37 mm-es Bofors wz.36 pct ágyúval, jön helyettük még 8 darab.. Nagyon kis utálatos dögök amik 1939-ben hadrendben álltak.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 17:43 #53623

• Zeki
Pontosan! Ez az igazság. Néha egy elszabadult Panzer IV több bajt okoz, mint a Panzer VI.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 23 18:34 #53629

• koi
Ja,meg a lángszórós olasz harckicsik!Azokon még akkor is tudok nevetni,ha ellenségesek.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 05:58 #53645

• HunBütyök
Lengyel lovas kocsink van, és szeretjük is. Ném,eteknél azonban általános lovaskocsi még nincsen. A lengyelt nem akarom berakni nekik (Nem mintha nagy különbség lenne lovaskocsi és lovaskocsi között). Viszont a régi Long Range Modból láttam egy képet. Most próbálom megszerezni ezt a modellt:

A kép rejtve van vendégek elől, jelentkezz be vagy regisztrálj a megtekintéshez.
Csatolmányok:
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 16:59 #53662

• Zeki
Hamarosan elkészül Latsy. Jó kis csaták helyszíne lehet majd.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 18:59 #53679

• szenszej95
Zeki írta:
Hamarosan elkészül Latsy. Jó kis csaták helyszíne lehet majd.

Merem remélni Egyébként, a Pz. IV-nél veszélyesebb az R35, pláne ha van város, meg még egy R35 Igaz-e Bütyi?
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 19:16 #53680

• HunBütyök
Igen, az öntött-döntött 4 cm-es homlokpáncél az leküzdhetetlen akadály a bogyótankoknak. A Panzer IV a KwK37-tel könnyen töri viszont. Csak jellemző hogy sosem akkor van ott a Panzer IV amikor az R 35.
Amúgy előbb Zeki R35-ét seggbelőttem mert megfordult, úgy kivégeztem a Panzer 38(t)-kkel.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 19:28 #53681

• szenszej95
HunBütyök írta:
Igen, az öntött-döntött 4 cm-es homlokpáncél az leküzdhetetlen akadály a bogyótankoknak. A Panzer IV a KwK37-tel könnyen töri viszont. Csak jellemző hogy sosem akkor van ott a Panzer IV amikor az R 35.
Amúgy előbb Zeki R35-ét seggbelőttem mert megfordult, úgy kivégeztem a Panzer 38(t)-kkel.

Zeki, ne a kis bogyótank fenekét mutasd Én is mindig féltem, mikor megfordult... Mindig tolatni akartam vele, ez legtöbbször sikerült is. Meg Norbinak is, nem csak nekem.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Sudden Strike II 2011 feb. 24 19:28 #53682

• HunBütyök
A város mindig veszélyes harckocsik számára, pláne ha Papierkampfwagenekkel harcolunk.

Amúgy a lewngyel hadvezetésről kevesen tudják... A gépesített dandároknál egy-egy lángszórós század volt rendszerbe állítva. Ők nem csak a rohamutászok, rohamjárőrök fegyvereként hazsnálták elsősorban a lángszórót, hanem például városi harcban páncélelhárításra. Ezért egy lángszórós századhoz tartozott 3 szakasz és egy szakaszhoz 3 raj. Rajonként 3 lángszóróval.

Tényleg, ki ismeri a lengyel lángszórókat?

A Sender és Zielinski típusú lengyel lángszórók rendszeresítési neve érdekelne. Pl. Miotacz ognia wz.30.

A 30-at példának írtam be. A lengyel lángszórók használatáról és típusairól van infóm, de sajnos a rendszeresítési nevüket nem írják sehol.

A kérdés megválaszolását főként domigeritől és hakapeszitől várom, ők tájékozottabbak ki snépek eszközeiben. Esetleg Norbi még olvashatott róluk itt-ott.

Segítségeteket előre is köszönöm!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2011-02-24 20:30
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.33 másodperc
Joomla templates by a4joomla