Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal a hozzászólásokért!

Üdv, Vendég

Zenék, dalok
(1 olvasó:) (1) Vendég

TÉMA: Zenék, dalok

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 27 23:52 #49161

• Einer spinnt immer!
Metallica fan vagy? Én mondjuk ha rock, akkor inkább Rammstein, de tény, a Metallica is jó!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 05:24 #49162

• HunBütyök
Metallica a Justice lemez óta hanyagolható. Jimi bácsi és barátai úgy eladták magukat az MTV-nek, mint a pinty!
Most, hogy divat lett a retro, kiadtak egy egészen jó lemezt ugyan, de ha a retro metal nem lenne divat, lehert megint csináltak volna egy nu metál vagy metalcore lemezt.

A Rammstein meg egész egyszerűen f*s szerintem.

Ha már német zene akkor Accept az isten, akik új énekessel (aki a TT Quickből érkezett) hatalmas új lemezt adtak ki.

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 05:31 #49163

• HunBütyök
Ja, a gitárszólónál azt hiszem, M47 harckocsik tetején történik a gitárszóló.
Kell ennél jobb, jó kis súlyos heavy metal, szenzációs énekes, és harckocsik díszletnek.

Hú ezt a dalt is de csipázom!

Jajj, ha már igezi zenék, jön az új Cauldron lemez is:

Hú de klassz mi?

ROKKKKK!!!!!<br><br>Szerkesztette: HunBütyök, Időpont: 2010-11-28 06:32
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 10:24 #49198

• Számvéber Norbert
HunBütyök írta:
Metallica a Justice lemez óta hanyagolható. Jimi bácsi és barátai úgy eladták magukat az MTV-nek, mint a pinty!
Most, hogy divat lett a retro, kiadtak egy egészen jó lemezt ugyan, de ha a retro metal nem lenne divat, lehert megint csináltak volna egy nu metál vagy metalcore lemezt.

Ha már német zene akkor Accept az isten, akik új énekessel (aki a TT Quickből érkezett) hatalmas új lemezt adtak ki.

Én nem kritizáltam a Te ízlésedet, ugye? Tartsuk tiszteletben a másik kedvenceit, és ne győzködjük a másikat, ha lehet! Papa Het és népi együttese pedig minden centet megérdemel, mert nagyon keményen megdolgoztak érte. Ja, és nem kötelező hallgatni a zenéjüket.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 10:25 #49199

• Számvéber Norbert
Einer spinnt immer! írta:
Metallica fan vagy?

Az vagyok, 1986 óta, és az is maradok.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 10:45 #49210

• HunBütyök
Számvéber Norbert írta:
HunBütyök írta:

Én nem kritizáltam a Te ízlésedet, ugye? Tartsuk tiszteletben a másik kedvenceit, és ne győzködjük a másikat, ha lehet! Papa Het és népi együttese pedig minden centet megérdemel, mert nagyon keményen megdolgoztak érte. Ja, és nem kötelező hallgatni a zenéjüket.

Nagyon jól mondod Norbi, én is csa saját véleményt írtam le. A Megadeth mondjuk jobban bejön nekem, a Slayerről nem is beszélve. Bár az Overkill és az Anthrax is ilyen.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 11:18 #49217

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:

Már megint mindentudó vagy? Azért mert ŐFELSÉGED nem szereti, attól még jó. És ezt bizonyítják az eladások, a sok koncert, jah és amúgy nemcsak németül énekelnek, több nyelven is!
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 12:42 #49242

• HunBütyök
Einer spinnt immer! írta:
HunBütyök írta:

Már megint mindentudó vagy? Azért mert ŐFELSÉGED nem szereti, attól még jó. És ezt bizonyítják az eladások, a sok koncert, jah és amúgy nemcsak németül énekelnek, több nyelven is!

A média nagy úr, az eladási listák és a koncertek miatt nem esekk hanyatt egy zenekartól sem. Ennyi erővel Madonna és Michael Jackson rajongónak kéne lennem.

Ráadásul a tucctuccal kevert \&quot;metalt\&quot;, másnéven industrial metalt nem kedvelem. Sorry.

Ha már német zene: HOLY MOSES!

HunBütyök, Időpont: 2010-11-28 13:46
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 28 16:39 #49252

• Einer spinnt immer!
Akkor is Rammstein!

Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 04:38 #49280

• HunBütyök

A legjobb Rammstein feldolgozás amit valaha is hallottam.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 08:52 #49286

• Bazooka Joe
Bütyök a stílusodon javíts ennyi az egész.

Ha nem azt írod le, egy adott zenekarról, hogy az egy f*s (meg hasonlók), hanem azt, hogy neked nem tetszik - nem jön be, akkor valószínű, hogy nem alakul ki feszültség.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 16:08 #49307

• HunBütyök
\&quot;Múlik az idő és szétrobbanok a nagy feszültésgtől...\&quot;

Hihi, még nem tudjátok hogy rock műsort fogok vezetni egyik kereskedelmi rádióban.

Ugyanis csak egyik énem szerint vagyok világháború eleji járműszakértő, másik énem az kétlábon járó rocklexikon.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 16:42 #49311

• HunBütyök
Amúgy a Rammstein tudjátok kitől lopott sok ötletet? Egy 1980-as alapítású német bandától, a Die Kruppstól.

Nemkicsit jóféle zene.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 16:52 #49317

• koi
HunBütyök írta:
\&quot;Múlik az idő és szétrobbanok a nagy feszültésgtől...\&quot;

Hihi, még nem tudjátok hogy rock műsort fogok vezetni egyik kereskedelmi rádióban.

Ugyanis csak egyik énem szerint vagyok világháború eleji járműszakértő, másik énem az kétlábon járó rocklexikon.
Én viszont már egyszer benne voltam az Erzsébet Tv-ben,haha.
Téma zárolva.

Válasz/Re:Zenék, dalok 2010 nov. 29 17:09 #49319

• Einer spinnt immer!
HunBütyök írta:
Amúgy a Rammstein tudjátok kitől lopott sok ötletet? Egy 1980-as alapítású német bandától, a Die Kruppstól.

Nemkicsit jóféle zene.

Ez most tény, vagy csak megint szakértő vagy? Mert én nem fedeztem fel hasonlóságot a 2 együttes között...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.25 másodperc
Joomla templates by a4joomla