Hú, srácok ne tudjátok meg mit alakítottunk ma. Megpróbáltam áttörni a mannerheim vonalat ismét. El van mentve a game majd folytatjuk.
Tele volt kalandokkal a küzdelem.
Pár érdekesség: előző harcból tanulva elsőosztályú logisztikai központokat hoztam létre. Képes voltam egy 512-s mapon átvánszorogni egy Kv-1-gyel és kettő Kv-2-vel. 4-szer kelltt tankolnom. Továbbá átdobtam a pálya másik oldalára egy egész szovjet bogyótank hadosztályt is. És meg sem érezte a logisztikai útvonalam!
Aztán ami nagyon jó volt. Betámadtam egy Kv-1gyel. Szenszej nem volt rest. Sdtt Molotov kokival a opfámra rendesen. lőször egy aknavető lövedék lekapta a Kv-1 lánctalpát. Ott dekkolt szegényem 1 percig. Aztán amikor megjavult, mentem tovább, ám két Moltov kokit bekaptam. Na a ketzelők nem bírták a hőséget. A Kv-1 üresn maradt megsérült, de még használható volt. Szenszj beleült a finnekkel és lkötötte a Kv-1-emet. Ez ráadásul egy 1000-es tapasztalatú Kv-1 volt. Nem kicsit lettem depi. Na aztán egy ellentámadással, amiben részt vett a két Kv-2 és még 20 bogyótank ( BT és T-26 mixtúra) betörtem a helsinki pályaudvarra. Zsákmányoltam két finn 76 mm-es ágyút (K02-eseket) meg egy rakat lőszert. a betörés sikeres volt, de meg kll erősítenem a vonalaimat.
Zekihez nagy véráldozat árárn sikerült benyomulnom. A Zeki-tábornok által védett territóium mág nem volt gyaloggalopp. Szenszinél kb 70%-osak voltak a veszteségeim, Zekinél olyan 95%. A finn légierő maradékai folyamatosan zavaró repüléseket hajtanak végre és a TB-3-asaimat nyírják álandóan a finn Brewster Buffalo repcsik. De a hátsó repteremről villámgyorsan előrehúztam egy 76 mm-s m.38 légvédelmi ágyút és gy 85 m-es m.39 légvédelmi ágyút. A tarackjaimat húzó két Komintern traktort fogtam be \"mobil\" légvédelemnek. Mindig húzzák a légvédelmi ágyúkat. Ha bejönnek a finn repcsik, mindig költözik a két nagy légvédelmi ágyú. Van mobil légvédelmem is, de a gaz teherautóra szerelt 4csövű maxim sz*rt sem ér mert a repcsik ha kiszúrják, megsorozzák fentről és meghalnak a kezelők. A nagy lévédelmi ágyúknál ez nm gond, mert tüzér akad, viszont sofőrt nehéz keríteni a légvédelmi gaz-AAA teherkocsiba
Ja most az E btút nem írja mindig a billentyűzetem. Eddig az O-t nem írta.